monia i marek 17.08.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 szkoda, że się skońcył, bo od razu przypadł mi do gustu już go widziałam na tej sofce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.08.2009 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Nie, nie było takiego planu, na tę sofkę to go szkoda Ale miał iść na sofkę od kompletu, fotele i krzesła stylowe On się skończył, bo fabryka upadła - był w ciągłej produkcji, dlatego czekałam z kupnem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.08.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Kurde, nie ma to jakiejs metki czy czegos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.08.2009 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Przejadę się tam jutro, jak się wyrobię, przejrzę katalog... ale z metkami na tkaninach to nie tak łatwo O ile mnie pamięć nie myli, te próbki też mają w katalogach firmowych Rad-polu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.08.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 No przeciez kurde skoro jakas fabryka rzekomo padla to musi miec jakas nazwe. Jesli ma nazwe, to bedzie latwiej znalezc, bo tak to... Nawet jak znajdziesz gdzies w necie to nadal pewnosci 100% nie ma, ze to to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.08.2009 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Będę miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.08.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Juz widze, jak jutro Olga kolem toczy sprzedawce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.08.2009 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Małgoś, spróbuję się dowiedzieć, ale nie muszą mi mówić To zresztą mogła być jakaś mała manufaktura rodzinna robiąca tylko pod takich odbiorców jak Rad-pol... i nazwa nic nie da. Jeśli nie znajdę tego w jakimś sklepie, to raczej wątpię, żeby ktoś miał na e-bayu 7-8 mb (o ile nie więcej ) Coraz bardziej się upewniam, że nazwa "Treviso"/"Trevisio" to też tylko na nasz rynek była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.08.2009 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 No nic to, idę spać Może przez noc wydumam, jak zrobić pokrowiec na sofkę i nie wydać więcej niż to warte Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.08.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Moze tak, a moze jednak sie znajdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 17.08.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 ja bym zrobiła w formie narzuty, a wszystkie rogi wiązane szerokimi pasami materiału Bardzo ładnie to wygląda, a jednocześnie nieco zamaskuje ikeowski styl sofki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.08.2009 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Monia, ta opcja odpada Małgoś, ja nie mówię, że na e-bayu nie będę szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorsli 17.08.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 http://www.rad-pol.com.pl/index.php/ida/4/?idp=21 mają w Rad-polu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.08.2009 05:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Właśnie nie mają w Rad-polu To był wyłączny importer, a wczoraj kupiłam ostatnie 1,25 Pewnie im się zapomniało ze stronki usunąć Ale dzięki Dorsli Dzień dobry Aaaa, ledwo wyłączyłam wczoraj kompa i od razu mi przyszło do łba, że na ikeoską sofkę trzeba po prostu coś na kształt dwóch prześcieradeł z gumką Jedno na materac, a drugie na stelaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.08.2009 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Czesc masz fajną scianę czerwoną w pokoju tkanina tez fajna, podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.08.2009 05:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Mi też się podoba Baaaardzo Dzięki w imieniu ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.08.2009 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 OK a moze tak własnei miało być? Gdybyś miała mieć ten materiał to juz dawno byś go miała. Ale skończył się a moze gdzieś w czelusciach sklepowych lad leży inny, równie ładny i pasujący (moze tańszy )? Poszukaj, w końcu na jednym skrawku materiału świat się nie kończy. Kolory w domu masz juz jako bazę wiec rynek poszukiwań bedzie węższy Życzę Ci udanych łowów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.08.2009 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Olga, jest jeszcze taki sklep http://www.dekoria.pltam kupowałam rolety do kuchni. Podobnych materiałów mają mnóstwo, moze coś znajdziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.08.2009 05:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Mayland, to nie ten przypadek, niestety W najgorszym razie będą pasy z tej kolekcji Tu nie tylko o wygląd chodzi, trzeba go pomacać, żeby mieć pewność, że dużo tańszy być nie może Wierz mi, że latałam swojego czasu po sklepach dużo i dalej zaglądam dość często Porównywalne w jakości widziałam ze 2x droższe tylko - ten też kosztuje od cholery, ale to jest szer. 280 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.08.2009 05:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Olga, jest jeszcze taki sklep http://www.dekoria.pl tam kupowałam rolety do kuchni. Podobnych materiałów mają mnóstwo, moze coś znajdziesz? Tiaaa, próbki z Rad-polu Nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts