malgos2 11.08.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Bardzo fajna biblioteczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.08.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 A co tu komentowac? zapytaj to odpowiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 11.08.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 baaaardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.08.2009 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Witanko Małgoś, Monia, też mi się podoba Wiola, jakoś mało domyślna jesteś Chwalić, nie pytać To oczywiście mój nowy nabytek Straaaasznie mi się podoba - znalazłam ją w ostatniej chwili, bo już miałam nabywać "tymczasowy" regał w Ikei I chciałam stworzyć dramatyczny wątek pt. "Ludzie! Gdzie trzymacie książki?!", bo producenci mebli to chyba uznają, że książki należy trzymać w piwnicy? w reklamówkach? Nie mam pojęcia, co sobie uważają, ale oferta regałów/biblioteczek jest gorzej niż fatalna Całe szczęście kiedyś się książki trzymało w salonie i jeszcze istnieją odpowiednie do tego meble Biblioteczka ma wymiary dokładnie takie, jakie potrzebuję, nóżki, takie jak chciałam i w ogóle jest spełnieniem wszystkich moich wyobrażeń na temat, co bym chciała mieć w tym miejscu Cena z transportem też normalna Przyjedzie w przyszłym tygodniu (wtorek, środa) - cieszę się baaaardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.08.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Olga, cześćPiękna ta biblioteczka, ale wiesz, jak widzisz że coś jest piekne to co tu jeszcze można dodac? Skąd ją masz, za ile i gdzie bedzie stała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.08.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Piękna!!!!!!!!!!!!!!! Cała prosta i tylko te nóżki No cudna! Bardzo mi sie podoba!!! Ja ksiażki trzymam w regałach Billy Zrobiłam biblioteczke na piętrze, na korytarzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.08.2009 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Mayland, ja chciałam kupić Expedita Ale do moich antyków (jak je kiedyś wreszcie odrestauruję), to mi tak średnio pasował Będzie stała w saloniku, na tle mojej czerwonej ściany Wyszperałam w necie oczywiście, mogę dodać, że przyjedzie do mnie spod Nowej Soli Jakby co, to widziałam u pana na stronie, że ma jeszcze do kompletu biurko przed renowacją - niestety, żebym się wściekła, to u mnie już nie wejdzie Ale może komuś się przyda takie info Wiola, szczegóły na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.08.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Od razu czułam, że to Twoja - bardzo łądna i pasująca do Twoich mebelków, które zamierzam wynieść jak Cię odwiedzę. Nie ukrywam, że teraz jestem w kłopocie, bo z tą biblioteczką trudniej mi pójdzie - nieco duża jak na małą, skromną kobitkę jak ja, ale ... co tam, poradzę sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.08.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 dawaj info o biurku - chociaż popatrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.08.2009 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Aj, cholercia, sorki, nie biurko tylko kredens Z wrażenia mi się pokićkało http://images26.fotosik.pl/117/38e609b9876ff555med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.08.2009 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Od razu czułam, że to Twoja - bardzo łądna i pasująca do Twoich mebelków, które zamierzam wynieść jak Cię odwiedzę. Nie ukrywam, że teraz jestem w kłopocie, bo z tą biblioteczką trudniej mi pójdzie - nieco duża jak na małą, skromną kobitkę jak ja, ale ... co tam, poradzę sobie Nie dam, przybiję do podłogi, własną pierwsią obronię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.08.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Eee, kredens to już mam, ładniejszy (cóż za skromność ), a nawet mam dwa, bo jeszcze w kuchni Biurko to może bym się skusiła Będę kiedyś potrzebowała biurko, biblioteczkę i sypialnię z dodatkami (szafa, szafeczki nocne, toaletka), ale to jeszcze sporo czasu, bo i tak nie miałabym tego teraz gdzie trzymać Biblioteczkę jakby co to se od Ciebie przyniosę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.08.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Od razu czułam, że to Twoja - bardzo łądna i pasująca do Twoich mebelków, które zamierzam wynieść jak Cię odwiedzę. Nie ukrywam, że teraz jestem w kłopocie, bo z tą biblioteczką trudniej mi pójdzie - nieco duża jak na małą, skromną kobitkę jak ja, ale ... co tam, poradzę sobie Nie dam, przybiję do podłogi, własną pierwsią obronię nawet nie wiesz jaka ja spryciula jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.08.2009 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Od razu czułam, że to Twoja - bardzo łądna i pasująca do Twoich mebelków, które zamierzam wynieść jak Cię odwiedzę. Nie ukrywam, że teraz jestem w kłopocie, bo z tą biblioteczką trudniej mi pójdzie - nieco duża jak na małą, skromną kobitkę jak ja, ale ... co tam, poradzę sobie Nie dam, przybiję do podłogi, własną pierwsią obronię nawet nie wiesz jaka ja spryciula jestem Dam radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.08.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Olga, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.08.2009 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Eee, kredens to już mam, ładniejszy (cóż za skromność ), a nawet mam dwa, bo jeszcze w kuchni Biurko to może bym się skusiła Będę kiedyś potrzebowała biurko, biblioteczkę i sypialnię z dodatkami (szafa, szafeczki nocne, toaletka), ale to jeszcze sporo czasu, bo i tak nie miałabym tego teraz gdzie trzymać Biblioteczkę jakby co to se od Ciebie przyniosę A ja biurko już mam, też przybiję do podłogi Przy okazji, jak mi pan przywiezie biblioteczkę, to zagadam z nim, ile za renowację biurka by sobie policzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.08.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.08.2009 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Monia, ten pan ma piekne biurko. Bedzie Ci pasowało Olga, dzięki Piękne i sprzedane Nie ma za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.08.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Wiolcia - trafiłaś w dychę, bo takie mi się marzy, ale po pierwsze nie mam teraz kasy , a po drugie już się skończyła aukcja Myślałam też o sekretarzyku, ale biurko jest bardziej praktyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.08.2009 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Będą inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts