OK 15.06.2009 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 http://lh4.ggpht.com/_tcq6CDR4oow/SjDHcKzrhyI/AAAAAAAACMw/NILgcOXCmps/s800/P6100608.JPG Może tu jeszcze widać Paskudnie mi dzisiaj chodzi net Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.06.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 OK, sprawdze jak skoncze lekcje, mam tu 2 typy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.06.2009 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Łoki, dzięki Na razie idę spać, bo łączenie co chwila od nowa mnie wykończyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 15.06.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 kupiłam se dzisiaj takom samom żurawkę jak Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMFI 15.06.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 a żuczki to aby się świecą po nocy? bo wyglądają mi na świetliki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.06.2009 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Kurcze, do świetlików faktycznie podobne Trza by się w nocy przypatrzeć Choć u mnie w centrum, to ogólnie dużo światła jest Ale sprawdzę, dzięki Amfi Monia, to nie musimy dzielić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.06.2009 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Dzień dobry Ciśnienie mnie wkurza na podkarpaciu. Was w okolicach centrum też, koleżanko? A jak już zasadzisz każdy wolny kawałek pod blokiem, to znalazłaś już następne wolne miejsce? Może powinnaś przebranżowić się na stołeczną ogrodniczkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 16.06.2009 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 dzień doberek przyszłam powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.06.2009 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Dzień doberek Nas w okolicach centrum też wkurza ciśnienie, pogoda, durni policjanci z samego rana, idiotyczne objazdy i w ogóle wszystko nas wkurza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.06.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Dzień doberek Nas w okolicach centrum też wkurza ciśnienie, pogoda, durni policjanci z samego rana, idiotyczne objazdy i w ogóle wszystko nas wkurza ooo to myślałam, że to tylko ja mam źle... ale jak Olga tyż ma źle to mi lepiej :P mnie ino pogoda wkurza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.06.2009 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Dzień doberek Nas w okolicach centrum też wkurza ciśnienie, pogoda, durni policjanci z samego rana, idiotyczne objazdy i w ogóle wszystko nas wkurza ooo to myślałam, że to tylko ja mam źle... ale jak Olga tyż ma źle to mi lepiej :P mnie ino pogoda wkurza Daj spokój, już myślałam rano, że zamiast do roboty to do domu się cofnę Przez Bankowy się nie da przejechać, na skrzyżowaniu JPII i Nowolipek wykoleił się tramwaj, więc stanęły wszystkie, a durna idiota pokierował tramwajami tak, że zablokowały nawijkę przed skrzyżowaniem Kuźwa, tramwaje się przesunęły raptem o jeden wagon, a korek się zrobił natychmiast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.06.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 .... taaaaaaaaaaaaaaaaa przyjedź do mnie na kawe i Ci przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.06.2009 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Jasne, jak tylko robotę skończę I powiesz mi na ktorym moście nie stanę na 2 godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 16.06.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 dzień dobry. Zgłaszam sie do klubu nienawidzących pogody. Jak ciśnienie wkurza to lepiej niż jakby miało osłabiać - przynajmniej ciut się podnosi... JA już prawie w klimacie wakacyjnym, właśnie się powoli wygrzebuję z łóżeczka po śniadaniu ale jeszcze trzy popoludnia plus jedno zakończenie roku i będzie wreszcie : wyyyykechali na wakacje wszyscy nasi podopieczni.... Potem jeszcze jakieś spotkanai, ale to już przezyję. eech. JAk od przyszłego tygodnia pogoda się nie poprawi to strajkuję. pozdrawiam wszystkich i miłęgo dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.06.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Jasne, jak tylko robotę skończę I powiesz mi na ktorym moście nie stanę na 2 godziny jak dobrze kojarze to ten remontowany jezd pusty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 16.06.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Oki powiem przekornie, że przed 7 ładnie sie śmiga wystąp o zmiane godzin pracy..ustawa ponoc coś takiego dopuszcza buziaki i usmiechy posyłam...................rosnie Ci za to ogródek napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.06.2009 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Jasne, jak tylko robotę skończę I powiesz mi na ktorym moście nie stanę na 2 godziny jak dobrze kojarze to ten remontowany jezd pusty Baaardzo śmieszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.06.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Jasne, jak tylko robotę skończę I powiesz mi na ktorym moście nie stanę na 2 godziny jak dobrze kojarze to ten remontowany jezd pusty Baaardzo śmieszne no co? ściałaś to Ci pomogłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.06.2009 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Jasne, jak tylko robotę skończę I powiesz mi na ktorym moście nie stanę na 2 godziny jak dobrze kojarze to ten remontowany jezd pusty Baaardzo śmieszne no co? ściałaś to Ci pomogłam.... Zapomniałaś dodać, że jakbym chciała tamtędy, to mi się zejdzie dłużej niż 2h Gdzieś tak do września chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.06.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 .... nie no Pani to nie dogodzi :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts