monia i marek 17.07.2009 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 szalona kobieta a jak się czujesz tak w ogóle? nie doskwierają Ci upały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.07.2009 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Cześć Baby, ja urlop mam - nie budzić przed 9tą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 17.07.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 już dawno po 9.00 , śpiochu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.07.2009 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Niecały kwadrans - kawkę musiałam zrobić, kompa odpalić A że wczoraj zabalowałam, to dziś mi wszystko więcej czasu zajmuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 17.07.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 ja zabalowałam przedwczoraj wypaliłyśmy wielki wór węgla na grill, a mięsa nie upiekłyśmy musiałam wczoraj upiec dla nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.07.2009 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Czyli zimno tam u Was w górach i grill służy do podgrzewania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 17.07.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 coś Ty - duszno było tak, że oddychać się nie dało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.07.2009 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Aaaa, rozumiem Nie rozumiem To po co ten grill w takim razie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 17.07.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 zbędny był, bo zjadłyśmy michę sałatki, która miała byc do grilla i też wystarczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.07.2009 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 W taki upał to się nawet mięcha nie chce Ja też ostatnio jakieś dziwne żarcie uskuteczniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.07.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 ja sie czuję dobrze, dziwnego powera ostatnio mam. Ciagle coś bym robiła. Tylko w południe przy temp. powyżej 30 stopni,odpadam. No i nogi mi puchną regularnie. Ale na mojej wiosce wiaterek sie czasem pojawi i luzik Ja od kilku dni jem tylko kanapki, wczoraj wyjątkowo był obiad Na razie jedyny popyt to na kostki lodu do picia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.07.2009 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Ja też kanapki, ew. młode ziemniaki z kefirem i duuuużo koperku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.07.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 oooo ja robiłam dwa dni temu ziemniaczki z siadłym mlekiem. Wcześniej mówię swojemu ze bedą kartofle z ziemniakami na obiad. Dobra-nawet nie mrugnął ugotowałam, posypałam koperkiem i daję mu talerz. Wziął i naprawdę myślał że tylko ziemniaki ale zrobił i jak zobaczył co niose w drugiej ręce: zsiadłe mleko prosto z lodówki pyyyszne jedzonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.07.2009 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Pychotka Zsiadłe mleko muszę nastawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.07.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 No właśnie jak sie robi? Ja wystawiam mleko z lodówki i czekam. Akurat mlekowita zsiada się. A Ty coś inaczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.07.2009 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Ja najpierw kupuję gotowe i dodaję łyżkę do dowolnego uhatego A potem już ze zrobionego, też łyżkę do następnego itd Albo po prostu wlewam następne do nieumytego garnka po poprzednim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 17.07.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 No właśnie jak sie robi? Ja wystawiam mleko z lodówki i czekam. Akurat mlekowita zsiada się. A Ty coś inaczej? Mlekowita się zsiada? A to nie jest UHT? Ja mleka zsiadłego własnej roboty nie piłam od kilku lat Przez to właśnie, że współczesne mleka to sama chemia i nie nadają się Musiałoby być takie od krowy. U nas z kolei mozna kupić zsiadłe mleko w kubkach. Dobre jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.07.2009 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 No właśnie jak sie robi? Ja wystawiam mleko z lodówki i czekam. Akurat mlekowita zsiada się. A Ty coś inaczej? Mlekowita się zsiada? A to nie jest UHT? Ja mleka zsiadłego własnej roboty nie piłam od kilku lat Przez to właśnie, że współczesne mleka to sama chemia i nie nadają się Musiałoby być takie od krowy. U nas z kolei mozna kupić zsiadłe mleko w kubkach. Dobre jest. Monia, spróbuj mojego sposobu Uhate jest po prostu wyjałowione do maksimum i brak mu odpowiednich bakterii, które normalnie się w mleku od krowy znajdują. Jak dostarczysz te bakterie, np. z takiego kupnego mleka, to zsiada się bez problemu Tylko to tłuste mleko, żadna lajtowa biała woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.07.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Monia, mlekowita z butelek plastikowych w czerwonych nakrętkach zsiada się. Zresztą, termin przydatności u nich też niezbyt długi. Olga, spróbuję tak jak Ty robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.07.2009 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Ta w plastiku nie jest uhata, to się zsiada sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts