OK 12.07.2009 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Z jakością mebli u nich różnie - zazwyczaj idzie to w parze z ceną Te porządne mają w zasadzie ceny takie jak wszędzie indziej Te tanie, to zawsze jedna wielka niespodzianka - albo będzie nie do zdarcia, albo się rozpadnie zaraz Widziałam jakiś czas temu na allegro szafkę do łazienki, dokładnie taką, jaka mi potrzebna - "jedyne" 700 Teraz w Ikei, "prawie" taka, jak mi potrzebna - "jedyne" 650 Tylko ciut za duża, nie wejdzie, ale przestałam się szczypać, że ta pierwsza droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.07.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 czyli będzie ta pierwsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.07.2009 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Oczywiście - tamta mi pasi dokładnie, na dodatek ma bajery Jak tylko znajdę 'wolne' 700 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.07.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 zobacz pod łóżkiem, może kota ukryła jakieś 7 stówek i jeśli znajdziesz, to od razu wydaj, bo taka okazja może się nie trafić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.07.2009 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Nic z tych rzeczy, niestety No nic, poczekam - prawdę mówiąc, mam kilka potrzebniejszych rzeczy do zrobienia Tamta szafeczka mi nie ucieknie raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.07.2009 03:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Nie ucieknie, tych szafek na ebayu sa dziesiatki, sama poluje na taka z przesuwanymi drzwiami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.07.2009 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 dzień dobry Ciekawe czy zaglądasz jak masz urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 13.07.2009 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Olga, spóźnione, ale baaaardzo szczere życzenia z okazji imienin - zdrówka, wszelkiej pomyślności i spełnienia marzeń i planów, jakie krążą Ci w głowie http://img149.imageshack.us/img149/7214/wielkiere.jpg W prezencie dla Ciebie kilka przyjemnych obrazków na miły dzień:różane ogrody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.07.2009 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Oooo imieniny Olga, wszystkiego naj naj naj i jak naj...powierzchni wolnej na ogód do obsadzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.07.2009 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Cześć Monia, Wiola, dzięki za życzenia, imieniny jakieś miałam faktycznie, ale to już historia Małgoś, wiem - ja też tę z przesuwnymi drzwiami chcę. Dlatego mi się nie spieszy i wolę najpierw zrobić rzeczy, których mi bardziej brakuje Natomiast dzięki tej szafce z Ikei, z czystym sumieniem uznałam, że jednak nie są takie drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.07.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 I ja zostawię życzenia tego co najlepsze z okazji imienin http://www.zgodzinski.com/galeria/i/g-kwiaty-botaniczny-2004/images/Kwiaty-Botaniczny-04.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.07.2009 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Dzięki Mayland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.07.2009 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Dzień dobry Wczoraj się zabrałam za odgruzowywanie saloniku Cały dzień roboty, masa dupereli posegregowana i wyniesiona do piwnicy, a pokój wygląda, jakby nic z niego nie ubyło Zrobiłam porządek w narzędziach... to nieuchronnie oznacza, że zaraz się zabiorę za jakieś roboty i znowu wsio rozpitolę po całej chałupie Echhh, Marysia by się przydała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 14.07.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Witam się, zapraszam na zdjecia i uciekam Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.07.2009 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Już byłam, skomentowałam i jest mi szalenie miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.07.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Dzień dobry Wczoraj się zabrałam za odgruzowywanie saloniku Cały dzień roboty, masa dupereli posegregowana i wyniesiona do piwnicy, a pokój wygląda, jakby nic z niego nie ubyło Zrobiłam porządek w narzędziach... to nieuchronnie oznacza, że zaraz się zabiorę za jakieś roboty i znowu wsio rozpitolę po całej chałupie Echhh, Marysia by się przydała ostatnio też o niej myslałam, ze by mi sie przydała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.07.2009 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Nienawidzę sprzątać Robota głupiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.07.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Urlop masz, odpoczywaj Moje dziecko ma wakacje, wiec stwierdziłam, ze ja też mam wakacje: nie sprzątam, nie gotuję- przynoszę gotowce tylko do podgrzania, pranie tylko robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.07.2009 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Odpoczywam, ale jeśli nie odgruzuję teraz tego pokoju, to już chyba nigdy A pokoje mam raptem dwa - miło by było móc wejść do obu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 14.07.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Nienawidzę sprzątać Robota głupiego dawno już to też stwierdziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts