wiolasz 09.08.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Nie nie, Olga, całkiem mi o co innego chodzi Zawsze to jakiś sąsiad może fajny podejrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.08.2009 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Wiola, to chyba że wpuści kamerkę przez komin Przecież ja nie mam okna w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.08.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Czemu malowaś ten stelarz? To całkiem surowe drewno było? Lakierowałaś? I dlaczego jeszcze raz musisz to robić? A mi zasłonki nie przeszkadzają, choć miałam parawan przy 70cm wannie Ale taki 3 częściowy, na stałe. Przesuwał sie jak szafy wnekowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.08.2009 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Mayland, ja właśnie kiedyś u kogoś testowałam taki 3częściowy, przesuwny parawan i dopóki tego nie zrobiłam, to byłam miłośniczką parawanów Nawet przy kąpieli w wannie nie było gdzie łokci położyć i kiepsko się książkę trzymało A stelaż z surowego drewna, więc czymś go trzeba było potraktować. Potraktowałam go tą ikeowską bejcą w kolorze "antyczne drewno" (cokolwiek oznacza ). Ona jest na oleju, więc na nią już nic się nie daje. A muszę pomalować drugi raz, bo jednak trzeba przeszlifować, a poza tym dość nierówno się wchłonęła ta pierwsza warstwa No i pasuje mi jeszcze trochę ją przyciemnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.08.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 No tak, jak bejca to trzeba 2 razy. Wyrównuje wtedy. Mi sie wygodnie leżało w tej wannie bo była niesamowicie dobrze wyprofilowana, takze pod ręce. nie spotkałam nigdzie takiej wanny a szkoda, bo to super sprawa była. Nie wiem nawet kto był jej producentem. Jak kupowąłam kilka lat temu to nie miałam czasu na zastanowienie bo glazurnik juz czekał w domu na jej obłożenie płytkami Dobrze ją jednak wspominam bo przy 170cm długości wchodziło w nią, dzieki temu wyprofilowaniu, bardzo mało wody. Wadą jej bylo to, ze w 2 osoby tam nie szło wleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 09.08.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 tę małą dziurę to już się zalepi płytą osb, albo gk i będzie po sprawie. nie bedzie to przeszkadzało, bo schody i tak chcę obudować dolecowo drewnem dębowym Moniu -ja u siebie taką dziurę też zatkałam płytą k-g -teraz nikt by się nie zorientował że tam dziura była a schody tez stolarz "poprawiał" (musiał dodać jeden stopień, żeby złagodzić pozostałe, bo były za strome i za "płytkie"). Będzie dobrze ! Tu po prawej widać "dziurę": http://foto3.m.onet.pl/_m/3164443903454d41a7d26a452b51c9f3,5,19,0.jpg tu od strony kotłowni (pod sufitem): http://foto0.m.onet.pl/_m/93ec2dbf9bf2c73e0859ebf49cab11d0,10,19,0.jpg -a tu już bez: http://images6.fotosik.pl/452/da84321025e51b67med.jpg http://images41.fotosik.pl/47/89507afc3d0be1afmed.jpg Kasiu, piękne te Twoje schody Jaki masz teraz wymiar stopni? Wys. i głębokość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.08.2009 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Moja jest właśnie 170x70, ale wchodzi dużo wody Ale też 2 osoby wejdą Do parawanów zniechęciłam się na stałe, miałam do czynienia jeszcze parę razy i - nie i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.08.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Zasłonkę mozna często wymieniać i zawsze będzie świeża. no i dowolnie mozna nią zmienic łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 09.08.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Olga, to Ty większy postęp poczyniłaś, jak widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.08.2009 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Właśnie o to chodzi i zacieki się na niej nie robią, i do pralki można wrzucić I wywalić, jak się znudzi, i dać całkiem inną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.08.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Dziewczyny dopadło mnie rozleniwienie ogrodowe. Jka ono sie przejawia? Przestają mnie interesować nowe nabytki do ogrodu Po cześci dlatego, ze nie mam już gdzie sadzić. Miejsca na nowe rabaty dużo ale nie ma mi je kto pomóc zakładać a ja juz chyba siły na to nie mam... Tylko róż kilka chcę dokupic jesienią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.08.2009 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Olga, to Ty większy postęp poczyniłaś, jak widzę Miałam dziś dobry dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.08.2009 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Dziewczyny dopadło mnie rozleniwienie ogrodowe. Jka ono sie przejawia? Przestają mnie interesować nowe nabytki do ogrodu Po cześci dlatego, ze nie mam już gdzie sadzić. Miejsca na nowe rabaty dużo ale nie ma mi je kto pomóc zakładać a ja juz chyba siły na to nie mam... Tylko róż kilka chcę dokupic jesienią... Mnie też dopadło Miejsca brak No i w domu trochę roboty trzeba nadgonić, póki mam fazę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 09.08.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Jaki masz teraz wymiar stopni? Wys. i głębokość Dzięki Moniu -ale "piekne" to one dopiero teraz są bo mają jeszcze "lampeczki" http://images6.fotosik.pl/514/644b4e360fffc241med.jpg http://images6.fotosik.pl/514/97857e4eaa2f5d16med.jpg a co do wymiarów: wys stopnia 18cm, głębokość 26cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doctor.jk 09.08.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Wiem, wiem Marek jest taki, że zrobi dla mnie wszystko, nawet jak coś jest zupełnie pozbawione sensu Za to Go lubię Witam mis Ok Chyba to trochę za mało... lubię, co to kurka jest dlatego ja nigdy nie wierzę kobiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.08.2009 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Wiem, wiem Marek jest taki, że zrobi dla mnie wszystko, nawet jak coś jest zupełnie pozbawione sensu Za to Go lubię Witam mis Ok Chyba to zamało trochę ,lubię, co to kurka jest dlatego ja nigdy nie wierzę kobiecie Ze wzajemnością, jak mniemam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.08.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Zebys nadal nie myslala, ze to "za nasze pieniadze"... http://zrobtowwawie.blox.pl/2009/08/Zanim-Rajka-zacznie-ambasadorowac.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doctor.jk 09.08.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 lejdis..... jesteście eeee okrutne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.08.2009 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Zebys nadal nie myslala, ze to "za nasze pieniadze"... http://zrobtowwawie.blox.pl/2009/08/Zanim-Rajka-zacznie-ambasadorowac.html To już będzie za nasze? Może miasto chce ją kupić i oddać do skupu surowców wtórnych? To by nie było głupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.08.2009 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 lejdis..... jesteście eeee okrutne Doctor, a ktoś Ci obiecywał, że życie lekkie będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts