wiolasz 03.06.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Eeee tam zaraz farciara To charakterek taki To mi już niewiele brakuje, żeby swój charakterek udoskonalić i prawie do ideału dojść Potrzebuję sprawdzony przepis na marynatę do karkówki na grilla. Macie jakowyś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.06.2009 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Eeee tam zaraz farciara To charakterek taki To mi już niewiele brakuje, żeby swój charakterek udoskonalić i prawie do ideału dojść Potrzebuję sprawdzony przepis na marynatę do karkówki na grilla. Macie jakowyś? Ja nie mam Jak potrzebuję marynatę, to najczęściej improwizuję Wychodzi różniście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.06.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 MOja musi wyjść dobrze, mąż robi grilla dla kolegów z pracy. Będzie ich duuuużo osób i kurczę muszę sie chyba popisać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.06.2009 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Nie rozumiem "Mąż robi grilla" - "muszę się popisać" Ja to chyba za głupia jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.06.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Bo mąż robi a ja mam przygotować marynate i mieso. resztę czasu spędzę przy stole przy plotkach i poznając tych, których nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.06.2009 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Bo mąż robi a ja mam przygotować marynate i mieso. resztę czasu spędzę przy stole przy plotkach i poznając tych, których nie znam. Aaaaa.... Już to widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.06.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Nie, poważnie. Nie umiem piec nic na grilu, bo jakos reki nie mam. Poza tym nie wolno mi za długo stac no i wogle mnóstwo innych powodów by się znalazło. Zresztą, to jego koledzy, nie moi. I koleżanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.06.2009 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 No już dobrze, dobrze Nie o to mi chodziło, ale nieważne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.06.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 A o co? No gadaj mi tu, zawsze warto posłuchać innych koleżanek, bardziej doświadczonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.06.2009 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Eee, jaka ja doświadczona? Cierpliwości mi brak, żeby to doświadczenie zdobyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.06.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Nie wymiguj mi się tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.06.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 ja w kwestii wyboru agd mam nie tyle wolny wybór co głos decydujący. tylko u mnie to ja muszę się pukać w czoło jeśli chodzi o koszta bo jak nie to byśmy kupowali miele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.06.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 a wcale nie chciałam drogiej aż tak bardzo. Bosh mi sie marzył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.06.2009 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 A ja sobie fundnęłam taką, jak sobie wymyśliłam - kłócąc się najpierw ze wszystkimi wykonawcami, że da się ją zabudować I się dało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.06.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 nie ma to jak się wykłócić o swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.06.2009 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Pytanie tylko, po co się kłócić w ogóle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.06.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Olga, pisz mi tutaj o co Ci chodziło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.06.2009 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Wiolu, tak sobie tylko pomyślałam, że pod pojęciem "mąż robi grilla" rozumie się, że on przy tym grillu sobie postoi z piwkiem w łapie - to akurat oczywiste Ale marynaty-sraty i inne przygotowania, a potem użeranie się ze zmywarką i inne sprzątania Ale ja się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.06.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Aa aaaaa to No tak, mąż mnie nie dopuszcza bo się nie znam. A i grill potrafie z zawartoscią wywrócić A inne rzeczy kulinarne? Nie chce mi sie, szczerze powiedziawszy, jakoś weny nie mam, sałatki może ktoś przyniesie, jak nie to trudno, kupie musztarde i ketchup i wio. Ma być ponad 20 osób, to co sie będę zażynać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.06.2009 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts