monia i marek 06.07.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 ja też dzień dobry i miłego tygodnia życzę na pocieszenie dodam, ze niedługo urlop zaczynam (w zasadzie to niby cały czas go mam od dwóch tygodni ), podobnie jak Ty, Olga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.07.2009 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Cześć Ja jeszcze ten tydzień tylko i 2 tygodnie wolnego Już się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.07.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 wyjeżdżasz gdzieś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.07.2009 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Nieee, do mnie przyjeżdżają przecież No i może się wybiorę na chwilkę do Maylandzi... i do Tosinka... i... zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.07.2009 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Dzień dobry Olga, urlop masz? i w stronę Krakowa sie wybierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.07.2009 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Cześć Wiola, urlop mam od piątku i raczej się nie wybieram w stronę Krakowa Strona krakowska wybiera się w moją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.07.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Cześć Ale mam wielką(od nadmiaru myśli) i pękającą głowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.07.2009 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Idę do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 07.07.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Witam się w ten duszny poranek U nas już burza przeszła i lało jak z cebra I co ja widze Ania przyjeżdza w nasze strony to może wygospodarujecie trochę czasu i do mnie w odwiedzinki wpadniecie ja siedzę sama w domu od 9 lipca tylko z Dominiką i suczyną Zapraszam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.07.2009 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Witam i dzięki za zaproszenie Zapewne skorzystamy, ale to się musi jeszcze Ania wypowiedzieć U nas nawet burzy nie było, tylko się zachmurzyło, pokropiło... i przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Cześć Wiola, urlop mam od piątku i raczej się nie wybieram w stronę Krakowa Strona krakowska wybiera się w moją Chwilowo wybaczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.07.2009 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Cześć Wiola, urlop mam od piątku i raczej się nie wybieram w stronę Krakowa Strona krakowska wybiera się w moją Chwilowo wybaczam. O, dzięki Ci, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 08.07.2009 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 z rewizytą przyszłam http://www.bankier.pl/static/att/61000/1963389_kawa3.jpg miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.07.2009 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Witanko Wbrew wszystkim zapowiedziom u mnie właśnie słonko wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.07.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 A u nas pada Czemu Cię tu nie ma u mnie jak ja okna wybieram? Co? Pomogłabyś mi baaardzo (i tak pomogłaś dzięki za chłodne spojrzenie na sprawę z boku ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.07.2009 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Noooo, właśnie ja też nie wiem, czemu mnie tam nie ma I niekoniecznie chodzi o okna Monia, dasz sobie radę sama - czasami tylko to spojrzenie z boku się przydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.07.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Dam radę, ale właśnie potrzeba mi czasami opinii kogoś, kto zna się na rzeczy (dworkowej ma się rozumieć), a wiem, że Ty masz to również obcykane Wiesz jak to jest, jak się człowiek naogląda wszystkiego, nasłucha i zakręci ... wtedy dobry jest taki kubeł zimnej wody na ostudzenie i pozwolenie trzeźwo spojrzeć na świat Teraz to sobie tak myślę, że nawet gdyby te okna z Igies'a były droższe, to i tak warto byłoby dopłacić, niż brać z centralnej Polski "na telefon" Dobrze, że mi trochę nagadałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.07.2009 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Monia, sama wiem, jak jest - czasem człowiek tak się czymś zaabsorbuje, że nawet nie rozgląda się na boki, a tam tyyyyle innych możliwości A budowlanka ma to do siebie, że takie oszczędności potrafią się bardzo brzydko mścić i to latami Z dworkami też jest tak, że nie było nigdy jednego określonego wzoru dworku - było jak dziś Różnie się budowało w zależności od regionu, mody i zasobności portfela - były dworki niewiele różniące się od chłopskich chałup, a były i takie, które raczej na miano pałacu bądź zamku zasługiwały Mieszano style, wprowadzano nowinki techniczne itd. Dużo zależało też od gustu właściciela Ty również nie budujesz repliki jednej, konkretnej budowli, więc nie musisz się sztywno trzymać żadnych zasad. Musisz jedynie postarać się zgrać to wszystko, żeby pasowało Dziś są inne rozwiązania i inne możliwości Gdyby 100 lat temu była technologiczna możliwość wyprodukowania dużej, płaskiej i równej szyby, to wierz mi, mało kto bawiłby się w szprosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.07.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 to może wcale nie bedę dwać szprosów Nieee, no dam, bo podobają mi się, zwłaszcza jak pooglądałam z bliska te konstrukcyjne - super (gorzej bedzie z myciem ). Zastanawiam się, czy na dole dać tylko jeden szpros u góry, co da podział na dwie małe szybki u góry i dwie dłuższe dołem, czy podzielić dwoma poziomymi szprosami na sześć jednakowych szybek. W związku z tym, że w lukarnach z nich zrezygnuję, to może lepiej podzielić tym pierwszym rozwiazaniem? Co myślisz? A dworki... wiem, różne bywały, ale wszystkie miały pewne wspólne cechy i ... duszę Chciałabym, żeby mój taką duszę miał, bo i tak już pewne rzeczy mi sknocono Nie powiem jakie, bo mnie to bardzo wkurza, ale są dwie sprawy, które powinny być inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.07.2009 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Poza duszą, to tylko niektóre miały wspólne cechy Ja też lubię szprosy, niezależnie od ich wszystkich wad (zwłaszcza przy myciu) Właśnie przed chwilą jeszcze raz popatrzyłam na Twoją budowę i upewniłam się, że tam bez szprosów w lukarnach będzie nawet lepiej Co do pytania ile ich dać, to nie wiem - muszę się zastanowić i jeszcze przyjrzeć domkowi Na razie myślę, że obie wersje są w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts