OK 28.05.2009 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Oj Olga, wiesz o co mi chodzi Ja musze dziś sie naładować, bo sprzatanie mnie czeka. W niedzielę znowu mam gości... Jeżdżą i jeżdżą.. No wiem, ale to nijak nie zmienia mojego podejścia do pielenia ha haha haha no tak, nie zmienia. A Ty lubisz czy nie bardzo, bo nie zaczaiłam? Nie wiem - nie pielę, bo nie lubię wypielonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.05.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Co na tym zdjęciu mam podziwiać? Chodzi o te białe coś latające? bo lipy nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.05.2009 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Co na tym zdjęciu mam podziwiać? Chodzi o te białe coś latające? bo lipy nie widzę Ale skutki widzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 28.05.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 A te białe to z lip tak po mieście fruwają Wszędzie toto teraz jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.05.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 aaaaaaaaaa to dobrze mi się wydaje.Już myślałam, ze jeszcze sie nie obudziłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.05.2009 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 aaaaaaaaaa to dobrze mi się wydaje. Już myślałam, ze jeszcze sie nie obudziłam. Ja też tak rano pomyślałam, jak zobaczyłam, że śnieg pada - no zamieć po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.05.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Lipa to jeszcze nic, lipa dwa lata temu wszędzie latały mrówki Buzi nie można było otworzyć, we włosy się zaplątywały, no cholera człowieka brała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.05.2009 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 U mnie mrówki nie latają Ciemy tylko i kota szaleje Z drugiej strony, to nigdy nie wiem, czy to lipy, czy topole tak śnieżą Utarło mi się w móżdżku, że lipy, ale nie jestem pewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 28.05.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 U mnie lip nie ma, więc koło domu nic takiego nie lata Natomiast cała Warszawa zasypana tym białym puchem Teraz to sezon na komary (jakieś mutanty w tym roku - albo ja mam na nie uczulenie), meszków jest od cholery i trochę a za niedługo te obrzydliwe chrząszcze majowe się pojawią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.05.2009 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Komarów u mnie też prawie nie ma, ani much - przez cały sezon jakieś pojedyńcze sztuki się trafiają Mam podejrzenie, że duży wpływ na taki stan rzeczy ma silna grupa srok urzędujących na stałe w okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 28.05.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Srok i innych gawronów mam u siebie od cholery i trochę i niszczą zachwaszcony trwnik - szukając larw chrząszczy. Przy takim jedzonku komary im chyba nie smakują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.05.2009 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Jak Ci wyżrą chrząszcze, to chyba dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.05.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 też niedobrze bo wyjadają pewnie i te pożyteczne. A ja mam pod dachem rodzinę wróbli Ciesze się ogromnie, bo juz dawno ich nie widziałam. W mieście wróbli jest bardzo mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.05.2009 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 U mnie wróbli w ogóle nie ma, bo sroki pędzą dokładnie wsio Cieszyłam się tylko, jak trawę siałam, że mi jej nic nie wydziobywało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.05.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Ja mam nadzieję, ze jednak wróble się uchowają.. Dobrze, że mam kota, który nic złowić nie umie łamaga kilka razy już sie na ćwirki zasadzał ale mu nie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.05.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Mam pytanie, czy listwy przypodłogowe dobiera się do podłogi (moja wersja) czy do drzwi (wersja męża) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.05.2009 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Jest jeszcze wersja, że do ściany Ja nie jestem obiektywna, bo u mnie wsio w dębie naturalnym - podłogi, listwy, drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.05.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 ale sciany bedę miała kolorowe, to mam listwy białe dawać ?To jak to przy ciemnych drzwiach będzie wyglądać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.05.2009 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Tzn. można białe listwy malować na kolor ścian Szczerze mówiąc, to o wersji doboru listew do drzwi nie słyszałam chyba w ogóle, raczej do podłóg (drewno/płytka) lub do ścian (do malowania) Ale, jak mówię - ja sobie nie lubię życia utrudniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.05.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 NO właśnie ja też chętnie bym uprościła to wszystko, dobrała do paneli i luz, nie? To powiem swojemu, że dziewczyny kazały do podłóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts