Gosia-Anbudowa 17.06.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Wiola, pewnie że szczęśliwsi I mają gdzie na wakacje jeździć Gosia, do Waszego dworku to ja się muszę wybrać Jak sobie myślę, że może kiedyś własny dom z ogrodem - to tylko jakiś stary dworek mi staje przed oczami Obowiązkowo do remontu to kiedy wizytacja muszę ciut posprzątać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.06.2009 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Wiola, pewnie że szczęśliwsi I mają gdzie na wakacje jeździć Gosia, do Waszego dworku to ja się muszę wybrać Jak sobie myślę, że może kiedyś własny dom z ogrodem - to tylko jakiś stary dworek mi staje przed oczami Obowiązkowo do remontu to kiedy wizytacja muszę ciut posprzątać Wakacyjnie jakoś I niech Cię ręka boska broni przed sprzątaniem Po parapetówie u Kachny w taaaakie kompleksy wpadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.06.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Wiola, pewnie że szczęśliwsi I mają gdzie na wakacje jeździć Gosia, do Waszego dworku to ja się muszę wybrać Jak sobie myślę, że może kiedyś własny dom z ogrodem - to tylko jakiś stary dworek mi staje przed oczami Obowiązkowo do remontu to kiedy wizytacja muszę ciut posprzątać Wakacyjnie jakoś I niech Cię ręka boska broni przed sprzątaniem Po parapetówie u Kachny w taaaakie kompleksy wpadłam oooo ja też... nieprędko gości zaproszę. Dopiero jak kupię zastawę jakąś porzadną, potem firmę sprzątająca wynajmę i dopiero nie będę oczami świecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.06.2009 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Wiola, pewnie że szczęśliwsi I mają gdzie na wakacje jeździć Gosia, do Waszego dworku to ja się muszę wybrać Jak sobie myślę, że może kiedyś własny dom z ogrodem - to tylko jakiś stary dworek mi staje przed oczami Obowiązkowo do remontu to kiedy wizytacja muszę ciut posprzątać Wakacyjnie jakoś I niech Cię ręka boska broni przed sprzątaniem Po parapetówie u Kachny w taaaakie kompleksy wpadłam oooo ja też... nieprędko gości zaproszę. Dopiero jak kupię zastawę jakąś porzadną, potem firmę sprzątająca wynajmę i dopiero nie będę oczami świecić. A najsamprzód to by się przydał ktoś od pokończenia dupereli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.06.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 o to też, tylko jak swemu powiedziałam, ze Go wymieniłam na ogrodniczke, to powiedział, oki, ale w następne walkacje. Teraz ma plany inne Swoją drogą OK, ja nie wiem, czy do dobre tak wysyłac mojego do Wawy bez nadzoru Tam sami znajomi ze studiów pozostawali, wiesz imprezki, te sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.06.2009 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 W razie co, jakiś pies pasterski się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.06.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Ja myśle ze za rok, to ja bym też chcętnie pojechała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.06.2009 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Oooo, i to jest myśl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.06.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 wiola - przyjedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.06.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Oj chyba na jakieś 2 tygodnie bedę musiała, bo jak tu wszystkich odwiedzić w krótszym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.06.2009 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Nie da się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 17.06.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Wiola, pewnie że szczęśliwsi I mają gdzie na wakacje jeździć Gosia, do Waszego dworku to ja się muszę wybrać Jak sobie myślę, że może kiedyś własny dom z ogrodem - to tylko jakiś stary dworek mi staje przed oczami Obowiązkowo do remontu to kiedy wizytacja muszę ciut posprzątać Wakacyjnie jakoś I niech Cię ręka boska broni przed sprzątaniem Po parapetówie u Kachny w taaaakie kompleksy wpadłam oooo ja też... nieprędko gości zaproszę. Dopiero jak kupię zastawę jakąś porzadną, potem firmę sprzątająca wynajmę i dopiero nie będę oczami świecić. A najsamprzód to by się przydał ktoś od pokończenia dupereli boszszszszsz jak ja Was kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.06.2009 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Wiola, pewnie że szczęśliwsi I mają gdzie na wakacje jeździć Gosia, do Waszego dworku to ja się muszę wybrać Jak sobie myślę, że może kiedyś własny dom z ogrodem - to tylko jakiś stary dworek mi staje przed oczami Obowiązkowo do remontu to kiedy wizytacja muszę ciut posprzątać Wakacyjnie jakoś I niech Cię ręka boska broni przed sprzątaniem Po parapetówie u Kachny w taaaakie kompleksy wpadłam oooo ja też... nieprędko gości zaproszę. Dopiero jak kupię zastawę jakąś porzadną, potem firmę sprzątająca wynajmę i dopiero nie będę oczami świecić. A najsamprzód to by się przydał ktoś od pokończenia dupereli boszszszszsz jak ja Was kocham Bo my kochane ludzie jesteśmy I też Cię kochamy, tylko plissss, nie sprzątaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.06.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Pierwszy raz słysze, żeby ktoś mnie kochał dlatego, że jestem bałaganiarą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 17.06.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Pierwszy raz słysze, żeby ktoś mnie kochał dlatego, że jestem bałaganiarą bo zawsze mam wrażenie, że to tylko ja tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.06.2009 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Pierwszy raz słysze, żeby ktoś mnie kochał dlatego, że jestem bałaganiarą bo zawsze mam wrażenie, że to tylko ja tak mam To tak, jak ja Ale czas spędzony na sprzątaniu, to czas stracony... lepiej się pobyczyć w tym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.06.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Pierwszy raz słysze, żeby ktoś mnie kochał dlatego, że jestem bałaganiarą bo zawsze mam wrażenie, że to tylko ja tak mam To tak, jak ja Ale czas spędzony na sprzątaniu, to czas stracony... lepiej się pobyczyć w tym czasie Ja jeszcze dodam do tego czas spędzony na malowaniu się Wczoraj wieczorem mój mąż zapytał mnie, czy chciałabym mieć taki mebel w sypialni z lusterkiem, co to baby się w nim przyglądają przed snem uśmiałam sie na początku, ale potem.....kurczę, sugeruje że mi potrzebny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.06.2009 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Eee, pomalować to się trzeba... czasami Mebel mam w postaci biurka z lustrem, jak czasem chcę humor poprawić, to używam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.06.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Eee, pomalować to się trzeba... czasami Mebel mam w postaci biurka z lustrem, jak czasem chcę humor poprawić, to używam ja używam łazienkowego, ale żeby aż tyle czasu przy nim spędzać, i siadać to chyba jeszcze nie musze. Ale zadziwia mnie, ze sam wpadł na taki pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.06.2009 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Eee, pomalować to się trzeba... czasami Mebel mam w postaci biurka z lustrem, jak czasem chcę humor poprawić, to używam ja używam łazienkowego, ale żeby aż tyle czasu przy nim spędzać, i siadać to chyba jeszcze nie musze. Ale zadziwia mnie, ze sam wpadł na taki pomysł U Kachny przylukał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts