kachna28 06.10.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Olga -a ta Twoja łazienkowa Imola jest przecież "cegiełkowa" -nie ma kremowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tula 06.10.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Kachna, tu jeszcze chodzi o delikatne zaoblenia krawędzi, które " przywołują na myśl " kafle piecowe. Moja kuchnia też mi się w wyobraźni już podoba. Nie będę się musiała przeciskać . A ten narożnik zaoblony w pokoju jest bardzo , bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.10.2008 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Jest beż, ale to całkiem inna bajka http://catalogo.imolaceramica.it/libweb/minimali/KLDIMO/AM%20NUVOLE%204.JPG Wątpię, żeby dobrze w cegiełkę wyglądała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.10.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Jakby mi nad kawą tak się dyndały różne...to nie wiem czy bym chciała wiolasz -opanuj się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.10.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Jakby mi nad kawą tak się dyndały różne...to nie wiem czy bym chciała wiolasz -opanuj się! Widzę Aniu -że chyba Ci się nasz Manuel podoba? A Tobie "dyndanie" nad kafką nie przeszkadza? (no chyba że by nie dyndało .....) Olga gdzie jesteś?? co z tym lokalem? masz już coś na oku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.10.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Jakby mi nad kawą tak się dyndały różne...to nie wiem czy bym chciała wiolasz -opanuj się! Ania, no sama powiedz: wolisz bez dyndania? czy z full option? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.10.2008 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Czy Manuel stawia dzisiaj kawę? Bo ja bym bardzo chciała miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.10.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 i może by mu się jednak pozwolić ubrać.... bo strasznie zimno się zrobiło... żeby sobie chłopaczyna bidulka czegoś nie przeziębił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.10.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Dzień dobry Ja już po kawce. Dziś Mój Osobisty Manuel mi zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.10.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Aaaa odnośnie Manuela, właśnie zaczynam uczyć się hiszpańskiego Sama co prawda i od podstaw ale co tam, cos sie nauczę Czy ten Manuel to Hiszpan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 08.10.2008 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 dzień dobry wieczór no, no to już nie czeczen a hiszpan na tapecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.10.2008 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Jakby mi nad kawą tak się dyndały różne...to nie wiem czy bym chciała wiolasz -opanuj się! Ania, no sama powiedz: wolisz bez dyndania? czy z full option? nie no.. na kawie nie mogłabym się skupić.. jeszcze bym Manuela z wrażenia poparzyła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.10.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Aaaa odnośnie Manuela, właśnie zaczynam uczyć się hiszpańskiego Sama co prawda i od podstaw ale co tam, cos sie nauczę Czy ten Manuel to Hiszpan? Bez obaw -dogadacie się ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.10.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 dzień dobry wrócę jak dojdziecie do consensusu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 09.10.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 dzień dobry wrócę jak dojdziecie do consensusu a w jakiej sprawie? my zawsze mamy concensus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.10.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Olga jutro już sobota śniadanko będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.10.2008 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 dzień dobry wrócę jak dojdziecie do consensusu a w jakiej sprawie? my zawsze mamy concensus w sprawach hiszpańskich zjadłabym coś... poczekam do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 10.10.2008 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 O rety, ale kameralna i profesjonalna obsługa gości.. Ty Kochana serio myślisz i już poczyniłaś ważne kroki do realizacji planów.. taki Manuel na start, to jest myśl .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.10.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 zjadłabym coś... czy "wołowina z imbirem" może być? http://www.strykowski.net/arabia/wolowina_z_imbirem__arabia_3_arabia_2672.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.10.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 wygląda przepysznie mniam akurat na kolacyjke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts