wiolasz 10.12.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 To Truskawki A moja dentystka jest super. Nie jest to przyjemność ale nie jest źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.12.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Wiolasz- a gdzie w Rzeszowie jest jakiś sklep gdzie mozna by kupic panele drewniane (nie zwykłe laminowane)? -chodzi mi o takie typu deska barlinecka itp? Bo u mnie w sandomierzu czy tarnobrzegu to nie uswiadczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.12.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 My ostatnio znaleźliśmy w Castoramie superowe deski (coś jak parkiet) z bambusa. piękne. I tańsze niż deska barlinecka. No i wg mnie ładniejsze. No i na pewno jakieś wieksze składy budowlane tylu leroy czy RCMB. Bo na innych jeszcze sie nie skupiałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.12.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 To w Rzeszowie jest Castorama? Myślałam, że tylko leroy w Krasnym? gdzie ta Castorama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.12.2007 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Dzień dobry OK widzę, że mamy zaproszenie do dżempel -kurde tylko ona daleko nieco mieszka i czemu nam kazała pociągiem jechac? Właśnie nie wiem, czemu pociągiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.12.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Dzień dobry OK widzę, że mamy zaproszenie do dżempel -kurde tylko ona daleko nieco mieszka i czemu nam kazała pociągiem jechac? Właśnie nie wiem, czemu pociągiem A u mnie żaden pociąg nie staje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.12.2007 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Dzień dobry OK widzę, że mamy zaproszenie do dżempel -kurde tylko ona daleko nieco mieszka i czemu nam kazała pociągiem jechac? Właśnie nie wiem, czemu pociągiem A u mnie żaden pociąg nie staje ... No to masz pecha Nie wiem, czy jak przyjedziesz autobusem, to Cię Dżempel wpuści na salony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.12.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Ale za to mam samochód -tylko może u niej drogi nie ma tylko tory są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.12.2007 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 może nie ma gdzie zaparkować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.12.2007 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Hurrrraaaa !!! W piątek montują mi szafki w kuchni Fronty będą w przyszłym tygodniu, ale korpusy zamontują już, żebym mogła sobie blaciki zamówić A w chałupce mam już pomalowaną na raz kuchnię - kolorek wyszedł idealny. I sypialnię - chyba się muszę przyzwyczaić, bo dość intensywna cytrynka wyszła Ale nie jest źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.12.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Congratulations ! Święta w mieszkanku coraz bardziej realne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.12.2007 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Congratulations ! Święta w mieszkanku coraz bardziej realne! Nio Ale się cieszę, jak głupia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.12.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 kachna, castorama jest obok tesco, przy jednym z głównych rond. Jak wiesz, gdzie jest Media markt, tesco to znajdziesz castoramę. OK, gdzie fotki mogę obejrzeć? Akurat to moje tematy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 11.12.2007 06:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Witam z rana http://membres.lycos.fr/preasagium99/acceuil/expo/cafe2.jpg Wiolasz, jakie fotki ? Jak myślisz o moich włościach to malować kończy dziś-jutro, potem trza sprzątnąć, kuchnia w piątek będzie jeszcze bez frontów - foty najwcześniej w sobotę Chyba że coś się da wcześniej, to będzie wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 11.12.2007 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Hello! Przez tą budowę to mam bezsennośc W tym tyg. musimy migiem zrobic instalację wod-kan, żeby bank dał 2gą transzę i żeby wpłacic zaliczkę za okna w przyszłym tyg jezierski ma dośc długi termin realizacji -9-10tyg a musimy się wyrobic z montażem najpóźniej na marzec. Wczoraj wertowałam inet w poszukiwaniu podłóg. W poście, który założyłam o canadianie 9chodziło o dobór drzwi wenętrznych) zarzucono mi niekonsekwencję bo w każdym pokoju chcę inną podłogę... No i mam rozterkę. Ale moim zdaniem to nie będzie taki zupełnie misz-masz. Budujemy dom z poddaszem użytkowym. Na parterze jest tylko salon -i on cały będzie merbau -podobnie schody na poddasze. W kuchni, sieni i holu gresy -wszystkie w jednym kolorze. W holu na poddaszu -też merbau -kontynuacja schodów. Tylko w sypialniach (jest ich 3) będzie mix podłogowy -ale to będzie widoczne dopiero po otwarciu do nich drzwi Chodzi o to, że planujemy podłogówkę wodną w całym domu -i to nam nieco ogranicza wybór podłogi -zalecane są egzotyki -a ich jest taki wybór że naprawdę nie mogłam się zdecydowac Dlatego w sypialni bedzie jatoba -dośc ciemna -ale "ciepła, moim zdaniem pasuje do canadiana: http://www.balticwood.pl/oferta/jatoba/jatoba-Wolin-elegance_B.jpg W pokoju dzieciaczka (którego nota-bene nie ma ) doussie -bo twarde i jasne (też ma "ciepły odcień): http://www.balticwood.pl/oferta/doussie/doussie-Wolin-elegance_B.jpg a w gabineciku dąb espresso - parzony(prawdopodobnie): http://www.drewno.pl/foto/3_4628_foto_artykuly.jpg Wszystko powyższe w formie deski trójwarstwowej. Dlatego tego canadiana weźmiemy bo chyba najbardziej pasuje do merbau w salonie -a to w końcu najbardziej reprezentacyjna częśc domku No i w holu na poddaszu też będzie widac tylko merbau -więc do niego i do canadiana muszę dopasowac drzwi wewnętrzne ... Merbau (salon, schody, hol na górze): http://www.balticwood.pl/oferta/merbau/merbau-Wolin-elegance_B.jpg Canadian: http://www.1kowalczyk.pl/wzornik/kolor_1.jpg Co sądzisz -naprawdę tak źle to bedzie wyglądało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 11.12.2007 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Cześć, jeśli chodzi o podłogi, to odpowiem, jak dojadę z roboty. Bo w domu mam tak ustawiony inet, że mi się niektóre foty mi się ładują z połową rozdzielczości i słabo je widzę Nie przejmuj się opiniami, jak mówisz, różne podłogi są w sypialniach na piętrze, nie będą się rzucać w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 11.12.2007 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Wiedziałam, że mnie pocieszysz W końcu to mój dom i robię jak chcę ! A co do podłóg to napisz jak je zobaczysz czy Ci się podobają -bo ja je już Kocham! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 11.12.2007 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Rób jak Ci się podoba, w końcu to Ty będziesz tam mieszkać. Opiniami i modami się nie przejmuj Na razie lecę, bo muszę dokupić farbę do kuchni i na korytarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 11.12.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Mnie się osobiście wydaje że pasuje jedno do drugiego, tylko intensywnością koloru się różni. A najbardziej podoba mi się ten dąb espresso Jestem zdania że kolor podłogi powinien pasować do wnętrza: mebli itp. więc dopuszczam możliwość różnych kolorów desek w pokojach, tym bardziej że nie będzie to gości kłuło po oczach zaraz po wejściu w twoje progi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 11.12.2007 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Buuu, a ja właśnie tego dębu parzonego nie widzę Dojechałam do roboty, wszystkie inne fotki ładnie widzę, a dębu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts