wiolasz 03.06.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 A właściwie to sobie tak teraz pomyślałam, kurczę, zeby ten mój przez cały czas był taki kochany dla mnie jak teraz, kiedy w ciąży jestem... Sam wczoraj przyznał, że chodzi koło mnie jak koło jajka... Mógłby, nie? co mu szkodzi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.06.2009 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Mógłby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.06.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 popertraktuj z nim jak małe będzie krzyczeć całą noc nie pozwalając usnąć to powiedz że jak nie będzie Cię traktował jak królowej to znowu zaciążysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.06.2009 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 popertraktuj z nim jak małe będzie krzyczeć całą noc nie pozwalając usnąć to powiedz że jak nie będzie Cię traktował jak królowej to znowu zaciążysz Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.06.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 popertraktuj z nim jak małe będzie krzyczeć całą noc nie pozwalając usnąć to powiedz że jak nie będzie Cię traktował jak królowej to znowu zaciążysz oj nie!!!! On chce juz kolejne a to jeszcze do półmetku nie doszło Mowy nie ma...Dwójka wystarczy, no chyba że jakaś inna je donosi i urodzi to wezmę, a co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.06.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 no tom trafiła jak kulą w płot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Ja chyba jednak wroce do pomyslu adoptowania 16-latka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.06.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Cześć Małgoś, co tak wcześnie? Bierz sobie takiego 18-latka, na piwo bedziesz mogła z nim pójsć legalnie lecę na to co kobiety lubią robić: zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 No nie wiem, ja tam nie przepadam za zakupami, chyba ze w sieci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.06.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 to dokładnie tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 A dzisiaj musze znowu isc szukac mamie prezentu. Nie dosc, ze nie mam pomyslu to jeszcze w sklepach nic do mnie nie przemawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.06.2009 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Nie ma dla mnie nic gorszego niż szukanie prezentu, na który nie mam pomysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Moja mama wszystko ma. Ksiazki, bizuteria, kosmetyki odpadaja. Do domu rzeczy to raczej dla mnie. Jakies tam piora, takie rzeczy to banal. W elektronike wyposazamy ja systematycznie z mezem przy okazji Swiat, nozesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.06.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 ... to może zasponsoruj jej wyjście do kosmetyczki na jakies super bajery może masaże ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 ... to może zasponsoruj jej wyjście do kosmetyczki na jakies super bajery może masaże ? W zeszlym roku to zrobilam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.06.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 ... to może zasponsoruj jej wyjście do kosmetyczki na jakies super bajery może masaże ? W zeszlym roku to zrobilam. taaaaa..... może nowy telefon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 ... to może zasponsoruj jej wyjście do kosmetyczki na jakies super bajery może masaże ? W zeszlym roku to zrobilam. taaaaa..... może nowy telefon? Ma prawie nowy. No nic, jade do Galerii Kazimierz. Dobrze mi sie kojarzy - tam mialam pierwsza randke z Duchem. Moze mnie natchnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.06.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 ... to może zasponsoruj jej wyjście do kosmetyczki na jakies super bajery może masaże ? W zeszlym roku to zrobilam. taaaaa..... może nowy telefon? Ma prawie nowy. No nic, jade do Galerii Kazimierz. Dobrze mi sie kojarzy - tam mialam pierwsza randke z Duchem. Moze mnie natchnie. a MĄŻ wie ????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 ... to może zasponsoruj jej wyjście do kosmetyczki na jakies super bajery może masaże ? W zeszlym roku to zrobilam. taaaaa..... może nowy telefon? Ma prawie nowy. No nic, jade do Galerii Kazimierz. Dobrze mi sie kojarzy - tam mialam pierwsza randke z Duchem. Moze mnie natchnie. a MĄŻ wie ????????? Jasne. Wtedy jemu kupowalam prezent na Swieta. Zawsze wie o moich randkach z Duchem i oglada zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.06.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 To może jakiś karnet na jazdę konną albo tenisa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts