malgos2 17.06.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 jakoś nie wierzę, że chciałoby się takiemu motylowi do Hameryki lecieć. Myślisz? Co on tam miałby robić? Od razu zabiliby go i zasuszonego do muzeum wsadzili.. Wiola, w Hameryce sa takie zwierzeta, ze Ci sie w ogole nie snilo. I to raczej one zabijaja ludzi. Zeszlego lata niedzwiedz zezarl cala rodzinke jakies 50 km od NY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.06.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Wiesz, ja tam mam inne potrzeby podczas snu śnie i przystojnych nieznajomych a nie hamerykańskich mieszkańcach. A wogle Ci ludzie to jacyś w słup soli byli zamienieni? jak zaczął jeść jednego to reszta stała w kolejce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.06.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Wiesz, ja tam mam inne potrzeby podczas snu śnie i przystojnych nieznajomych a nie hamerykańskich mieszkańcach. A wogle Ci ludzie to jacyś w słup soli byli zamienieni? jak zaczął jeść jednego to reszta stała w kolejce? To byla zydowska rodzinka, mamusia z szesciorgiem dzieci czy cos kolo tego. I ta kretynka jak zobaczyla tego niedzwiedzia, to wziela starsze i poleciala do domu zostawiajac najmlodsze w wozku i przy wozku. No i ten niedzwiedz zajal sie tymi dziecmi, a na koncu nia... Tak to jest sobie dzieci narobic za duzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.06.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Wiesz, ja tam mam inne potrzeby podczas snu śnie i przystojnych nieznajomych a nie hamerykańskich mieszkańcach. A wogle Ci ludzie to jacyś w słup soli byli zamienieni? jak zaczął jeść jednego to reszta stała w kolejce? To byla zydowska rodzinka, mamusia z szesciorgiem dzieci czy cos kolo tego. I ta kretynka jak zobaczyla tego niedzwiedzia, to wziela starsze i poleciala do domu zostawiajac najmlodsze w wozku i przy wozku. No i ten niedzwiedz zajal sie tymi dziecmi, a na koncu nia... Tak to jest sobie dzieci narobic za duzo. No ilość dzieci tu chyba nie ma nic do rzeczy. Bardziej trochę rozumu by sie przydało.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.06.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Wiesz, ja tam mam inne potrzeby podczas snu śnie i przystojnych nieznajomych a nie hamerykańskich mieszkańcach. A wogle Ci ludzie to jacyś w słup soli byli zamienieni? jak zaczął jeść jednego to reszta stała w kolejce? To byla zydowska rodzinka, mamusia z szesciorgiem dzieci czy cos kolo tego. I ta kretynka jak zobaczyla tego niedzwiedzia, to wziela starsze i poleciala do domu zostawiajac najmlodsze w wozku i przy wozku. No i ten niedzwiedz zajal sie tymi dziecmi, a na koncu nia... Tak to jest sobie dzieci narobic za duzo. No ilość dzieci tu chyba nie ma nic do rzeczy. Bardziej trochę rozumu by sie przydało.. No nie wiem, oni maja takie zasady, ci wierzacy mocno, ze np. w podroz nie wybieraja sie malzenstwa razem, w razie, gdyby sie jednemu cos stalo, to drugie zostanie. I to, ze mlodsze dzieci zostawila to chyba chodzilo o to, ze one juz odchowane, wiec maja wieksza szanse dozyc do doroslosci. No i jesli te dzieciaki za male byly, zeby same mogly uciekac, to babie pach i rak zabraklo... Z tym, ze w ogole co oni tam robili wiedzac, ze w gorach sa niedzwiedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 17.06.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 jessu -o czym Wy tu prawicie!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.06.2009 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Też się nad tym zastanawiam Chyba muszę zrobić listę tuwątkowych tematów tabu Do listy gołych facetów dołączają Żydówki z dziećmi pożarte przez niedźwiedzia (jak również inne wyznania pożarte przez inne gatunki). UWAGA. Lista może ulec rozszerzeniu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 17.06.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Chyba mam coś jeszcze do tej listy... Dobry wieczór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.06.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 ożesz, teraz to wogóle nie w temacie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 18.06.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 cześć niedźwiedzie są mi narazie odległe..ale wczoraj lisek co to u nas sie zadomowił w okolicy - wpadł do naszego blaszaka i na stół i porwał z torby robotnika kiełbasę i zwiał ..15m od nas jak nie wrócę kiedyś, to mnie zjadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.06.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 ależ się dyskusja rozwinęła od motyli do niedźwiedzi pożerających ludzi To może znowu o kwiatkach zaczniemy, co dzień dobrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.06.2009 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Może być Załatwiałam "sprawy służbowe" i właśnie wróciłam z ogrodniczego Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.06.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Ja o kwiatkach odpadam... zielona jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.06.2009 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.06.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Nie nie, ja nie planuję nawet tej wiedzy pogłębiać Wogle mnie to nie rajcuje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.06.2009 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 E tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 18.06.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 co kupiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.06.2009 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Jakieś bylinki 3 zawilce, 2 dzwonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.06.2009 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 http://lh5.ggpht.com/_tcq6CDR4oow/Sjom3XtZgnI/AAAAAAAACUc/N6zvFRwnsH4/s800/problem.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 18.06.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 hehe od motyli po niedżwiedzie, ktore pożerają ludziska a na koniec sposób na definitywne rozwiazanie problemów-hehehe tylko znalazłam wchadząc na tutejszy wąteczek się witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts