Mohag 18.10.2008 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Musisz sie dowiedziec tego o czym Olga pisze... jak ten wylot cieplego bedziesz miala z przodu to sprawe masz zalatwiona i mozesz ladowac pod blat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.10.2008 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Dokładnie tak No, tośmy Cię umeblowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 18.10.2008 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Musisz sie dowiedziec tego o czym Olga pisze... jak ten wylot cieplego bedziesz miala z przodu to sprawe masz zalatwiona i mozesz ladowac pod blat a jak nie mi się TYLKO ten piekarnik podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.10.2008 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Musisz sie dowiedziec tego o czym Olga pisze... jak ten wylot cieplego bedziesz miala z przodu to sprawe masz zalatwiona i mozesz ladowac pod blat a jak nie mi się TYLKO ten piekarnik podoba To będziem kombinować dalej Co się martwisz? Można dać kratkę w blacie za płytą np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 18.10.2008 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 mi się TYLKO ten piekarnik podoba To będziem kombinować dalej Co się martwisz? Można dać kratkę w blacie za płytą np. albo wybić dziurę w ścianie na zewnątrz (kuchenka będzie przy ścianie zewnętrznej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.10.2008 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 mi się TYLKO ten piekarnik podoba To będziem kombinować dalej Co się martwisz? Można dać kratkę w blacie za płytą np. albo wybić dziurę w ścianie na zewnątrz (kuchenka będzie przy ścianie zewnętrznej) Sama widzisz, że możliwości masz tłum A płytki to już masz położone? Chyba nie jeszcze? Coś mi przyszło do łba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 18.10.2008 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 dopisek mi wcielo a jak nie to z tylu kuchenki bedzie napewno jakies wyjscie na to cieple powietrze... kupisz sobie aluminiowa karbowana rure odpowiedniej srednicy i wyprowadzisz do malej kratki ktora zamontujesz w wyrznientej dziurze w blacie kuchennym miedzy plyta a sciana i tez bedzie git ... a moze sa juz gotowe takie ustrojstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 18.10.2008 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 A płytki to już masz położone? Chyba nie jeszcze? Coś mi przyszło do łba Nie mam.. a co? mów mi tu szybko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.10.2008 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Przyszło mi tylko do głowy, że wtedy można pokombinować z jakąś płytą gk te 3-4 cm od ściany i na niej powiesić okap Albo nawet wysunąć o 5 cm cały "piec" do przodu, żeby jeszcze było miejsca trochę dookoła płyty Zależy od głębokości płyty, ale podumać coś można w tym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.10.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Się witam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.10.2008 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Dzień dobry! -dzisiaj przyniosłam sałatkę owocową http://www.urzadzamy.pl/zdjecia/salatka_owocowa_przepisy.jpg i twarożek http://www.urzadzamy.pl/zdjecia/twarozek_przepisy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 19.10.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Dzień dobry Sałatka owocowa pycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.10.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Kachna byłam u Ciebie - ależ Ty tam kręcisz imprezę... tacy panowie to no no.... i śniadanko pyszniutkie..... Olga jeszcze śpi? - niemożliwe....pewnie gotuje nam obiadek... dzień dobry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.10.2008 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Dzień dobry Jakiś ładny dzień się trafił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 19.10.2008 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 ale dyskusja o piekarniku... Ja powiem tak - jak zobaczyłam zdjęcie to ten mój jest taki sam jak kachny tylko sterowany normalnie nie sensorami. Ja miałam odwrotny problem - napisane było że do zabudowy pod blatem z tego co pamietam i dopytywalam czy w takim razie w słupku może byc. Okazalo się że może. Ten piekarnik ma tzw "zimne szyby" kachny na pewno też bo to nawet wyższy model, ale warto sprawdzic. Wydaje mi się że jak ma zimne szyby to powietrze wylatuje przodem - jest taka szpara między szybami. Więcej nie wiem, jak w środę beda mi szafę montowac to sie dowiem. Czy w szafce w słupku jest miejsce na wentylację ze tak się boicie że za płyta go nie ma???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.10.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Onna -byłam dziś w sklepie RTV-EURO AGD, to u nich będę kupować agd. Niestety -nie są w stanie udzielić mi odpowiedzi kazali dzwonić do Electroluxa Ty masz może model 67000X? -też o nim myślałam -tam faktycznie pisze: pod płytą... ale ten EOB68000 ma za...ste funkcje i strasznie mi na nim zależy. Z kolei w sklepie mnie nastraszyli, że jak zamontuję niezgodnie z instrukcją (w której notabene nic oprocz powyższego rysunku nie ma o montażu ), to może mi w razie awarii gwarancja i serwis nie wypalić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.10.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Dzień dobry Gospodyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.10.2008 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 też mówię, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.10.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 23.10.2008 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Dzień Dobry!!! a to ona jest czy nie jest? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts