wiolasz 01.10.2008 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.10.2008 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.10.2008 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Tiaaa, tylko ja aparatu nie mam, a ten w telefonie to o kant doopy.... to narysuj Cześć! kawka jest jakaś tu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.10.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 A propos sylwka. Ostatnie lata jak nie w ciązy byłam to z dzieckiem siedziałam i ten rok już impreza musi być. Jak nie gdziekolwiek to jakąkolwiek no jakbym siebie słyszała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.10.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 I siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.10.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 To kiedy otwarcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.10.2008 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 To ja też poproszę o wejściówkę na sylwka. Po ile od pary bo niedoczytałam Dzień dobry wszystkim obciąganie drutów... łapanie się nieswoich interesów... co tu się dzieje a to miała być taka przytulna kawiarenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.10.2008 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 To kiedy otwarcie? malgos a Ty wróciłaś? ło matko i córko ja przez tą moją kuchnię to wszędzie mam tyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.10.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Nie wrocila, jescze sie byczy tylko sprawdza czy porzadki sa na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.10.2008 02:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 OLGA - mam nadzieję, że nas wkrótce odwiedzisz, bo jak nie to Ci będe wisiałam zaraz na kabelku.. aaaa i tak zawczasu zdrówka życzę... to na wypadek jakby co Cię brało - bo u mnie wsio chore było...a ja to nadal jestem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.10.2008 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 To ja też poproszę o wejściówkę na sylwka. Po ile od pary bo niedoczytałam Dzień dobry wszystkim obciąganie drutów... łapanie się nieswoich interesów... co tu się dzieje a to miała być taka przytulna kawiarenka No ona jest właśnie BARDZO przytulna ! Dzień dobry! http://www.kawalavazza.com.pl/dzialy/3/51_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 03.10.2008 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 ja poproszę tę ostatnią kawusię miłego dnia Wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.10.2008 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.10.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 To ja też poproszę o wejściówkę na sylwka. Po ile od pary bo niedoczytałam Dzień dobry wszystkim obciąganie drutów... łapanie się nieswoich interesów... co tu się dzieje a to miała być taka przytulna kawiarenka Właśnie zaczęłam czytać zaległości od ostatniej strony, ale mnie tak zatkało, że chyba muszę zacząć czytanie od początku zaległości, a nie od końca Dzień dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.10.2008 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Z nowości: lokalik, który miałam na oku odpadł niestety Mój "architekt finansowy" pojechał, popatrzył, popukał się w głowę Niezależnie od niego, przeliczyłam jeszcze raz i doszłam do identycznych wniosków Szukam innego. Jest jakaś obiecująca lokalizacja, ale do remontu i adaptacji W każdym razie generalnie nie jest źle - może to szukanie trochę potrwać, ale widzę, że jest szansa na znalezienie czegoś rozsądnego Sylwester raczej w przyszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 03.10.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 hej Olga. NO szkoda, ale szukasz czegoś z Centrumie?? Jeśli chodzi o remonty to tu masz taką wirtualną ekipę że na pewno z adaptacja dasz sobie radę Powodzenia w szukaniu więc i miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.10.2008 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Tak, szukam w Centrum O ekipę się nie martwię - o kasę bardziej Choć jak widzę mniej więcej tyle samo będzie mnie to kosztować, czy wezmę lokal już zrobiony i zapłacę odstępne, czy do remontu i zapłacę za adaptację. Oba rozwiązania mają swoje duże wady i równie duże zalety No nic, będę informować na bieżąco - zmiany zawsze wymagają czasu, choć mam nadzieję, że niezbyt długiego Zbyt się już przyzwyczaiłam do tej myśli i konieczność siedzenia w robocie doprowadza mnie do szewskiej pasji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.10.2008 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Jak ja Cię rozumię!!! WYtrzymaj, juz niedługo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.10.2008 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Wiem, że mnie rozumiesz Wytrzymam Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.10.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Ja na samą myśle, ze mam tam wrócić zaczynam chorować. Wszystko mnie boli i ogólnie to mogłabym mdleć na zawołanie Nie wiem jeszcze co będzie. Narazie mam co robić. ALe też wiem, że niebawem musze sie na coś zdecydować bo z jednego dochodu trudniej się zyje rodzinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts