onna 13.08.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 no wlaśnie się dziwiła, pewnie nam niedoszłą Grecję wynagradzało A Ty OK jaki masz awatar fajny! WIdziałąm Wasze zdjęcia ze spotkania z Anią - super wyglądasz I już się zamykam bo wystraszyląm reszte Monia - czy jakieś roże jeszcze kwitną o tej porze roku??? Pojechalabym do rosarium do Kozłówki się pogapić ale nie wiem czy jest sens... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 13.08.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 onna-i co marudzisz? wypoczełas, ładnie sie opaliłas to trza do rzeczywistości wracać, ktora nie musi byc przecie szara, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.08.2009 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 no wlaśnie się dziwiła, pewnie nam niedoszłą Grecję wynagradzało A Ty OK jaki masz awatar fajny! WIdziałąm Wasze zdjęcia ze spotkania z Anią - super wyglądasz I już się zamykam bo wystraszyląm reszte Monia - czy jakieś roże jeszcze kwitną o tej porze roku??? Pojechalabym do rosarium do Kozłówki się pogapić ale nie wiem czy jest sens... Jakieś kwitną U Moni to chyba wszystkie nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 13.08.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Super Dobrze, że pogoda Wam się trafiła, nad naszym morzem to raczej rzadkość ja zawsze nad naszym morzem mam upały, a jeżdżę do Kołobrzegu od 15 lat co roku (z wyjątkiem tego roku), więc nie zgadzam się z tym, ze to rzadkość Trzeba wiedzieć kiedy jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.08.2009 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Super Dobrze, że pogoda Wam się trafiła, nad naszym morzem to raczej rzadkość ja zawsze nad naszym morzem mam upały, a jeżdżę do Kołobrzegu od 15 lat co roku (z wyjątkiem tego roku), więc nie zgadzam się z tym, ze to rzadkość Trzeba wiedzieć kiedy jechać Ja tam nie wiem, rzadko nad morze jeżdżę Wolę Mazury i jeziora Ale większość znajomych zawsze klnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 13.08.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 u mnie kwitną wszystkie tu jedna z wczorajszych: http://img21.imageshack.us/img21/8904/0908010.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 13.08.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Super Dobrze, że pogoda Wam się trafiła, nad naszym morzem to raczej rzadkość ja zawsze nad naszym morzem mam upały, a jeżdżę do Kołobrzegu od 15 lat co roku (z wyjątkiem tego roku), więc nie zgadzam się z tym, ze to rzadkość Trzeba wiedzieć kiedy jechać a kiedy jechać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.08.2009 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 u mnie kwitną wszystkie Wiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 13.08.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 a ja kupiłam szczepioną i po przekwitnieciu kwiatków, które juz były jak kupiłam inne nie wyrosły dzieje sie coś niedobrego, czy czekac?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 13.08.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Super Dobrze, że pogoda Wam się trafiła, nad naszym morzem to raczej rzadkość ja zawsze nad naszym morzem mam upały, a jeżdżę do Kołobrzegu od 15 lat co roku (z wyjątkiem tego roku), więc nie zgadzam się z tym, ze to rzadkość Trzeba wiedzieć kiedy jechać Ja tam nie wiem, rzadko nad morze jeżdżę Wolę Mazury i jeziora Ale większość znajomych zawsze klnie jeżdżą w złym terminie poważnie mówię - ja jadę zawsze na dwa tyg., zawsze w tym samym czasie i jeszcze nie załapałam się na ani jeden dzień deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 13.08.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 a ja kupiłam szczepioną i po przekwitnieciu kwiatków, które juz były jak kupiłam inne nie wyrosły dzieje sie coś niedobrego, czy czekac?????? pewnie kupiłaś taką, która nie powtarza kwitnienia co to za odmiana? jeśli nie znasz nazwy, to chociaż opisz ją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 13.08.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 a mnie moja Rhapsody trochę rozczarowała - kwitła tak krótko i drobne te kwiaty miała. Zdjęcia Ani były chyba mocno zbliżone. A może ta moja będzie się dopiero rozrastać??? No i do cięcia i transportowania się nie nadawała Szukam teraz czegoś większego i dobrego do wazonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.08.2009 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 jeżdżą w złym terminie poważnie mówię - ja jadę zawsze na dwa tyg., zawsze w tym samym czasie i jeszcze nie załapałam się na ani jeden dzień deszczu To zdradź ten właściwy termin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.08.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 przy pracach ogrodowych sporo może wystać Moja pierwsza opalenizna pochodziła z dzialki u teściowej Ja jestem pieknie opalona właśnie przez prace przy domu. Bikini trzeba nałożyć i jazda z kosiarką dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 13.08.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 wiolasz, ja bardzo poproszę Twoje zdjecie w bikini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 13.08.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 jeżdżą w złym terminie poważnie mówię - ja jadę zawsze na dwa tyg., zawsze w tym samym czasie i jeszcze nie załapałam się na ani jeden dzień deszczu To zdradź ten właściwy termin 20.07.-ok.04.08. zawsze jechalismy na urodziny Pawełka, żeby tam świetował (02.08.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.08.2009 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 wiolasz, ja bardzo poproszę Twoje zdjecie w bikini Ja też, ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.08.2009 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 jeżdżą w złym terminie poważnie mówię - ja jadę zawsze na dwa tyg., zawsze w tym samym czasie i jeszcze nie załapałam się na ani jeden dzień deszczu To zdradź ten właściwy termin 20.07.-ok.04.08. zawsze jechalismy na urodziny Pawełka, żeby tam świetował (02.08.) Zanotowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 13.08.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 a ja kupiłam szczepioną i po przekwitnieciu kwiatków, które juz były jak kupiłam inne nie wyrosły dzieje sie coś niedobrego, czy czekac?????? pewnie kupiłaś taką, która nie powtarza kwitnienia co to za odmiana? jeśli nie znasz nazwy, to chociaż opisz ją ona taka co na jednej gałązce potrafi miec 10 pączków i jest różowa..ogólnie jest piękna, az grubo kwiecia na niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 13.08.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 termin również zaznaczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts