wiolasz 24.07.2009 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Cześć Ależ miałaś cudne towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.07.2009 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Cześć Wiola towarzystwo cudne i przemiłe Jak się Ania obrobi - pewnie gdzieś za tydzień z okładem - pewnie wrzuci więcej fotek, ja tylko na szybko, "dla dowodu" zapodałam kilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 24.07.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Dzień dobry zdjęcia pooglądałam, więc lecę dalej się witać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 24.07.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 No nareszcie. Powitać. Cioci bardzo pasuje taki bobas Czyli miałaś wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.07.2009 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Witanko Moniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.07.2009 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 No nareszcie. Powitać. Cioci bardzo pasuje taki bobas Czyli miałaś wesoło Wesolutko jak w ruskim cyrku Po raz kolejny powtórzę, że trza mieć nielichą kondycję, żeby być rodzicem Ciocia ledwo wyrabiała Ale żałuję, że już pojechali - jeszcze jest tyle fajnych miejsc, a mina Dawidka na widok wielkiego placu zabaw - bezcenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 24.07.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Olga-ale fajne spotkanko zaliczyliscie!!!!super, ze doszło do spotkania... a tak na marginesie troszku tęsknilismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 24.07.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 a ja czekałam choćby na malutki sms ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.07.2009 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Akuś, ja też się stęskniłam, ale wierz mi - jak wychodziliśmy po śniadaniu 'na miasto', to wracaliśmy koło 21ej, zanim się dzieciaki poprało i pospało robiła się prawie północ A my też padnięte po całym dniu biegania po różnych atrakcjach, nawet nie miałyśmy już siły tak na spokojnie pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.07.2009 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 a ja czekałam choćby na malutki sms ... Moniu, przepraszam Cię baaardzo Faktycznie, powinnam była się odezwać od razu Ale się działo tyle rzeczy na raz, że całkiem całkiem ogłupiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 24.07.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 no dobra! wytłumaczenie przyjete teraz juz nas nie zostawiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.07.2009 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Na razie się nie zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.07.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 hej, hej jestem, żyję, nawet, że trochę odespałam Olga, baaaardzo, bardzo Ci dziękuję za wszystko. Za przyjęcie nas pod dach , za ugoszczenie, pomoc duchową i pomoc przy dzieciach Że o tych jazdach do ogrodniczych nie wspomnę.... Fajna z Ciebie ciocia, Dawidek tęskni, już od rana się o Ciebie pyta Mąż sie stęsknił, normalnie juz nie pamiętam kiedy do mnie kochanie powiedział... było super, będziemy mieć długo co wspominać, jeszcze raz dzięki http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a200.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.07.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 a ja czekałam choćby na malutki sms ... Moniś Przepraszam Cię, ale telefon prowadził swoje życie, do nikogo nie pisałam ani nie dzwoniłam, bo znaleźć go w torebce... Wszystko ciągle gubiłam, cała torba wypakowana była ciągle rzeczami dzieci, to zupki, to mleczko, to soczki, słodkości, pieluchy, pampersy... I nic znaleźć nie mogłam w tej torebce jak trzeba było Ale nie zapomniałyśmy o Tobie , muszisz wpaść do mnie na kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.07.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Dzień dobry! proszę mi streścić ostatni tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.07.2009 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Dzień dobry Ty Kachna na łatwiznę nie leć. Weź sie za czytanie, dobrze Ci czasem dawka kultury zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.07.2009 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Dzień dobry Ty Kachna na łatwiznę nie leć. Weź sie za czytanie, dobrze Ci czasem dawka kultury zrobi Święta racja, nawet nie chce jej się przeczytać kilku ostatnich postów - krótkie streszczenie jest powyżej Dzień dobry Aniu, bardzo mi było miło - zapraszam ponownie Dzieci masz cudowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.07.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Maupy ! no dobra, domyśliłam się, że Ania z dzieciaczkami wizytę odbyła i jak Olga? obudził się w Tobie jakiś instynkt macierzyński? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.07.2009 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Jaki instynkt? Ja za leniwa jestem na swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.07.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Jaki instynkt? Ja za leniwa jestem na swoje ku..a ja też tak mam.. i z miesiąca na miesiac to się nasila ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts