monia i marek 08.07.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 przyjrzyj się i doradź, proszę cieszysz się, że jeszcze dwa dni i urlopik? Ja jeszcze dzisiaj troszkę popracuję i mam wszystko gdzieś [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.07.2009 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Oj bardzo się cieszę Już się doczekać nie mogę Przyglądam się cały czas, oglądam również dworki w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.07.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 pooglądaj, a jak znajdziesz jakieś ciekawe pomysły, rozwiązania, to wrzuć fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.07.2009 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 A tę stronkę znasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.07.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Nie Ale mi wrzuciłaś lekturkę Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.07.2009 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Miłego oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.07.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 A ja właśnie dumam, że trzeba się zebrać za porządków ciąg dalszy Perfekcjonistka Ania przyjeżdża, trza chałupę do ładu doprowadzić Lepszej okazji nie będzie Olga, nie przesadzaj Jak będzie puste krzesełko i czysty kubek na kawke to mi wystarczy Darek nie da rady po mnie wrócić w środę, będe musiała zostać albo dzień dłużej albo wrócić z nim w niedziele do domu Bo we wtorek to on nie przyjedzie po mnie, nie chce mnie tak szybko w domu Olga, daleko jest od Ciebie do Końskowoli? Święto róż jest akurat w następny weekend Ja bym sie tam chciała jeszcze z Nefercią zobaczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.07.2009 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Aniu, zostaniesz, ile będziesz chciała Spotkanie z Neferką zorganizujemy - tel. mam, adres znam - nie ma problemu Do Końskowoli jest ponad 130 km Jak się uprzesz, to pojedziemy Szkoda, że w ten weekend nie przyjeżdżasz, bo jest Festiwal Róż w Ogrodzie Botanicznym Jeśli jest jakieś miejsce w Warszawie, które chciałabyś jeszcze odwiedzić, to daj znać - zorientuję się co i jak A chałupie i tak się porządki należą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.07.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Ależ wam zazdroszczę spotkanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.07.2009 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Aka, wszystko przed Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.07.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Mam nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.07.2009 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Ja teraz dostałam kopa, żeby odgruzować mały pokój, bo od remontu jakieś graty się walają Jak tylko tam wstawię jakieś spanko, to będzie można już na luzie i bez ustalania przyjeżdżać Daleko nie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.07.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Olga, jak tyle masz, to trochę daleko Może wpadnę tam z Darkiem w drodze do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.07.2009 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Jak Ci się uda go namówić, to tak byłoby najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.07.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 pewnie nie, ale tam i tak jest sama wystawa, nie można nic kupić, to nic straconego w razie czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.07.2009 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Aniu, dla mnie to żaden problem - ale szkoda dzieciaków W sobotę cały dzień w samochodzie i następnego dnia znów kawał drogi do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.07.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 nie, to nie ma sensu, Nadia to i tak nie wiem czy drogę do Ciebie wytrzyma Jak nie wpadniemy tam po drodze do Ciebie to już trudno Tylko nie wiem o której sie ta impra zaczyna, bo on chce być już gdzieś na 8.00 w Wawie, żeby co zdążyć pozwiedzał A co mam przywieźć, pisz listę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 08.07.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Witanko północne Dziewczyny ale Wam zazdroszczę tych spotkań. Wrzućcie chociaż jakieś fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.07.2009 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Dzień dobry nie, to nie ma sensu, Nadia to i tak nie wiem czy drogę do Ciebie wytrzyma Jak nie wpadniemy tam po drodze do Ciebie to już trudno Tylko nie wiem o której sie ta impra zaczyna, bo on chce być już gdzieś na 8.00 w Wawie, żeby co zdążyć pozwiedzał A co mam przywieźć, pisz listę Siebie Dzieci ewentualnie mogą być Małża, bo pociągiem z tą dwójką to byś oszalała I... nic mi więcej do łba nie przychodzi Jeszcze to, co potrzebujesz dla dzieciaków - bo bratanice z pieluch jakiś czas temu wyrosły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.07.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Cześć urlopowiczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts