OK 06.06.2009 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 kupiłam sobie wczoraj zuraweczkę o niepamiętnej nazwie - liscie kolorowe (każdy w innym odcieniu zaczyna się wybarwiać) - nie wiesz jaka to może być? Nie wiem, tyle ich jest Ale jest temat żurawkowy na FO - tam całkiem sporo odmian, może i ta jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.06.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Olga, jakie masz odmiany żurawek? 'Creme Brulle', 'Sparkling Burgundy', 'Obsidian', 'Key Lime Pie' i 'Strawberry Swirls' I jeszcze żuraweczkę 'Stoplight' - śliczna jest to chyba, o ile mnie pamięć nie myli nie masz jeszcze kilku odmian i ... moze chcesz? Pytanie I z pół hektara by się przydało też 'Palace Purple' nie masz, prawda? Hehehe, jeszcze nie ale możesz mieć u siebie we wtorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.06.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 kupiłam sobie wczoraj zuraweczkę o niepamiętnej nazwie - liscie kolorowe (każdy w innym odcieniu zaczyna się wybarwiać) - nie wiesz jaka to może być? Nie wiem, tyle ich jest Ale jest temat żurawkowy na FO - tam całkiem sporo odmian, może i ta jest zaraz tam looknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.06.2009 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Olga, jakie masz odmiany żurawek? 'Creme Brulle', 'Sparkling Burgundy', 'Obsidian', 'Key Lime Pie' i 'Strawberry Swirls' I jeszcze żuraweczkę 'Stoplight' - śliczna jest to chyba, o ile mnie pamięć nie myli nie masz jeszcze kilku odmian i ... moze chcesz? Pytanie I z pół hektara by się przydało też 'Palace Purple' nie masz, prawda? Hehehe, jeszcze nie ale możesz mieć u siebie we wtorek Monia, jak ja Ci się odwdzięczę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.06.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Olga, jakie masz odmiany żurawek? 'Creme Brulle', 'Sparkling Burgundy', 'Obsidian', 'Key Lime Pie' i 'Strawberry Swirls' I jeszcze żuraweczkę 'Stoplight' - śliczna jest to chyba, o ile mnie pamięć nie myli nie masz jeszcze kilku odmian i ... moze chcesz? Pytanie I z pół hektara by się przydało też 'Palace Purple' nie masz, prawda? Hehehe, jeszcze nie ale możesz mieć u siebie we wtorek Monia, jak ja Ci się odwdzięczę? przyślesz mi róże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.06.2009 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Pewnie, że przyślę - wątpię, czy im dobrze u mnie w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.06.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 aaa, i jeszcze brunnerkę... chociaż kawałeczek a ja mam Stiletto uciąć Ci łopatą kawałek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.06.2009 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Stiletto b. chętnie A brunnerkę wybierałam specjalnie taką, żeby podzielić Ma mniej liści niż inne, ale za to z wielu nóżek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.06.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 to super czy udało Wam się skomunikować z dominiką a propos wysyłki? Czy wszystkie wyślesz do mnie, a później ja dostarczę te Anine do Ani? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.06.2009 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Umówiłyśmy się z Dominiką na jutro. Pewnie, że wyślę wszystkie razem - Wy się same działkujcie Wysłać do Ciebie, czy do Ani? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.06.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 może być do mnie - wybieram się do Ani z clematisem, to prawie Jej zawiozę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.06.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Cześć hostowa kobietko Widziałam, że znów zaszalałaś...http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c008.gif Monia, kupiłaś mi tego MB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.06.2009 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Zaraz zaszalałam 2 roślinki jedynie A teraz się zastanawiam, gdzie upchnąć tego wielkoluda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.06.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Cześć hostowa kobietko Widziałam, że znów zaszalałaś...http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c008.gif Monia, kupiłaś mi tego MB? jeszcze nie - dzisiaj tam pojadę wcześniej nie miałam kiedy, bo ciągle mnie nie było popołudniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.06.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Dzień dobry Ja chcę z kotą wypic tę kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.06.2009 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Nie wiem, czy się łajza podzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.06.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Olga! ale Twoja kota uzdolniona jest ! nawet ja tak zgrabnie nie trzymam filizanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.06.2009 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Jak tam poszukiwania serwisu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 06.06.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 dzień dobry. To ja się też do śniadanka w lóżeczku przyłączę Przyniosę sbie tylko coś konkretniejszegohttp://1.bp.blogspot.com/_97eLzwMSkk0/SX7hU8BlJHI/AAAAAAAAAIc/lpaf0WS3sWw/s400/parowkiPiecz.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.06.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Jak tam poszukiwania serwisu? a daj spokój albo brzydkie, albo nie ma, albo cholernie drogie (chyba się nie obrazicie jak każda dostanie inny kubek, jakbym nic do soboty nie znalazła? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts