OK 06.08.2009 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Wiola, jak jest kurier z firmy kurierskiej i trafisz na ch..a, to wyjmie z samochodu i zostawi na jezdni. Niektórzy nawet kasy nie chcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.08.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 To ja chyba trafiam na dobrych ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.08.2009 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Masz fart Ja raczej też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.08.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Wiola, jak jest kurier z firmy kurierskiej i trafisz na ch..a, to wyjmie z samochodu i zostawi na jezdni. Niektórzy nawet kasy nie chcą Dokladnie. Oni maja obowiazek wniesienia do 30 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.08.2009 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Wiola, jak jest kurier z firmy kurierskiej i trafisz na ch..a, to wyjmie z samochodu i zostawi na jezdni. Niektórzy nawet kasy nie chcą Dokladnie. Oni maja obowiazek wniesienia do 30 kg. Nie wiem, czy we wszystkich, ale w niektórych w ogóle nie mają obowiązku wnoszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.08.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Wiola, jak jest kurier z firmy kurierskiej i trafisz na ch..a, to wyjmie z samochodu i zostawi na jezdni. Niektórzy nawet kasy nie chcą Dokladnie. Oni maja obowiazek wniesienia do 30 kg. Nie wiem, czy we wszystkich, ale w niektórych w ogóle nie mają obowiązku wnoszenia Bardzo prawdopodobne. Nawet jak maja to robia to tak, ze czesto lepiej, zeby nie robili wcale. Kiedys UPS na moich oczach pierdyknal szklana umywalka o glebe, jak ja wniosl, to nie bylo czego zbierac. Dobrze, ze paczke przy nim rozpakowalam. Oczywiscie byla cala oklejona, ze to szklo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.08.2009 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Wiola, jak jest kurier z firmy kurierskiej i trafisz na ch..a, to wyjmie z samochodu i zostawi na jezdni. Niektórzy nawet kasy nie chcą Dokladnie. Oni maja obowiazek wniesienia do 30 kg. Nie wiem, czy we wszystkich, ale w niektórych w ogóle nie mają obowiązku wnoszenia Bardzo prawdopodobne. Nawet jak maja to robia to tak, ze czesto lepiej, zeby nie robili wcale. Kiedys UPS na moich oczach pierdyknal szklana umywalka o glebe, jak ja wniosl, to nie bylo czego zbierac. Dobrze, ze paczke przy nim rozpakowalam. Oczywiscie byla cala oklejona, ze to szklo. Żeby było śmieszniej, to tak tylko osoby prywatne traktują - firmie wniosą wszystko i wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.08.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Wiola, jak jest kurier z firmy kurierskiej i trafisz na ch..a, to wyjmie z samochodu i zostawi na jezdni. Niektórzy nawet kasy nie chcą Dokladnie. Oni maja obowiazek wniesienia do 30 kg. Nie wiem, czy we wszystkich, ale w niektórych w ogóle nie mają obowiązku wnoszenia Bardzo prawdopodobne. Nawet jak maja to robia to tak, ze czesto lepiej, zeby nie robili wcale. Kiedys UPS na moich oczach pierdyknal szklana umywalka o glebe, jak ja wniosl, to nie bylo czego zbierac. Dobrze, ze paczke przy nim rozpakowalam. Oczywiscie byla cala oklejona, ze to szklo. Żeby było śmieszniej, to tak tylko osoby prywatne traktują - firmie wniosą wszystko i wszędzie Musze zaczac wszystko na firme zamawiac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.08.2009 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Musze zaczac wszystko na firme zamawiac. Spróbuj, chociaż, jak sprawę rozpracowywałam, to twierdzili, że to chodzi o mieszkania Ale jak zwykle, wszystko zależy od człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.08.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Musze zaczac wszystko na firme zamawiac. Spróbuj, chociaż, jak sprawę rozpracowywałam, to twierdzili, że to chodzi o mieszkania Ale jak zwykle, wszystko zależy od człowieka Tylko kanal jest taki, ze jak zamowisz cos na firme, to nie masz prawa zwrocic w ciagu 10 dni. Juz sie kiedys tak wpieprzylam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.08.2009 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Musze zaczac wszystko na firme zamawiac. Spróbuj, chociaż, jak sprawę rozpracowywałam, to twierdzili, że to chodzi o mieszkania Ale jak zwykle, wszystko zależy od człowieka Tylko kanal jest taki, ze jak zamowisz cos na firme, to nie masz prawa zwrocic w ciagu 10 dni. Juz sie kiedys tak wpieprzylam. Wtedy tylko gwarancja/rękojmia obowiązuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.08.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Musze zaczac wszystko na firme zamawiac. Spróbuj, chociaż, jak sprawę rozpracowywałam, to twierdzili, że to chodzi o mieszkania Ale jak zwykle, wszystko zależy od człowieka Tylko kanal jest taki, ze jak zamowisz cos na firme, to nie masz prawa zwrocic w ciagu 10 dni. Juz sie kiedys tak wpieprzylam. Wtedy tylko gwarancja/rękojmia obowiązuje Nooo, ale zwrocic nie mozesz, chyba, ze trafisz na sklep, ktoremu zalezy na opinii. Juz sie jeden taki, co mu nie zalezalo przejechal na mnie. Potem wypuscil jakas kobite, ktora dzwonila, ze jak nie przestane o nim na roznych forach pisac, to mnie do sadu wezmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.08.2009 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Przynajmniej masz o czym na forach pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.08.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Kobita sie przedstawila jako jego prawnik. Stary numer. Zgadnij, do czego mnie to zmobilizowalo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.08.2009 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Do napisania kilku postów ekstra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.08.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Skad wiedzialas? Wlasnie pierdyknelam cos w twendze... Dawno tego nie robilam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.08.2009 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Kobieca intuicja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.08.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Gosc tylko mi udowodnil, ze jestem skuteczna. A jak sie rzucal na tych forach... Uuuuu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.08.2009 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 W skuteczność Twoją nie wątpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.08.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Nie ma to jak skuteczna kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts