OK 09.07.2009 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Eeee, jeszcze dziś i jutro na fabryce A od soboty... hulaj dusza, piekła nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 11.07.2009 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Witam urlopowo http://www.ilovegif.net/immaginianimateglitter_alimenticucinacibo/colazione/06/02_buona_colazione.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.07.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Cześć ranny ptaszku Nie były nam dane sie spotkać w ten weekend ale moje zaproszenie nadal jest aktualne i liczę, że w te wakacje sie spikniemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 11.07.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Mmmm, na dobry początek dnia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 11.07.2009 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Mayland, mam nadzieję, że mi się uda skorzystać Bianca, od czegoś trzeba zacząć ten urlopik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.07.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 A ja mam nadzieję, że nie będę musiała sie na nikogo innego oglądać i będe wolna Wczoraj nasi irlandczycy kończyli tynki. Tak sie towarzystwo nam opiło, że mało z góry nie pospadali na budowie Ten swoiski bimber bywa zdradliwy jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 11.07.2009 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 No to ładnie A ja wczoraj padłam spać o 22giej Bez bimbru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.07.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Ja też mam takie dni, że padam wceśnie. naet kompa nie che mi sie włączyć. Jak kawę póżno wypije to siedzę dłużej ale staram sie nie pić za późno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 11.07.2009 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Ja ostatnio miałam tylko takie dni Chociaż z natury sowa jestem i nawet kawy mi nie trzeba na wieczór Ale ranne wstawanie swoje robi - teraz pewnie szybciutko się przestawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.07.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Ja wstaję wcześnie. O 8 to juz na nogach. Oczywiście moja córcia zwleka sie koło południa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 11.07.2009 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Do pracy wstaję między 7 a 8, ale zwlekanie się koło południa jest o wiele bliższe mojej naturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 11.07.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Bry.. To teraz sobie Olga odpoczniesz..No chyba,że zginiesz na cały urlop w doniczce Ja też nie lubię wcześnie wstawać za to siedzieć mogę do późnej nocy, już taka ćma ze mnie Za to mój mąż wstaje do pracy o 6 Dla mnie to środek nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.07.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Cześć Urlopowiczko Ta ruszająca się kawa jest boska. Teraz odsypiaj przez cały urlop i bycz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 11.07.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 dobry wieczór mieszkanko już błyszczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.07.2009 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Witanko niedzielnie Monia, a gdzie tam Wczoraj cały dzień się szwendałam po Ikei w poszukiwaniu rozwiązań Wróciłam i padłam - chyba odsypiam jakieś całoroczne zaległości Bea, ja też najchętniej po nocy, tylko robota mi wszystko poprzestawiała Nie zginę w doniczce, bo muszę chałupę do porządku doprowadzić Wiola, mam nadzieję, że na byczenie też starczy czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.07.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Cześć. Zazdroszczę szwendaczki po Ikea Uwielbiam ten sklep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.07.2009 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Też lubię, ale w soboty to horror Dzikie tłumy Ale przynajmniej obejrzałam, co chciałam (prawie) i pomacałam, co chciałam Muszę się jeszcze raz wybrać, na zakupy tym razem Ale to w tygodniu, szkoda czasu na kolejki do kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.07.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 A co będziesz kupować? Ja akurat nie przepadam za Ikea, ale może nie znam się ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.07.2009 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Głównie duperele jakieś Ja lubię ten sklep, choć nie wszystko mi w nim pasuje Teraz potrzebuję głównie półkę do kuchni i całą masę drobiazgu, typu ścierki kuchenne, łapki, jakieś noże widziałam pasujące... takie tam pierdułki Problem z Ikeą mam taki, że jak mi coś pasuje, ale w innym kolorze, to właśnie już jest lakierowane, a jak coś bym wzięła już gotowe - to wtedy surowe drewno i trzeba się z nim bawić dodatkowo Poza tym rozmiarówka nie do końca na moje nietypowe wymiary Ale coś tam się zawsze znajdzie No i te ichnie duperelki kuchenne i domowe, organizatorki i inne takie są świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.07.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 a tak, tu się zgodzę - dodatki są fajne sama kupiłam sporo pojemniczków szklanych na przyprawy (takich słoiczków starego typu z klapką szklaną i drucikiem), świeczuszki i świeczki, noże, otwieracze itp - kiedyś sporo tego kupiłam i do tej pory mi służą meble jakoś wydają mi się słabej jakości , choć nie mogę powiedzieć, bo kanapy i fotele wygodne mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts