malgos2 29.05.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Ale bedzie... Ty chyba walczysz o tytul: Krolowa Badyli. No to już było poniżej pasa Co do zlotu to mąż się zastanawia i może coś wymyslimy. Ale na razie nie chcę krakać. Małgos i jak ? Podlałaś się czy usychasz? Ponizej pasa to bedzie jak polece Redakcje o tytul prosic. Poki co usycham, jutro sie podleje. Przyjedz na zlot koniecznie. Daleko nie masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.05.2009 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Cześć http://www.lisandrone.com/colazione.jpg Smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.05.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Pychotka Dzień dobry Co to za piękne roślinki dzisiaj sadzimy? Ja za chwilę pędzę do ogrodniczego po małe co nieco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.05.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Jenyy Ale co ja mam tu jesc? pomarańcze odpadają, zwrotne są. Tost chrupiący i jakoś go nie poczują w brzuchu... Same ciacha mi zostają... A mięsko jakieś? kanapeczki z szynką, ogórkiem, albo twarożkiem białym? sama sobie przyniosę http://www.real.pl/img/przepisy/kanapki_large.jpg i to też mogę podrzucić, sporo jest to się podzielę http://www.bego.pl/admin/fckeditor/files/kanapki-warszawa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.05.2009 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Witanko Sadzimy cebulki i rozchodni(a)czka od Moni, tiarelki, żurawki i żuraweczkę i hostkę z Allegro, skalnice i języczkę Chwacit - żadnych ogrodniczych dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.05.2009 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Jenyy Ale co ja mam tu jesc? pomarańcze odpadają, zwrotne są. Tost chrupiący i jakoś go nie poczują w brzuchu... Same ciacha mi zostają... A mięsko jakieś? kanapeczki z szynką, ogórkiem, albo twarożkiem białym? sama sobie przyniosę http://www.real.pl/img/przepisy/kanapki_large.jpg i to też mogę podrzucić, sporo jest to się podzielę http://www.bego.pl/admin/fckeditor/files/kanapki-warszawa.jpg Rozmnożę te dobroci nadnaturalnym sposobem Fakt, Wam więcej potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.05.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Ja po prostu jem bardzo dużo na śniadanie i treściwie. Włoskie kawki z rogalikiem to na deser dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.05.2009 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 A ja właśnie na śniadanie kawa i papieros Żołądek przyjmuje od południa najwcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.05.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 A ja właśnie na śniadanie kawa i papieros Żołądek przyjmuje od południa najwcześniej Też tak miałam przed Julką. Ale po kilku latach i rewolucjach ciążowych żołądek mi się zbuntował na dobre i kicha. Kawę owszem, ale nie palę bo mąż wrzeszczy i musiałam sie ukrywać. Jak w liceum przed rodzicami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.05.2009 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 A ja właśnie na śniadanie kawa i papieros Żołądek przyjmuje od południa najwcześniej Też tak miałam przed Julką. Ale po kilku latach i rewolucjach ciążowych żołądek mi się zbuntował na dobre i kicha. Kawę owszem, ale nie palę bo mąż wrzeszczy i musiałam sie ukrywać. Jak w liceum przed rodzicami No to faktycznie przechlapane Mój żołądek się nie buntuje, łaski nie robi - żyjemy w zgodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.05.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 u mnie jak u Olgi jeśli chodzi o śniadanie, bo wszelkie słodkości bez ograniczeń czasowych przyjmuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.05.2009 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Ze słodkościami mam tak, że muszę potem ogórkiem kiszonym zagryźć Obiad to w zasadzie od deseru powinnam zaczynać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.05.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 czasami, ale tylko czasami lubię pomieszać słodkie z ogórkiem, śledziem lub innym paskudztwem a tak w ogóle to chciałam zauważyć, że przestało padać i jest szansa na kopanie w ogródeczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.05.2009 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 U mnie też przestało, ale wygląda, że to chwilowy przestanek Tak, czy siak, muszę dziś wsadzić przynajmniej te z allegro i od Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.05.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Matko, a ja mam dziś sprzątanie. Wczoraj Luna taki mi bajzel w domu zrobiła jak wpadła cała ubłocona po deszczu ze patrzeć nie mogę. Dobrze, że to nie ja bedę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.05.2009 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 A ja mam dziś przesadanie w domu też Po tym to będzie sprzątania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.05.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 a swój plan wpisałam właśnie do dziennika i zaraz idę go realizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.05.2009 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Czytałam, czytałam Myślisz, że się skończy na dwóch roślinkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.05.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.05.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 musi siur siur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts