OK 06.06.2009 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Jeśli chodzi o bierzmowanie, to nie mam pojęcia Jeśli chodzi o ilość cykli, to słyszałam, że ma to zastosowanie do porcelany - te u mojej mamy, to nie wiem jaką ilość przeszły w ciągu 20lat mycia w zmywarce Na pewno nie mogą być te ręcznie malowane, czy z jaką inną kalkomanią - bo to i w ręku zmyjesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.06.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Kasia, na bierzmowaniu jest sie swiadkiem, nie matka. Ja kupilam tylko male kwiateczki, ale bylam swiadkiem przyjaciolki. Sama dostalam jakis drobiazg chyba, dobrze nie pamietam. Mysle, ze sie specjalnie niczego nie kupuje, najwyzej flache. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.06.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 najwyzej flache. chyba "Kubusia"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.06.2009 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 A tak z zupełnie innej beczki, Małgoś, tak to wygląda mam dóży ogród przytym dóżo trawy po skoszeniu powinno się ją zebrać trzy zostawić proszę o poradę. KaRo Na zielono podpis moderki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.06.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 A tak z zupełnie innej beczki, Małgoś, tak to wygląda mam dóży ogród przytym dóżo trawy po skoszeniu powinno się ją zebrać trzy zostawić proszę o poradę. KaRo Na zielono podpis moderki Ale zawsze morzna było wiencej bykuf zrobic, na pżykład dórzy napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.06.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 mam dóży ogród przytym dóżo trawy po skoszeniu powinno się ją zebrać trzy zostawić proszę o poradę. o matko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.06.2009 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 A tak z zupełnie innej beczki, Małgoś, tak to wygląda mam dóży ogród przytym dóżo trawy po skoszeniu powinno się ją zebrać trzy zostawić proszę o poradę. KaRo Na zielono podpis moderki Ale zawsze morzna było wiencej bykuf zrobic, na pżykład dórzy napisać. Stwierdzam, że to faktycznie działa Następne posty są już przyzwoitsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.06.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 A tak z zupełnie innej beczki, Małgoś, tak to wygląda mam dóży ogród przytym dóżo trawy po skoszeniu powinno się ją zebrać trzy zostawić proszę o poradę. KaRo Na zielono podpis moderki Ale zawsze morzna było wiencej bykuf zrobic, na pżykład dórzy napisać. Stwierdzam, że to faktycznie działa Następne posty są już przyzwoitsze Jesli to tak wyglada, to faktycznie u nas tez by sie przydalo, tylko my przerob mamy za duzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.06.2009 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 A tak z zupełnie innej beczki, Małgoś, tak to wygląda mam dóży ogród przytym dóżo trawy po skoszeniu powinno się ją zebrać trzy zostawić proszę o poradę. KaRo Na zielono podpis moderki Ale zawsze morzna było wiencej bykuf zrobic, na pżykład dórzy napisać. Stwierdzam, że to faktycznie działa Następne posty są już przyzwoitsze Jesli to tak wyglada, to faktycznie u nas tez by sie przydalo, tylko my przerob mamy za duzy. Fakt, że tam ich jest od groma I jedyna zaleta, to to tępienie byków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.06.2009 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Zrywam sie Na razie, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.06.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Zrywam sie Na razie, pa Pa! ja wracam do pieczenia placka i pizzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.06.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Zrywam sie Na razie, pa Pa! ja wracam do pieczenia placka i pizzy Oczywiscie jednoczesnie, jak na wlascicielke wielkiego piekarnika przystalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.06.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Oczywiscie jednoczesnie, jak na wlascicielke wielkiego piekarnika przystalo. no nie jednocześnie -placek piecze sie teraz, a pizzę wsadzę jak mężul bedzie wrcał -na obiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.06.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Oczywiscie jednoczesnie, jak na wlascicielke wielkiego piekarnika przystalo. no nie jednocześnie -placek piecze sie teraz, a pizzę wsadzę jak mężul bedzie wrcał -na obiad Widze, ze Ci sie pieczenie spodobalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.06.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Widze, ze Ci sie pieczenie spodobalo. chyba do pierwszego rachunku za prąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.06.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Widze, ze Ci sie pieczenie spodobalo. chyba do pierwszego rachunku za prąd Spokojnie, przejdzie Ci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.06.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Widze, ze Ci sie pieczenie spodobalo. chyba do pierwszego rachunku za prąd Spokojnie, przejdzie Ci. jeszcze przez 2 tygodnie mnie musi "potrzymać", bo 21-ego przyjeżdża z wizytą "babcia-sponsorka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.06.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Widze, ze Ci sie pieczenie spodobalo. chyba do pierwszego rachunku za prąd Spokojnie, przejdzie Ci. jeszcze przez 2 tygodnie mnie musi "potrzymać", bo 21-ego przyjeżdża z wizytą "babcia-sponsorka" oooo to ćwicz, ćwicz...i postaraj się, bo jak sponsorka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.06.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 oczywiśćei podobal mi się taki nieprzyzwoicie drogi, z Villa Italia no własnie, tylko ludzi drażnią swoją urodą i cenami ja wczoraj wyczaiłam taki -SWING -polskiej firmy "Karolina", obiad + kawa ok 1100zł: http://images8.fotosik.pl/40/c1750d3f8c9110famed.jpg http://images6.fotosik.pl/481/0b2ea398e01f8b91med.jpg http://images6.fotosik.pl/481/6103f6674c59f732med.jpg eeeeeeeeeeeee czułabym się jak u starej ciotki na odwiedzinach...jeszcze koronkę na stół do tego a jak dla mnie przepiękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.06.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 oczywiśćei podobal mi się taki nieprzyzwoicie drogi, z Villa Italia no własnie, tylko ludzi drażnią swoją urodą i cenami ja wczoraj wyczaiłam taki -SWING -polskiej firmy "Karolina", obiad + kawa ok 1100zł: http://images8.fotosik.pl/40/c1750d3f8c9110famed.jpg http://images6.fotosik.pl/481/0b2ea398e01f8b91med.jpg http://images6.fotosik.pl/481/6103f6674c59f732med.jpg eeeeeeeeeeeee czułabym się jak u starej ciotki na odwiedzinach...jeszcze koronkę na stół do tego a jak dla mnie przepiękny O! Monia się zna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts