magi 04.10.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 wszedzie ciasteczka, ślinotok mam i znowu jestem głodna idę na trzecie śniadanie d.bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 05.10.2008 01:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Dziń dybry. No nie mówcie, że jeszcze śpicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.10.2008 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Ja już nie śpię! dzień dobry! dzisiaj u mnie dla odmiany piękne słonko!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.10.2008 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Dzień dobry "Małe co nieco"? http://images43.fotosik.pl/17/7171d03abf6227c1med.jpg Bea, cfaniaku - nie mów, że jeszcze śpisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.10.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 O! jaki ładny kranik sobie sprawiłaś! A co tam u twojej koty? tak sobie o niej przypomniałam, bo mi cały czas reklama jakaś wyskakuje, zeby zakładać bloga swojemu kotu Ciekawe co by Twoja kita napisała w swoim blogu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 05.10.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Dzień dobry,dziewczyny Widzę, że choć późno wstałam, to zdążylam na śniadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.10.2008 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Weź mnie nie denerwuj moją kotą Linieć zaczęła, więc rzyga na potęgę Chodzę i sprzątam Już nie wiem, co robić - karmę nawet dostaje specjalną na te przypadłości i tyle jej to pomaga, co nic, a kosztuje majątek Całkiem mnie jej blog nie interesuje w tym momencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 05.10.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 A jaki związek ma linienie z rzyganiem? nie wiem, bo nie mam kota, tylko kotopsa, który nie linieje, ponieważ ma włosy, a nie sierść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.10.2008 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 A jaki związek ma linienie z rzyganiem? nie wiem, bo nie mam kota, tylko kotopsa, który nie linieje, ponieważ ma włosy, a nie sierść Wylizuje się i przy okazji połyka tę sierść, której nie trawi, tylko w żołądku robią się z niej kulki, które oddaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 05.10.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Ojej, to biedactwo musi okropnie cierpieć A nie można Jej jakoś tego wyczesać, albo założyć ubranko ochronne, żeby zapobiec wylizywaniu (pewnie to nie takie proste... wiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.10.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 założyć ubranko ochronne, już widzę jak Olga drałuje do sklepu po ubranko ochronne -albo nawet szyje własnoręcznie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.10.2008 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Ojej, to biedactwo musi okropnie cierpieć A nie można Jej jakoś tego wyczesać, albo założyć ubranko ochronne, żeby zapobiec wylizywaniu (pewnie to nie takie proste... wiem) To ja cierpię Dla kota to raczej jest równie naturalne, co załatwianie się Jak myślisz, skąd powiedzenie "rzygać jak kot"? Zresztą to po niej widać, że bynajmniej nic jej nie jest, tylko się patrzy zdziwioną kocią mordą, czemu ja się znów wściekam - "ale o sssso jej choziii?". Ubranko, hmmm, jak zeżre ubranko, to może być tylko gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.10.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 To ogol ją do zera -bedziesz miała kota egipskiego : http://cdlucka.files.wordpress.com/2007/04/nagie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 05.10.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Ooo to to to - Kachna dała znakomity pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.10.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Heloł... cześć dziewczyny, czy na poczęstunek się jeszcze załapię, czy już nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.10.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 dzień dobry Z tym rzyganiem to wszystko przede mną. Na razie wściekam się o kamyki, które są wszędzie, na każdym centymetrze podłogi A co będzie jak będą kłaczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.10.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 założyć ubranko ochronne, już widzę jak Olga drałuje do sklepu po ubranko ochronne -albo nawet szyje własnoręcznie ! dobre, dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.10.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 dzień dobry Z tym rzyganiem to wszystko przede mną. Na razie wściekam się o kamyki, które są wszędzie, na każdym centymetrze podłogi A co będzie jak będą kłaczki? u mnie też etap kamyków... sierści jeszcze niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.10.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Ja mam nadzieję, że zdążymy się wynieść przed obsikiwaniem terenu i kłaczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tula 05.10.2008 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Dobry już wieczór OK, zajrzałam na wątek i spędziłam tu pół nocy. Podoba mi się u Ciebie, chociaż jeszcze nie wszystko zdołałam obejrzeć. Nie dotarłam jeszcze do pokoju i nie widziałam odrestaurowanych mebli. Bardzo podoba mi się kremowa płytka " cegiełka " z kuchni. Czy pamiętasz chociaż producenta lub nazwę płytki ? Pomożesz ? Bardzo proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts