aka z Ina 02.07.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 hehe sie idzie, pisze na karteczce i wiesza na tablicy w wyznaczonym miejscu u nas w większosci spozywczych i budowlanych takie tablice wisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.07.2009 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Aaaa, myślałam, że w forumowym jakimś To już wolę w Allegro wrzucić, jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 02.07.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 na allegro też nie zawadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.07.2009 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 To zawsze mogę, na razie jeszcze nie mam sygnału, że nowe już zamontowane - później się będziemy martwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.07.2009 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Dzień dobry Olga, wrzuć koniecznie link w stopce (do Twojego mieszkanka mam na myśli), bo nie przychodziły mi powiadomienia i miałam skomplikowane szukanie Ania od wczoraj bez Internetu - chyba oo burzy, bo u nas w mieście połowa ludzi bez alarmów, Internetu, telefonów stacjonarnych i sprzętu elektronicznego Mojej koleżance poszedł nowiutki full wypasiony tv, dwa telefony i komputer - nie było Jej w domu i nie miał kto wyłączyć Mówiłam Ani, zeby zgłosiła awarię do operatora, ale nie wiem co zrobiła - dzisiaj Ją odwiedzę (z kilkoma nowymi różami ma się rozumieć ), to przyniosę nowe wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.07.2009 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Cześć Moniu, przecież mam linka w stopce Jak rozumiem telefon Ani działa - będę dzwonić dzisiaj. Odezwę się później, bo roboty mam trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.07.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Aaaa, "oddam drzwi" - to na to nie klikałam, bo myslałam, że jakieś ogłoszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.07.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Kupiłam dziś wiciokrzewa. Ma żółte, nakrapiane listki i kwitnie na biało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.07.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 ja też kupiłam nowego - jaśniutko kwitnie, cytrynowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.07.2009 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Mayland, Monia, gratuluję nabytków Wiciokrzewy są super - niestety ja się muszę wstrzymać do czasu remontu elewacji No, chyba że po drodze coś wykombinuję Dziś mi przyszły allegrowe nabytki, czyli kolejne 2 hosty: http://lh5.ggpht.com/_tcq6CDR4oow/Sk44IyZHNGI/AAAAAAAACpM/SKONRLud0JE/s800/P7030814.JPG http://lh3.ggpht.com/_tcq6CDR4oow/Sk44LAtk_vI/AAAAAAAACpQ/AZrOsLYW4oM/s800/P7030815.JPG 'So Sweet' i 'Fragrant Blue', obie kwitnące pachnąco - razem 16 Niebieska jakoś się nie chce fotografować sama Jakoś ten nalot dziwnie odbija światło A żeby nie było tylko o "badylach", to miałam nocnego gościa. Wizyta o mało nie skończyła się utratą oka. Mojego Gość miał jakieś 5-6 cm długości i wyglądał tak: http://lh4.ggpht.com/_tcq6CDR4oow/Sk3j2ggI5zI/AAAAAAAACoU/4VGcD3s5Bho/s800/przesylki%20010.jpg http://lh4.ggpht.com/_tcq6CDR4oow/Sk3j4dQJQnI/AAAAAAAACoc/IdhBBYDKTUE/s800/przesylki%20012.jpg http://lh4.ggpht.com/_tcq6CDR4oow/Sk3j6OJKtkI/AAAAAAAACog/HO_szx1VdRA/s800/przesylki%20013.jpg A mój cholerny, łowny kot w pogoni za potworem postanowił się odbić od mojej twarzy Trafiła w górną powiekę, jakiś cm niżej i by się baardzo źle skończyło Dziwne uczucie obudzić się w środku nocy z kotem odbitym od twarzy W każdym razie ćma została eksmitowana za okno, kota udaje, że jej nie ma, ale cichcem rozgląda się za następną, a ja się zastanawiam, czy dezynfekcja zewnętrzna mi wystarczy po nieprzespanej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.07.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Niezły okaz Nie lubię ciem Tyu jeszcze rozróżniasz te hosty? Bo ja to tylko kolorami pasków je rozróżniam i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.07.2009 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Ta wyjątkowo wielka, bo zazwyczaj to takie o połowę mniejsze latają Też za nimi nie przepadam, ale mam wrażenie, że to dzięki nim nie ma u mnie much i komarów i tego typu badziewia - drapieżne jakie, czy co? A jeśli chodzi o hosty, to nazwy zapisuję przy fotkach Z drugiej strony, im więcej ich mam, tym łatwiej rozróżniam Widzę coraz więcej różnic - każda jest inna Różnią się wielkością, kolorem, fakturką liścia itd. Apetyty mi rosną, a miejsca ubywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.07.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Gratuluję pięknych, nowych nabytków Ja nabyłam nowe róże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.07.2009 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Idę oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.07.2009 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 W tym roku jest w ogole malo komarow, zauwazylyscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.07.2009 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Cześć Komary na wyginięciu? u mnie raczej nie, rozmnażanie im wychodzi w domu z okien zbieram rano zdechlaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 04.07.2009 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 u mnie też ich nie brakuje, a meszek i chrabąszczy zatrzęsienie mimo wszystko, komarów mniej, to fakt w ubiegłym roku było ich znacznie więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.07.2009 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Poczekajcie, niebawem się wysypią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.07.2009 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Dzień dobry sobotnio Jeśli chodzi o komary i muszyska to odkąd mam to mieszkanie, zauważyłam, że ich tu prawie w ogóle nie ma Przez cały rok trafi się parę zabłąkanych sztuk i to wszystko Mam za to corocznie inwazję ciem i takich małych zielonkawych muszek. Te małe są szczególnie upierdliwe, bo nie gryzą, za to się lepią .... Idę ratować kwiatki.... Za późno Kota właśnie upolowała kolejną ćmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.07.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Cześć Kota chociaż ma rozrywke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts