malgos2 28.07.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Ale to naprawde madry facet jest i dobry fachowiec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.07.2009 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Ale to naprawde madry facet jest i dobry fachowiec... cześć ciekawe, oni wszyscy najbardziej świeci do zakonu chcieli iść Mój ojciec mojej matce do dziś to wypomina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.07.2009 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Cześć Wściekłam się wczoraj Okazało się, że Ikea wycofuje grube materace do tych sofek, które wkleiłam. Cienkie są do d... Oczywiście zero informacji w tym temacie na ich stronie, czy u sprzedawcy - dwa razy się dopytywałam w ciągu ostatnich 3 tygodni i były. Trzy razy mogłam kupić, gdybym o tym wiedziała. A wczoraj już nie było w obu Ikeach w Warszawie. W wyniku interesującej korespondencji e-mail dowiedziałam się jak na wstępie Pracownicy Ikei również Są w Gdańsku, Katowicach i Poznaniu - Ikea oczywiście nie ściągnie mi tego Pozwoliłam sobie poinformować ich na piśmie, co myślę o ich zarządzie I teraz mam zgryza, bo mogą wycofywać, ale też mogą coś wprowadzić na to miejsce - w końcu od 1.08 jest nowa oferta Mogą też nie wycofać, ale zmienić cenę Mogą olać i zostawić tylko ten cienki dodupny materacyk. A teraz moje opcje: 1. Olać Ikeę i szukać czego innego - sęk w tym, że szukam od półtora roku i innych opcji w zasadzie brak, również w zdecydowanie wyższych cenach. Jedyną alternatywą (nawet taniej) są na allegro takie składane sofy z gąbki, bez żadnego stelaża. Toto jest nawet znośnie wygodne, ale wygląd całkiem do mnie nie przemawia Ostateczność 2. Jechać w sobotę do Poznania po ten materac, zaklepując go wcześniej w jakiś sposób Stelaż mogę dokupić u siebie 3. Kupić stelaż i zamówić materac u tapicera - opcja do rozważenia, będę dziś dzwonić i pytać o cenę takiej imprezy Pewnie wyjdzie drożej, za to przynajmniej kolorek od razu będę miała taki, jak chcę Pytanie, ile drożej 3a. Kupić stelaż w Ikei, kupić gąbkę na allegro i tkaninę obiciową - uszyć samej Proste toto, jak konstrukcja bata. Wyjdzie taniej (nie liczę obicia, bo jak znam siebie, to tu mogę poszaleć z ceną materiału), ale pytanie, czy starczy mi weny na to szycie 4. Czekać, co nowego wymyśli Ikea w nowej ofercie Okaże się w ciągu tygodnia mniej-więcej Opcja niekupowania niczego nie wchodzi w grę, bo znów mi się kasa na pierdoły rozejdzie, a pokój samoistnie zagraci A teraz z zupełnie innej beczki Łodpaliłam wczoraj sprzęta Wiola, pytałaś, czy trzeba człowieka? Prawie nie Niemowlak by to poprowadził - żadnej siły nie wymaga, jednym palcem można prowadzić. W porównaniu z odkurzaczem, czy froterką jaką pamiętam z dzieciństwa, to jak zabaweczka Na pewno nie jest to sprzęt do użytku codziennego, ale już wiem, że warto było i że będę używać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.07.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 wybieram opcję 2 lub 3, byle szybko, zanim i tam wycofają lub wyprzedadzą towar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 29.07.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.07.2009 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Dzięki, też jestem najbliżej opcji 2 - jeśli już, to w ten weekend bym jechała Nie mogę się dodzwonić do tapicera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.07.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Olga, a ile ta sofka? Bo ja kiedys wklejalam calkiem podobne, jak chcesz to Ci znajde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.07.2009 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 549 Jak pamiętasz gdzie, to daj cynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 29.07.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 kurcze ile Wy macie do Poznania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.07.2009 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Bryką jakieś 4 godzinki Ale właśnie dumam, czy nie jechać do Katowic 4,5 godzinki I nie kasują mnie za "autostradę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.07.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 140x190 http://www.sklep.meble.pl/p8538,zap-140x190-z-materacem-futon-standard.html 120x190 http://www.sklep.meble.pl/p8506,zap-120x190-z-materacem-futon-standard.html 90x190 http://www.sklep.meble.pl/p8492,zap-90x190-z-materace-futon-standard.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.07.2009 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Dzięki Małgoś, faktycznie to samo - tylko nic nie piszą o materacu, żadnych danych A różnica w cenie 2 stówki + 2 transport, opłaca mi się żyć do bryczki wetknąć i pojechać do Ikei, nawet w Poznaniu czy Katowicach Ale warto wiedzieć, że warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 29.07.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Olga-kurcze sporo km.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.07.2009 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Jest kawałek, ale to nienajgorsza trasa - jeździłam gorszymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.07.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Tu masz o ich materacach... http://seneko.pl/mf.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.07.2009 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Dzięki, dzięki, znalazłam też z cenami No nic, myślę teraz Do weekendu mam czas, żeby się na coś zdecydować Pierońsko drogo przesyłki mają No i nie wiem, czy aż tak mi się to podoba, żeby dać więcej kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.07.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 No ale oni sa w Lodzi, to blizej jakby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.07.2009 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Fakt, ale i tak 2 stówy drożej Ale warto wiedzieć, że jest taka opcja - na pewno taniej, niż robienie u tapicera na zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.07.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Pytanie, czy jak dotrzesz juz do tej ikei to czy sie cos nie "okaze" i krew Cie zaleje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.07.2009 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 No, w ciemno nie pojadę - jak się nie da jakoś zarezerwować, to dupa A w najgorszym wypadku, zapakuję się w samochód do Krakowa i będziesz mnie odstresowywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts