kachna28 06.10.2008 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Dzień dobry! Na dobry początek tygodnia zatrudniłam pana, który nam bedzie teraz serwował kawę , ma na imię Manuel : http://www.kawamanuel.info/kawa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.10.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Jak ten od smarowania kanapek? Ten jest przystojniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.10.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Jak ten od smarowania kanapek? Ten jest przystojniejszy No ten "mój" kanapek niestety nie smaruje, on tylko kawę umie parzyć ale za to pod tą koszulą (i ponizej ) nic nie ma ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.10.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 eeeeeee to i tak nie skorzystam, bo jak? wirtualnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.10.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 eeeeeee to i tak nie skorzystam, bo jak? wirtualnie? No ja przecież nie mówię o korzystaniu ! mężatką jestem w koncu no nie? Ty zresztą też ! Ale popatrzeć miło... i jeszcze jak kawę umie zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.10.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 oj tam mężatka, mężatka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.10.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 E taki Manuel to wystarczy, że będzie serwował pyszną kawę z pianką, głęboko patrzył w oczy i mówił że jestem piękna i już mi na poprawe humoru z rana wystarczy... cześć kobiety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.10.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 E taki Manuel to wystarczy, że będzie serwował pyszną kawę z pianką, głęboko patrzył w oczy i mówił że jestem piękna i już mi na poprawe humoru z rana wystarczy... a jak będzie Ci to mówił bez dolnej garderoby -to nie bedzie Cię zupełnie rozpraszało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.10.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Fajny ten Manuel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.10.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 E taki Manuel to wystarczy, że będzie serwował pyszną kawę z pianką, głęboko patrzył w oczy i mówił że jestem piękna i już mi na poprawe humoru z rana wystarczy... a jak będzie Ci to mówił bez dolnej garderoby -to nie bedzie Cię zupełnie rozpraszało? ale co? tak całkiem bez dolnej garderoby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.10.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 E taki Manuel to wystarczy, że będzie serwował pyszną kawę z pianką, głęboko patrzył w oczy i mówił że jestem piękna i już mi na poprawe humoru z rana wystarczy... a jak będzie Ci to mówił bez dolnej garderoby -to nie bedzie Cię zupełnie rozpraszało? ale co? tak całkiem bez dolnej garderoby? całkiem całkiem , jak go zatrudniałam to taki był warunek właśnie: dobra kawa+brak dolnej garderoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.10.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 E taki Manuel to wystarczy, że będzie serwował pyszną kawę z pianką, głęboko patrzył w oczy i mówił że jestem piękna i już mi na poprawe humoru z rana wystarczy... a jak będzie Ci to mówił bez dolnej garderoby -to nie bedzie Cię zupełnie rozpraszało? ale co? tak całkiem bez dolnej garderoby? całkiem całkiem , jak go zatrudniałam to taki był warunek właśnie: dobra kawa+brak dolnej garderoby no to nie powiem, że oko by mi wciąż nie spadało w dół..... a i ręce mogłyby się zacząć trząść.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.10.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Jakby mi nad kawą tak się dyndały różne...to nie wiem czy bym chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.10.2008 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Jakby mi nad kawą tak się dyndały różne...to nie wiem czy bym chciała wiolasz -opanuj się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.10.2008 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Jakby mi nad kawą tak się dyndały różne...to nie wiem czy bym chciała wiolasz -opanuj się! co opanuj, co opanuj!!! tu akurat ma kobieta rację... że siedząc i pijąc kawkę, to akurat byłby na widoku... ale ja wiem czy to tak do końca źle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.10.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Bałabym się, że poparzę wrzątkiem z wrażenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.10.2008 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Dzień dobry wszystkim Dobry już wieczór OK, zajrzałam na wątek i spędziłam tu pół nocy. Podoba mi się u Ciebie, chociaż jeszcze nie wszystko zdołałam obejrzeć. Nie dotarłam jeszcze do pokoju i nie widziałam odrestaurowanych mebli. Bardzo podoba mi się kremowa płytka " cegiełka " z kuchni. Czy pamiętasz chociaż producenta lub nazwę płytki ? Pomożesz ? Bardzo proszę Tula, bardzo mi miło Do pokoju i mebli nie dotarłaś, bo ich jeszcze nie ma Tzn. pokój jest, ale całkiem nieurządzony jeszcze. Na renowację mebli brak kasy, niestety Czekają na lepsze czasy Jeśli chodzi o glazurę w kuchni, to była kupowana w LM i nazywa się Space krem. Nie są to niestety pojedyńcze płytki, tylko potrójne i glazurnik ciął każdą wzdłuż "fug". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.10.2008 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Dzień dobry wszystkim Dobry już wieczór OK, zajrzałam na wątek i spędziłam tu pół nocy. Podoba mi się u Ciebie, chociaż jeszcze nie wszystko zdołałam obejrzeć. Nie dotarłam jeszcze do pokoju i nie widziałam odrestaurowanych mebli. Bardzo podoba mi się kremowa płytka " cegiełka " z kuchni. Czy pamiętasz chociaż producenta lub nazwę płytki ? Pomożesz ? Bardzo proszę Tula, bardzo mi miło Do pokoju i mebli nie dotarłaś, bo ich jeszcze nie ma Tzn. pokój jest, ale całkiem nieurządzony jeszcze. Na renowację mebli brak kasy, niestety Czekają na lepsze czasy Jeśli chodzi o glazurę w kuchni, to była kupowana w LM i nazywa się Space krem. Nie są to niestety pojedyńcze płytki, tylko potrójne i glazurnik ciął każdą wzdłuż "fug". O! jak to gospodyni sprytnie Manuela przemilczała ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tula 06.10.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Ok, dziękuję, miałaś zdolnego terakotnika A już myślałam, że będzie łatwo . W kuchni będę miała za kozą ścianę z cegły, to taka cegiełka kremowa nad blatami bardzo mi pasuje. Jeśli będzie trzeba, będę ciąć Też lubię stare meble, nawet posiadam i sama ( pod okiem fachowca ) je odnowiłam. teraz, po latach i kotach, należy im się ponowny lifting. Dziękuję jeszcze raz. Manuel rzeczywiście OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.10.2008 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Tiaa, glazurnik zdolny, ale wybitnie leniwy Jeśli chodzi o cięcie, to dość łatwo idzie, bo w tych "fugach" nie ma glazury, więc można ciąć na zwykłej maszynce łamiącej - szlifować w zasadzie nie trzeba, bo i tak jest zafugowane. Tak czy inaczej, policzyli sobie słono za tę robotę PS. Już mi się podoba Twoja kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts