kachna28 26.10.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Ja wstałam, a tu śniadania niet no właśnie... wczoraj nie było kolacji, dzisiaj nie ma śniadania Może zastrajkujemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.10.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Oooo, to to to Kachna - ogłaszamy strajk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 26.10.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Dobra! proponuję na razie: Strajk ostrzegawczy - forma strajku polegająca na krótkotrwałym powstrzymaniu się pracowników od wykonywania pracy. Zgodnie z ustawą z dnia 23 maja 1991r. o rozwiązywaniu sporów zbiorowych (Dz. U. z 1991 r. Nr 55, poz. 236 z późniejszymi zmianami) może być zorganizowany jednorazowo i na czas nie dłuższy niż 2 godziny Jak przez 2 godziny nie dostaniemy jeść -to zaostrzymy formę protestu Ale na głodowy to się chyba nie zdecyduję ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.10.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Dobra! proponuję na razie: Strajk ostrzegawczy - forma strajku polegająca na krótkotrwałym powstrzymaniu się pracowników od wykonywania pracy. Zgodnie z ustawą z dnia 23 maja 1991r. o rozwiązywaniu sporów zbiorowych (Dz. U. z 1991 r. Nr 55, poz. 236 z późniejszymi zmianami) może być zorganizowany jednorazowo i na czas nie dłuższy niż 2 godziny Jak przez 2 godziny nie dostaniemy jeść -to zaostrzymy formę protestu Ale na głodowy to się chyba nie zdecyduję ... OK, zatem przez 2 godziny nic nie piszemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 26.10.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Dobra! proponuję na razie: Strajk ostrzegawczy - forma strajku polegająca na krótkotrwałym powstrzymaniu się pracowników od wykonywania pracy. Zgodnie z ustawą z dnia 23 maja 1991r. o rozwiązywaniu sporów zbiorowych (Dz. U. z 1991 r. Nr 55, poz. 236 z późniejszymi zmianami) może być zorganizowany jednorazowo i na czas nie dłuższy niż 2 godziny Jak przez 2 godziny nie dostaniemy jeść -to zaostrzymy formę protestu Ale na głodowy to się chyba nie zdecyduję ... OK, zatem przez 2 godziny nic nie piszemy to też za drastycznie.... to może przez 2 godziny nie wychodzimy na podwórko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.10.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Z tym gorzej, bo właśnie wychodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.10.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 na początek, żebyśmy doczekały gospodyni http://wizaz.pl/images/smoczek/krolewski_posilek/img/image2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 26.10.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 na początek, żebyśmy doczekały gospodyni http://wizaz.pl/images/smoczek/krolewski_posilek/img/image2.jpg Wiolasz- psujesz nam strajk! To Olga powinna podać śniadanie w ciągu 2 godzin! monia -to idź -tylko ciiiii..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.10.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 ja też strajkuję, bo czekam na prawdziwe śniadanie, a nie przekąskę, ale cholercia, nie wytrzymam 2 godzin!! głodna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.10.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 monia -to idź -tylko ciiiii..... Dobrze. Jakby co, to mnie kryjcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.10.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Nauczycielka i wagaruje no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.10.2008 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Cześć Najfajniej to nie dostawać powiadomień do własnego wątku Już myślałam, że zastrajkowałyście Śniadania nie ma - dieta portfelowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 26.10.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Śniadania nie ma - dieta portfelowa hmm... no to teraz mamy dylemat -czy zaostrzyć Strajk -bo nie spełniłaś naszych żądań, czy raczej odpuścić z litości w czasach kryzysu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.10.2008 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Śniadania nie ma - dieta portfelowa hmm... no to teraz mamy dylemat -czy zaostrzyć Strajk -bo nie spełniłaś naszych żądań, czy raczej odpuścić z litości w czasach kryzysu Odpuścić pod groźbą redukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.10.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Jako jedna z człońkinii rady (jakiejlkolwiek) oświadczam, iż dostaliśmy zapomogę z innych zakładów pomocniczych w postaci jednorazowego obiadu przystawka http://www.strykowski.net/mieso/Polmiski_wedlin,_zastawa_sniadaniowa,_zdjecie_obiad,_obiadowe_zdjecia_1482.jpg śródziemnomorski kurczaczek z sosem pesto z sałatą http://www.dziennik.pl/files/archive/00030/FR_roladki_z_indyaka_30595g.jpg i deserek http://cudawiankiwkuchni.blox.pl/resource/kb.jpghttp://cudawiankiwkuchni.blox.pl/resource/kb.jpg SMACZNEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 26.10.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Jako jedna z człońkinii rady (jakiejlkolwiek) oświadczam, iż dostaliśmy zapomogę z innych zakładów pomocniczych w postaci jednorazowego obiadu Coś mi się wydaje że w czasach obecnego kryzysu -to jedynie od Przyjaciół -Towarzyszy z Chin mógł ten obiad przywędrować. Dlatego nie wiem czy jeść -bo to jest niepoprawne ideologicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 26.10.2008 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Witanko wczesno popołudniowe Z Chin, nie Chin - ale takim pysznościom nie odmówię Co tam melanina U takiej gospodyni, nic się nie może złego przydarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.10.2008 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Jako jedna z człońkinii rady (jakiejlkolwiek) oświadczam, iż dostaliśmy zapomogę z innych zakładów pomocniczych w postaci jednorazowego obiadu Coś mi się wydaje że w czasach obecnego kryzysu -to jedynie od Przyjaciół -Towarzyszy z Chin mógł ten obiad przywędrować. Dlatego nie wiem czy jeść -bo to jest niepoprawne ideologicznie Kasia, jakie Chiny?! Ja miałam na myśli zapomogę z Unii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 26.10.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Kasia, jakie Chiny?! Ja miałam na myśli zapomogę z Unii. W Unii też jest kryzys, za to w Chinach ciągły i nieustający sukces gospodarczy dzięki Wspaniałemu Mao Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.10.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 ....i taniej sile roboczej.... no ale załóżmy że to nie chińskie było. Ważne że dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts