OK 20.08.2009 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Kurcze, przynajmniej podatku nie będę miała do dopłacenia za ten rok... zawsze coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.08.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Ja za to place teraz jakies koszmarne skladki na ubezpieczenie co miesiac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.08.2009 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 A myślisz, że ja nie płacę? Wolałabym to do ręki dostać... i te 15% mi wtedy wisi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.08.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Kurcze, przynajmniej podatku nie będę miała do dopłacenia za ten rok... zawsze coś No ja sie tez tak pocieszam. W tym roku musialam doplacic 2200, oj jak bolalo. W przyszlym jeszcze sie moze okazac, ze bede miala zwrot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.08.2009 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Kurcze, przynajmniej podatku nie będę miała do dopłacenia za ten rok... zawsze coś No ja sie tez tak pocieszam. W tym roku musialam doplacic 2200, oj jak bolalo. W przyszlym jeszcze sie moze okazac, ze bede miala zwrot. Nie wiadomo, czy się cieszyć, czy płakać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.08.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Kurcze, przynajmniej podatku nie będę miała do dopłacenia za ten rok... zawsze coś No ja sie tez tak pocieszam. W tym roku musialam doplacic 2200, oj jak bolalo. W przyszlym jeszcze sie moze okazac, ze bede miala zwrot. Nie wiadomo, czy się cieszyć, czy płakać Moze sobie dzieciaka strzelic? Zawsze to 1000 becikowego do przodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.08.2009 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Kurcze, przynajmniej podatku nie będę miała do dopłacenia za ten rok... zawsze coś No ja sie tez tak pocieszam. W tym roku musialam doplacic 2200, oj jak bolalo. W przyszlym jeszcze sie moze okazac, ze bede miala zwrot. Nie wiadomo, czy się cieszyć, czy płakać Moze sobie dzieciaka strzelic? Zawsze to 1000 becikowego do przodu... A wiesz, że to jest myśl Tylko w moim wieku, to, cholera, późno... i na niańkę nie starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.08.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Kurcze, przynajmniej podatku nie będę miała do dopłacenia za ten rok... zawsze coś No ja sie tez tak pocieszam. W tym roku musialam doplacic 2200, oj jak bolalo. W przyszlym jeszcze sie moze okazac, ze bede miala zwrot. Nie wiadomo, czy się cieszyć, czy płakać Moze sobie dzieciaka strzelic? Zawsze to 1000 becikowego do przodu... A wiesz, że to jest myśl Tylko w moim wieku, to, cholera, późno... i na niańkę nie starczy Po co Ci nianka, jak na bezrobociu bedziesz? Macierzynski 20 tygodni... Do przodu jak cholera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.08.2009 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Po co Ci nianka, jak na bezrobociu bedziesz? Macierzynski 20 tygodni... Do przodu jak cholera. Masz pojęcie, ile to roboty??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.08.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Po co Ci nianka, jak na bezrobociu bedziesz? Macierzynski 20 tygodni... Do przodu jak cholera. Masz pojęcie, ile to roboty??? Zeby zrobic? Ostatnio nie mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.08.2009 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Po co Ci nianka, jak na bezrobociu bedziesz? Macierzynski 20 tygodni... Do przodu jak cholera. Masz pojęcie, ile to roboty??? Zeby zrobic? Ostatnio nie mam... Co tam zrobić Później wytrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.08.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Po co Ci nianka, jak na bezrobociu bedziesz? Macierzynski 20 tygodni... Do przodu jak cholera. Masz pojęcie, ile to roboty??? Zeby zrobic? Ostatnio nie mam... Co tam zrobić Później wytrzymać Zdecydowanie bogaty maz bardziej sie oplaca... Ale temu w d... nie mozesz dac jak Cie wkurzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.08.2009 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Echh, życie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 20.08.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Po co Ci nianka, jak na bezrobociu bedziesz? Macierzynski 20 tygodni... Do przodu jak cholera. Masz pojęcie, ile to roboty??? Zeby zrobic? Ostatnio nie mam... Mój mąż z tego co widzę to ostatnio zaczyna mieć stracha, a ja coraz częściej o dziecku gadam Wczorajsza rozmowa: Ja: -Kochanie -to Ci zajmie tylko kilka minut a on -"a potem udupienie na 20 lat" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.08.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Żeby choc 20 lat....co najmniej 25 a potem rodzinka którą założy Olga, ja Cię pocieszę bo jestem jak Ty. Znaczy nie z dzieckiem tylko z kasą i pracą..Moze Ty masz lepiej, bo jesteś w stolicy to lawiej tam o pracę, bo ja juz nie wyrabiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.08.2009 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Cześć Wiola, szukanie innej pracy teraz nie wchodzi w grę, bo mogę sobie tylko na gorszą zamienić Ale dodatkowa by mi się przydała, a o to już niełatwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.08.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Cze Olga, skacowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.08.2009 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 A nie, nawet nie W ramach odreagowania zużyłam flaszkę denaturatu do czyszczenia stołu i mi stykło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.08.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Wiesz co, szukam netu do mieszkanka i odkrylam, ze ludzie oglaszaja cesje umowy na net. Moglabys sie tak sprobowac pozbyc swojego iPlusa... A tak a propos - jaki Ty masz tam limit przesylu danych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 21.08.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 cześć, zapracowana kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts