DarioAS 05.08.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 nie pachnie napewno, to będzie ona A wszystkie już rozszyfrowałaś? jeszcze nie, została żarówa http://i30.tinypic.com/20hwrpx.jpg coś podobnego do Westerlanda, co gościu mówił, że piękne i dał w pąkach http://i30.tinypic.com/bwlyu.jpg i to http://i29.tinypic.com/28b7jgw.jpg nie mam czasu szukać, moze dziś się trochę poświęcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.08.2009 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Ta druga faktycznie do Westerlanda podobna Nie podoba Ci się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.08.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 wiesz, ja już mam dwa Westerlandy oprócz niej.... a żarówa przypomina mi trochę Alexandra i widzę że jest na tej liście co mi podesłałaś, czyli chyba dobrze myślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.08.2009 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Fakt, że trzeci Westerland raczej zbędny Ale może jeszcze coś z niej wyrośnie innego? A z tą drugą to prawdopodobnie masz rację - widzę, że koleś faktycznie z nimi ma kontakty, bo figuruje na niej jako hodowca niektórych Mi się w domu ta stronka ładuje tylko do "B" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.08.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 na przykład których? Może to jeszcze nam ułatwi sprawę co do tego Westerlanda, to mam trochę wątpliwości, bo ma jakby inne, bardziej wpadające w odcień brązu liście i jaśniejsze kwiaty w pąkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.08.2009 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Aniu, raczej nie ułatwi Akurat te, co już wiesz, to od kogoś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.08.2009 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Cześć ANia, nie wybrzydzaj, ciesz sie ze Ci kwiatki pieknie rosną i mszyce sie ich nie imają. Niektórzy nie mają tyle szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.08.2009 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.08.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 HalooooJest tu ktoś?http://www.gify.liq.pl/bajki/alicja_kraina_czarow/alicja_www_gify_liq_pl.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 06.08.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.08.2009 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Witanko Znów zaspałam Jak rany, ostatnio mogłabym spać 24/7 Też tak macie? Budzik nastawiowy w dwóch telefonach + stacjonarny wyjec + tv z zaprogramowaną godz. włączenia, a mi nic słodkiego snu nie przerywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.08.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 ja jak się boję, że zaśpię, a muszę być rano na równych nogach, to proszę sekretarkę o telefon - dzwoni do skutku, aż się nie obudzę i nie odbiorę to czasami na mnie jedyna metoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.08.2009 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Kiedyś-kiedyś zamówiłam budzenie na telefon... pani dzwoniła 4 godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 06.08.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 ja tez ostatnio na ostatnia chwile wstaje i spie jak suseł..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 06.08.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Kiedyś-kiedyś zamówiłam budzenie na telefon... pani dzwoniła 4 godziny niezle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.08.2009 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Wczoraj znów byłam w Ikei. Kupiłam mniejszą narzutę na sofkę - i dobrze, że pojechałam, bo się okazało, że już końcówka serii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 06.08.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 do Janek jeżdzisz???? jak ja Ci zazdroszczę tych wypadów....u Nas to wycieczka sie robi, bo w Poznaniu mamy najblizej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.08.2009 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Raczej jeżdżę na Targówek Z domu mam bliziutko Do Janek mam bliziutko z roboty Jakbyś coś potrzebowała, to daj znać, zawsze mogę podesłać - tylko z meblami byłby kłopot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 06.08.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 jak jesteśmy u przyjaciół to do Janek jeżdze tam byłam pierwszy raz i tam zakochałam się w Ikei moze za tydzień albo dwa znów dane bedzie mi tam zajrzyć Olguś-dziękuje za chęci...będe pamietać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.08.2009 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Pamiętaj, pamiętaj I daj cynk, jak będziesz zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts