wiolasz 28.05.2009 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Dzień dobry Olga, ja to Cię chętnie zaproszę na całą wiosnę następną do mnie, chcesz? Wyżywienie i nocleg gratis. I jeszcze piwko dołożę a mam tyyyyyyle miejsca do zagospodarowania, i kota mam to swoją kotę przywieziesz i będą sie razem bawić co? Będzie 2 w 1: Ty sie wyżyjesz ogrodniczo a ja będę miała pikny ogródek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 28.05.2009 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 wiolasz - po przeczytaniu tych postów taki sam wniosek mi się na myśl nasunął Olga do mnie masz bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.05.2009 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Spoko, załapiemy sie obie, bo Olga ma pałera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 28.05.2009 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 oj ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.05.2009 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Olga, ja też zapraszam - mam tyle chwaściorów do wyrwania, że nadążam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.05.2009 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Olga, ja też zapraszam - mam tyle chwaściorów do wyrwania, że nadążam na plewienie to mogę jechać, uwielbiam to U siebie mam tylko kilka chwastów w piaskownicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.05.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Olga, ja też zapraszam - mam tyle chwaściorów do wyrwania, że nadążam na plewienie to mogę jechać, uwielbiam to U siebie mam tylko kilka chwastów w piaskownicy uwielbiasz, bo nie widziałaś moich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 28.05.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Olga, ja też zapraszam - mam tyle chwaściorów do wyrwania, że nadążam na plewienie to mogę jechać, uwielbiam to U siebie mam tylko kilka chwastów w piaskownicy wiolasz - jeśli tak to zapraszam do siebie U mnie praktycznie cała działka chwaściorami zarośnięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.05.2009 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Olga, ja też zapraszam - mam tyle chwaściorów do wyrwania, że nadążam na plewienie to mogę jechać, uwielbiam to U siebie mam tylko kilka chwastów w piaskownicy wiolasz - jeśli tak to zapraszam do siebie U mnie praktycznie cała działka chwaściorami zarośnięta Akurat plewienie to ja (piiiiip) Wolę chwasty, niż gołą glebę - no nie znoszę takich wyplewionych grządek i już Ale widzę, że dużo chętnych jest Dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.05.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Olga, ja też zapraszam - mam tyle chwaściorów do wyrwania, że nadążam na plewienie to mogę jechać, uwielbiam to U siebie mam tylko kilka chwastów w piaskownicy uwielbiasz, bo nie widziałaś moich Moja droga, im więcej tego tym szczęśliwsza jestem Ja wtedy zakładam słuchawki, muza na fulla i idzie jak Rudy 102 po piaskach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.05.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Olga, ja też zapraszam - mam tyle chwaściorów do wyrwania, że nadążam na plewienie to mogę jechać, uwielbiam to U siebie mam tylko kilka chwastów w piaskownicy wiolasz - jeśli tak to zapraszam do siebie U mnie praktycznie cała działka chwaściorami zarośnięta Kurczę, bardzo chętnie, ale jak Wy wszyscy potrzebujący tak daleko jesteście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.05.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Olga, ja też zapraszam - mam tyle chwaściorów do wyrwania, że nadążam na plewienie to mogę jechać, uwielbiam to U siebie mam tylko kilka chwastów w piaskownicy uwielbiasz, bo nie widziałaś moich Moja droga, im więcej tego tym szczęśliwsza jestem Ja wtedy zakładam słuchawki, muza na fulla i idzie jak Rudy 102 po piaskach tego sposobu nie próbowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.05.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Olga, ja też zapraszam - mam tyle chwaściorów do wyrwania, że nadążam na plewienie to mogę jechać, uwielbiam to U siebie mam tylko kilka chwastów w piaskownicy wiolasz - jeśli tak to zapraszam do siebie U mnie praktycznie cała działka chwaściorami zarośnięta Akurat plewienie to ja (piiiiip) Wolę chwasty, niż gołą glebę - no nie znoszę takich wyplewionych grządek i już Ale widzę, że dużo chętnych jest Dzień doberek oj nie wiem, czy tak samo myślałabyś, gdybyś miała chwasty wśród truskawek i zamiast mieć słodziutkie i ociekające sokiem owoce, miałabyś tylko suche truskaweczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.05.2009 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Olga, ja też zapraszam - mam tyle chwaściorów do wyrwania, że nadążam na plewienie to mogę jechać, uwielbiam to U siebie mam tylko kilka chwastów w piaskownicy wiolasz - jeśli tak to zapraszam do siebie U mnie praktycznie cała działka chwaściorami zarośnięta Akurat plewienie to ja (piiiiip) Wolę chwasty, niż gołą glebę - no nie znoszę takich wyplewionych grządek i już Ale widzę, że dużo chętnych jest Dzień doberek oj nie wiem, czy tak samo myślałabyś, gdybyś miała chwasty wśród truskawek i zamiast mieć słodziutkie i ociekające sokiem owoce, miałabyś tylko suche truskaweczki. Nie lubię truskawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.05.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Olga, ja też zapraszam - mam tyle chwaściorów do wyrwania, że nadążam na plewienie to mogę jechać, uwielbiam to U siebie mam tylko kilka chwastów w piaskownicy uwielbiasz, bo nie widziałaś moich Moja droga, im więcej tego tym szczęśliwsza jestem Ja wtedy zakładam słuchawki, muza na fulla i idzie jak Rudy 102 po piaskach tego sposobu nie próbowałam najgorzej że wtedy śpiewam. No najlepszego głosu nie mam i wyzucia rytmu też nie. Tu na wsi to mnie przeklną, bo echo daleko niesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.05.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 ja śpiewam w samochodzie i czasami łapię się na tym, że na światłach z pasa obok mnie ktoś dziwnie zerka w moją stronę okazuje się, że mam szybę otwartą i chyba też niesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.05.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Oj Olga, wiesz o co mi chodzi Ja musze dziś sie naładować, bo sprzatanie mnie czeka. W niedzielę znowu mam gości... Jeżdżą i jeżdżą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.05.2009 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Czy ja już mówiłam, że mam lipy-mutanty??? http://lh6.ggpht.com/_tcq6CDR4oow/Sh5AZRXSKmI/AAAAAAAABo0/n8TuWVNp-ks/s800/P5280231.JPG Zdjęcie z dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.05.2009 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Oj Olga, wiesz o co mi chodzi Ja musze dziś sie naładować, bo sprzatanie mnie czeka. W niedzielę znowu mam gości... Jeżdżą i jeżdżą.. No wiem, ale to nijak nie zmienia mojego podejścia do pielenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.05.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Oj Olga, wiesz o co mi chodzi Ja musze dziś sie naładować, bo sprzatanie mnie czeka. W niedzielę znowu mam gości... Jeżdżą i jeżdżą.. No wiem, ale to nijak nie zmienia mojego podejścia do pielenia ha haha haha no tak, nie zmienia. A Ty lubisz czy nie bardzo, bo nie zaczaiłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts