OK 15.07.2009 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Wrzucam też tutaj - zidentyfikowano jako... zawilec japoński, więc miałam rację Zmutowany anemon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.07.2009 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Narobiłam się Powynosiłam do piwnicy co się dało, a i tak została cała masa gratów, książek w kartonach i torbach Gdzie ja to wszystko upchnę? Szafa i regały na gwałt potrzebne Przy okazji znalazłam listewki do obrobienia drzwi w łazience Teraz muszę wykombinować, jak je zamontować I czym przyciąć, bo moja piła jakoś się "zużyła" Chyba mi wróciła chęć i zapał do porobienia czegoś w domu. Czas najwyższy W wolnej chwili posadziłam ostatnie trzy hosty Należało im się - stały w kuchni prawie 2 tygodnie Szczęśliwie kota host nie jada Kopanie w taki dzień jak dziś, to nie jest dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.07.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 No nie mów, że dziś kopałaś Ja zaczełam ale padłam po kilku łopatach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.07.2009 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Wykopałam caaałe 3 dołki I pognałam zmienić bluzkę, bo uznałam, że się sąsiadom nie należy 'miss mokrego podkoszulka' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.07.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Hej Dziś lepsza pogoda do kopania, kopiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.07.2009 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Cześć Nie kopię, nie mam już nic do sadzenia Zresztą w nocy lało, a kopanie w błocie też do przyjemnych nie należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 16.07.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Wykopałam caaałe 3 dołki I pognałam zmienić bluzkę, bo uznałam, że się sąsiadom nie należy 'miss mokrego podkoszulka' ooo, to tyle samo dołków ja wczoraj wykopałam i padłam dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 16.07.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Cześć Nie kopię, nie mam już nic do sadzenia Zresztą w nocy lało, a kopanie w błocie też do przyjemnych nie należy a zmieścisz tam coś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.07.2009 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 To gratuluję, u Ciebie to kopanie to jednak dużo gorsze niż u mnie Choć w jednym dołku też trafiłam na pół krawężnika w jednym kawałku Do tej pory same cegły byly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.07.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Olga nie pamietasz z dzieciństwa kopania w błocie?? Rewelacja zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.07.2009 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Gorzej jak trzeba krawężniki wykopywać Przynajmniej mi dobrze podlało te wymordowane roślinki Tylko Ballerinka straciła wszystkie kwiatki Ale nic to - ma masę pączusiów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 16.07.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 U mnie też Ballerina zakwitła, ale na razie pierwsze dwa kwiatuszki, więc czekam na więcej, bo pączki są Czytałam u Ani, że planujesz Westerlanda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.07.2009 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Planuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 16.07.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 No to pięknie, złapałaś bakcyla na całego Westerland będzie miał się tam dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.07.2009 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Tak myślę W ogóle dochodzę do wniosku, że dziwny ten mój półcień Hosty i żurawki mają się tam znakomicie, ale irysom i liliowcom też jakby nic nie brakuje - a one ponoć światłolubne są Chyba chodzi o to, że w południe, tak od 11 do 12.30 jest pełne słońce, niczym nie przesłonięte - wygląda na to, że to wystarczy tym, które potrzebują słońca, a nie szkodzi cieniolubom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 16.07.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Super warunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.07.2009 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Szkoda, że miejsca tak mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 16.07.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 hejka co do kopania w błocie to przedwczoraj tez sie tak "bawiłam" .....masakra-wszystko sie kleiło: ziemia od szpadla nie chciała odejśc i pod buciorami z 3 kg jej żadna przyjemność sadzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.07.2009 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Ja też miałam w tym roku taką przyjemność któregoś dnia - już wolę kopać w upały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 16.07.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 ja upały zle znosze- serducho i cisnienie dokuczaja.....takze w słoncu nic a nic nie zrobie, pozostaje zatem czas wieczorkami a wtedy komary zaczynaja utrudniac przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts