OK 19.06.2009 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Chyba sporo ludków już wyjechało, bo luźniej się zrobiło Albo to cisza przed dzisiejszym zatwardzeniem Oj, może być cyrk - pierwszy piątek wakacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.06.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 jakim zatwardzeniem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.06.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 dzień doberek Olga - już od wczoraj jest luźniej na drogach Dzisiaj wyjechałam z domu później niż zwykle a w pracy byłam 15 minut wcześniej A i jeszcze stolarz w końcu skończył roboty tak więc zapraszam na oglądactwo tego co popełnił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.06.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 jakim zatwardzeniem ? dzisiaj jak zwykle w piątek cała Warszawa wyjeżdża do domów - tak, że od 16 stolica na wylotówkach zaczyna się straszliwie korkować A w niedzielę następuje powrót i znowu wieczorem są koreczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.06.2009 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 jakim zatwardzeniem ? dzisiaj jak zwykle w piątek cała Warszawa wyjeżdża do domów - tak, że od 16 stolica na wylotówkach zaczyna się straszliwie korkować A w niedzielę następuje powrót i znowu wieczorem są koreczki Na wylotówkach to już całkiem przechlapane, ale w Centrum też się potrafi zatkać wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.06.2009 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 dzień doberek Olga - już od wczoraj jest luźniej na drogach Dzisiaj wyjechałam z domu później niż zwykle a w pracy byłam 15 minut wcześniej A i jeszcze stolarz w końcu skończył roboty tak więc zapraszam na oglądactwo tego co popełnił Skorzystam na pewno I zauważyłam, że już luźniej - ale dziś to może być Meksyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.06.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 A i jeszcze stolarz w końcu skończył roboty tak więc zapraszam na oglądactwo tego co popełnił a gdzie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.06.2009 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 A i jeszcze stolarz w końcu skończył roboty tak więc zapraszam na oglądactwo tego co popełnił a gdzie???? Północny-wschód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.06.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 A i jeszcze stolarz w końcu skończył roboty tak więc zapraszam na oglądactwo tego co popełnił a gdzie???? a u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.06.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Dzizas, taki tu ruch dzisiaj, ze nie nadazam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.06.2009 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Małgoś, Ty nie nadążasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.06.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Spoko, jeszcze z pol godzinki i wszystko bedzie pod kontrola. Tylko kawke musze strzelic koniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.06.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Małgoś - dopiero wstałaś?ja to bym poszła już spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.06.2009 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Małgoś - dopiero wstałaś? ja to bym poszła już spać ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.06.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Małgoś - dopiero wstałaś? ja to bym poszła już spać ja też a miałam się upić z radości, że stolarz skończył - a tu raczej zaraz po pracy pójdę spać i tyle z radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.06.2009 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Małgoś - dopiero wstałaś? ja to bym poszła już spać ja też a miałam się upić z radości, że stolarz skończył - a tu raczej zaraz po pracy pójdę spać i tyle z radości Eee, teraz się prześpisz, to będziesz mogła dłużej pić i świętować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.06.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Małgoś - dopiero wstałaś? ja to bym poszła już spać ja też a miałam się upić z radości, że stolarz skończył - a tu raczej zaraz po pracy pójdę spać i tyle z radości Eee, teraz się prześpisz, to będziesz mogła dłużej pić i świętować jak teraz zasnę to się dopiero jutro obudzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.06.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Małgoś - dopiero wstałaś? ja to bym poszła już spać Jak dopiero, jak dopiero? 12:36 jak codzien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.06.2009 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Małgoś - dopiero wstałaś? ja to bym poszła już spać ja też a miałam się upić z radości, że stolarz skończył - a tu raczej zaraz po pracy pójdę spać i tyle z radości Eee, teraz się prześpisz, to będziesz mogła dłużej pić i świętować jak teraz zasnę to się dopiero jutro obudzę Ja mam tel. nastawiony na 21ą, żeby całego wieczoru nie przesypiać, jak się zdrzemnę po powrocie z pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.06.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 A i jeszcze stolarz w końcu skończył roboty tak więc zapraszam na oglądactwo tego co popełnił a gdzie???? a u mnie acha a netowo nie idzie chwalic???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts