OK 30.06.2009 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 +2 zamówione Fragrant Blue i So Sweet No i ta Guacamole Jeszcze nie kupiona Monia, sprawdź 'Lemon Lime' - z opisu by pasowało Te całkiem malutkie sobie zostawiam na później Zawsze je gdzieś upchnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.06.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 idę sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.06.2009 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Hostalibrary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.06.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 to na 99% ta hosta dzięki na żywo jest duzo ładniejsza, ale to będzie ta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.06.2009 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Na żywo to wszystkie ładniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.07.2009 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Dzień dobry jak pogoda w stolycy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.07.2009 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Witanko, w nocy znów burzysko było, teraz się robi parna skwarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 01.07.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 a u nas słońce i duchota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.07.2009 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Właśnie u nas też, rano jeszcze było szaro, ale słońce już wyszło Wszystko byłoby w porządku, gdyby się można gdzieś nad wodą uwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 01.07.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Witam, podobno wczoraj w stolicy jakieś oberwanie chmury było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.07.2009 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Cześć, i wczoraj, i przedwczoraj Przedwczoraj, to raz tak pierdykło, że wyleciałam sprawdzić, czy to nie moja bryka oberwała Ale chyba walnęło w komendę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 01.07.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Cześć, i wczoraj, i przedwczoraj Przedwczoraj, to raz tak pierdykło, że wyleciałam sprawdzić, czy to nie moja bryka oberwała Ale chyba walnęło w komendę To musiało bardzo wystaraszyć komendanta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.07.2009 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Cześć, i wczoraj, i przedwczoraj Przedwczoraj, to raz tak pierdykło, że wyleciałam sprawdzić, czy to nie moja bryka oberwała Ale chyba walnęło w komendę To musiało bardzo wystaraszyć komendanta Zapewne O ile o północy siedział w robocie Chyba co najwyżej stójkowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.07.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 cześć Olga, to pogodę masz podobną do naszej u nas tez co chwile burze przechodzą, dziś ma być w końcu lato.. A jutro znów deszcze Jak sie dogadam z Darkiem co do tego przyjazdu to dam znać, tylko ostatnio go nie ma, dziś też jedzie po pracy do mechanika nie wiadomo o której wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.07.2009 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Aniu, ja rozumiem, że też musicie sobie poustalać wszystko, a wiem, jak u Was krucho z czasem Ale najszybciej, jak się da - dajcie znak proszę Zresztą będę jeszcze dzwonić Nawet nie masz pojęcia, jak się cieszę I cieszę się też, że Darek Was przywiezie - też się urwie na chwilę chociaż z kieratu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.07.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Darek nas przywiezie w niedzielę, (może w następną?? ) i wróci po nas w środe wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.07.2009 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Ale rozumiem, że zostaniecie jeszcze do końca weekendu? Następna to 12ty? Źle na kalendarz popatrzyłam Jeszcze czerwiec miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.07.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Dobrze popatrzyłaś, niedziela to 12ty a wrócimy do domu w środę czyli 15tego nie mogę zostać dłużej, bo mam tu sporo na głowie, problemy z dołem tez mam niezłe i mogliby co mi wywinąć pod moja nieobecność. Wole stac na straży. Zresztą wytłumacze Ci wszystko jak sie zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.07.2009 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Króciutko Dobre i to Źle popatrzyłam, bo najpierw 14ty napisałam, tylko zdążyłam poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Lojezu, to ten ogrodek to calkiem zarosniety bedzie badylami, jak sie jeszcze Ania tam zjawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts