dżempel 09.12.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 nie jestem spakowana ,bo mebli tam nie mam .Ale jak mi tv podłączą w poniedziałek (to mąż przyciśnie i w przyszły weekend będziemy tam) choćpoczątkowo na dwa domy. A teraz znów przylatuje z dzbanem mojego wina( mężulek na nie mówi bardzo brzydko-mózgoje....p ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 09.12.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Tak sobie pomyslałam, że po nowym roku to nie będzie tu z kim gadac bo jak się przeprowadzicie, to jak większośc pewnie nie będziecie już klikały na forum A u mnie jeszcze prawie rok do przeprowadzki i będę sama http://www.fotosearch.pl/comp/bcp/bcp126/piekno-rywalizacja-zwyciezca-tracac-~-bcp026-02.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.12.2007 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 No tak, bez mebli da się żyć, bez tv niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 09.12.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Właśnie, jakiś zastój u Ciebie, czy jak? Żyrandole mam już wszędzie i prąd brakuje mi nóg od stołu i drzwi w kibelku reszte olewamy -mamy mieć dobry humor i oby goście go mieli -WYPIJMY ZA TO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.12.2007 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Tak sobie pomyslałam, że po nowym roku to nie będzie tu z kim gadac bo jak się przeprowadzicie, to jak większośc pewnie nie będziecie już klikały na forum A u mnie jeszcze prawie rok do przeprowadzki i będę sama http://www.fotosearch.pl/comp/bcp/bcp126/piekno-rywalizacja-zwyciezca-tracac-~-bcp026-02.jpg Ja tam nie wdzę powodu, żeby się z foruma wymeldowywać A leżeć we wyrze z laptopem to mogę wszędzie W mieszkanku to mam przynajmniej super zasięg na HSDP czy jak mu tam... nie ten żółw co tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 09.12.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 No to zdrówkohttp://www.fotosearch.pl/comp/pht/pht137/pije-naduzycie-alkoholizm-sklon-~-paa137000008.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.12.2007 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Właśnie, jakiś zastój u Ciebie, czy jak? Żyrandole mam już wszędzie i prąd brakuje mi nóg od stołu i drzwi w kibelku reszte olewamy -mamy mieć dobry humor i oby goście go mieli -WYPIJMY ZA TO Ja o żyrandolach właśnie pisałam A do stołu mi brakuje blatu, bo nogi mam Tzn. blat też mam, ale osobno jeszcze Drzwi do kibelka też nie mam, ale mam mieć lada chwila - zresztą jak mieszkam sama to parę dni przeczekam jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 09.12.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Tak sobie pomyslałam, że po nowym roku to nie będzie tu z kim gadac bo jak się przeprowadzicie, to jak większośc pewnie nie będziecie już klikały na forum A u mnie jeszcze prawie rok do przeprowadzki i będę sama http://www.fotosearch.pl/comp/bcp/bcp126/piekno-rywalizacja-zwyciezca-tracac-~-bcp026-02.jpgKasia nie bój żaby będe tu,a wogóle to myślę ,że dogadacie się z Ok i wjedziecie na "małe" oblewanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.12.2007 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Zdróweczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.12.2007 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Tak sobie pomyslałam, że po nowym roku to nie będzie tu z kim gadac bo jak się przeprowadzicie, to jak większośc pewnie nie będziecie już klikały na forum A u mnie jeszcze prawie rok do przeprowadzki i będę sama http://www.fotosearch.pl/comp/bcp/bcp126/piekno-rywalizacja-zwyciezca-tracac-~-bcp026-02.jpgKasia nie bój żaby będe tu,a wogóle to myślę ,że dogadacie się z Ok i wjedziecie na "małe" oblewanko Jest to niewykluczone Uważaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 09.12.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Tak nie rób- ,że nie znam dnia ani godziny-przedca muszę się wtedy przygotować ,zarłocznie i alkoholowo odpowiednio i pościel musze zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.12.2007 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Tak nie rób- ,że nie znam dnia ani godziny-przedca muszę się wtedy przygotować ,zarłocznie i alkoholowo odpowiednio i pościel musze zmienić No przecież nie przyjedziemy do Ciebie spać No i uprzedzimy jakby co, w końcu ktoś nam musi adres podać, nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 09.12.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 troszkę bedziecie musiały się przespać -chociażby po to żeby w pociągu jaki taki pion złapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.12.2007 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 troszkę bedziecie musiały się przespać -chociażby po to żeby w pociągu jaki taki pion złapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.12.2007 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Dzień dobry http://cimg2.163.com/lady/2006/7/27/200607271639495c30f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.12.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Dzień dobry OK widzę, że mamy zaproszenie do dżempel -kurde tylko ona daleko nieco mieszka i czemu nam kazała pociągiem jechac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.12.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Witam wszystkie Panie. kurczę u Was to klub adoracji jedzenia i picia. Nic tylko ucztować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.12.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Hej Wiolasz -to było wczoraj -dzisiaj delikatnie tylko kawka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.12.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Ja od kilku dni delikatnie, bo do dentysty idę. Zaraz sie zbieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.12.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 To trzymamy kciuki (nie zamieniłabym się oj nie ). Zerknęłam na Twój domek -śliczny Jaki to projekt? Zazdroszczę Ci tego wykusza My mamy taką @%$&*^VX*& działkę że tylko zwykły prostokącik nam wszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts