kachna28 14.10.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 A on tam bez ubrania pojechał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.10.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 No a miał jakieś ubranie ze sobą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.10.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 ło matko: a nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 15.10.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Bożeszty...Olga wyklaruj wszystko bo tak czytam i czytam i zgłupłam do reszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.10.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 dzieńdoberek Olga gdzieś Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 15.10.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Jest z Manuelem w Hiszpani - szukaja jego koszuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.10.2008 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 ....albo spodni bo niż zapowiadają na południu Europy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 15.10.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 ....albo spodni bo niż zapowiadają na południu Europy żeby mu tylko barometr nie opadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 15.10.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 dla OK i dla Lipowej mala inspiracja:) http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20080620/PRACA/75931563 ZAjrzałam dziś do tego lokaliku i bardzo fajnie tam było ale parę minusów jest żeby nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.10.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 OLGA WłAŚNIE SIĘ ŻARTY SKOŃCZYŁY.... jak się do jutra do 21 nie odezwiesz że żyjesz, żeś cała i zdrowa i tylko nas olewasz - dzwonię!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.10.2008 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Nioooo, Kasia, awatarek zaje.isty Onna, tarty mi właśnie parę dni temu chodziły po głowie Kachna, ja se nieźle radzę z niskim ciśnieniem Na razie rozglądam się za lokalem i myślę intensywnie opracowując różne warianty Poza tym muszę jednak przeczekać chwilę, aż się sytuacja uspokoi. Przecież jakbym dziś poszła do banku, to by mnie śmiechem zabili Liczę, że od Nowego Roku będzie można już coś podziałać Zresztą mam parę lokalików na oku, które właśnie za jakiś 1-2 m-ce będą wystawione do wynajmu Mam czas, żeby przewąchać sprawę Nie odzywam się, bo z premedytacją unikam forumowego złodzieja Zresztą trudno mi się w tej chwili skoncentrować na czymkolwiek, co nie wiąże się z koncesjami, projektami, sanepidami itd. No, chyba że jest to lokal do wzięcia Nawet śledzenie wątków sprawia mi problem, bo łapię się na tym, że skrupulatnie odwiedzam wszystkie wątki i pojęcia nie mam, co w nich jest Poza alkoholem i żarciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.10.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 No nareszcie.... Olga ja wszystko rozumiem, naprawdę, ale choć uśmieszek zostaw, że wsio is all right Ciesze się, że znów węszysz....bo to oznacza, że wcześniej czy później będzie forumowa knajpka do wyhaczenia na spotkania. Ale jednak musze Ci zrobić wyrzut, ze nas zaniedbujesz... ja wiem, żeś ciut usprawiedliwiona, ale jednak wyrzutu nie cofnę... Czymiem wciąż kciukaski... i czekam na dalsze wieści... buziaczki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 15.10.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Dzieki Onna... OK - ty Lisicio Przebiegla Jak cos sluze pomoca Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.10.2008 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Wyrzucaj, wyrzucaj I zadzwoniłabyś czasem, a nie tylko się odgrażasz Poza tym u mnie zawsze wsio olrajt, jeśli się nie odzywam. Przeca jak coś się dzieje, to natychmiast Wam płaczę w mankiet Powiem Wam, że niedługo w tym mieście to same banki będą Na dodatek bez pieniędzy, jak tak dalej pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.10.2008 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Dzieki Onna... OK - ty Lisicio Przebiegla Jak cos sluze pomoca Buziaki No co? No co? Widzę, że prawie w tym samym czasie zaczynamy - tzn. Ty jesteś o lokal do przodu Powodzenia życzę i będę śledzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 15.10.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 No ja też oczywiście śledzę bom w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.10.2008 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 LP zagłosowałam, przyznaję się Obu dziewczynom życzę powodzenia Sama też bym chciała tak ruszyć a co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.10.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Olga - trzymam kciuki, żeby udało Ci się znaleźć lokal bo jak nie znajdziesz to gdzie się będziemy na kawce wszystkie spotykały co? I pisz od czasu do czasu Lipowa Panienko - dobrze wiedzieć, że w Żywcu będzie następna forumowa kajejka miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.10.2008 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Dzięki Maluszku Trzymaj kciuki raczej za sytuację na rynku, bo muszę się bankiem podeprzeć, a póki co - dooopa wielka A lokal to ja znajdę na pewno - kwestia czasu Postanowione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.10.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Pewno, że będę trzymać i za lokal i za kredyt pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts