aka z Ina 17.09.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 No i mamy siebie. oj tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.09.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Czesc Ja nie będę narzekać bo to grzech w moim przypadku. Nie dopina mi się odkąd skończyłam 18 lat i uznałam sie za dorosłą. ALe jestem w miare zdrowa, mam ręce, nogi i resztę zmysłów i zmysłowa też jestem i wogle .... I WY TEŻ ps. tematów do narzekania zawsze mamy mnóstwo. Trzeba znaleźć pozytywne strony i wziac sie w garsc. Mówię to ja, tak samo biedna jak i wy. od tygodnia jadę na pożyczonych a dziś mi się kontrolka znowu zapaliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 17.09.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 To może zaczynać rozmowę od pytania: "co dobrego słychac u Was"? Własnie miałam osobiste refleksje na temat warunków i sytuacji, która co prawda jest nieco trudna, bo wykończeniówka pochłania mnóstwo pieniędzy i nerwów, a w czasie kryzysu żadna praca nie jest pewna... ale faktem jest, że leżę do góry brzuchem, jem jabłko z Nowej Zelandii i zamawiam płytę indukcyjną, a jest po 20 - tej... hmm.,. to pewnie nieźle mi się powodzi?!?!? uszy do góry, dziewczyny!.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 18.09.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 pozwoliłam sobie ukraść fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.09.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 A ja sobie pozwalam zadziendoberkowac, bo nie mam weny dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 18.09.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 To i ja się witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 18.09.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 ja juz prawie ciałem i duchem łikendowa jestem hej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.09.2009 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Szefostwo poszło to i ja się mogę przywitać jak człowiek Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.09.2009 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Czesc Ja nie będę narzekać bo to grzech w moim przypadku. Nie dopina mi się odkąd skończyłam 18 lat i uznałam sie za dorosłą. ALe jestem w miare zdrowa, mam ręce, nogi i resztę zmysłów i zmysłowa też jestem i wogle .... I WY TEŻ ps. tematów do narzekania zawsze mamy mnóstwo. Trzeba znaleźć pozytywne strony i wziac sie w garsc. Mówię to ja, tak samo biedna jak i wy. od tygodnia jadę na pożyczonych a dziś mi się kontrolka znowu zapaliła Wiola, mi też się nigdy nie dopinało (poza krótkimi zrywami) - ale zawsze jak mi się pogarsza, to mnie to ... Im jestem starsza tym bardziej... chyba zaczyna docierać, że długo już tak nie pociągnę Pewnie, że trzeba się wziąć w garść - ale ponarzekać też czasem trzeba, dla zdrowia psychicznego Byle nie za długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.09.2009 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 To może zaczynać rozmowę od pytania: "co dobrego słychac u Was"? Własnie miałam osobiste refleksje na temat warunków i sytuacji, która co prawda jest nieco trudna, bo wykończeniówka pochłania mnóstwo pieniędzy i nerwów, a w czasie kryzysu żadna praca nie jest pewna... ale faktem jest, że leżę do góry brzuchem, jem jabłko z Nowej Zelandii i zamawiam płytę indukcyjną, a jest po 20 - tej... hmm.,. to pewnie nieźle mi się powodzi?!?!? uszy do góry, dziewczyny!.. Sure, jabłka z Nowej Zelandii O tej porze roku Toć to świętokradztwo Co do reszty, powiem tak: chciałabym znów być na etapie wykończeniówki Kredyt jeszcze na koncie, roboty od groma, problem goni problem w takim tempie, że nawet nie ma kiedy się nimi przejąć za bardzo, na dodatek duuuużo zakupów, czyli to, co kobitom najbardziej humor poprawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.09.2009 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 pozwoliłam sobie ukraść fotki Powtórzę, kradnij do woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.09.2009 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 A ja sobie pozwalam zadziendoberkowac, bo nie mam weny dzisiaj. Ty i brak weny? Nie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.09.2009 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 To i ja się witam Moje uszanowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.09.2009 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 ja juz prawie ciałem i duchem łikendowa jestem hej!!! Ja też, ale prezes rzucił na odchodnym, że życzy miłego weekendy, bo nie wie, czy się jeszcze zobaczymy - na pewno będzie, tylko nie wiadomo, czy przed końcem dnia zdąży Czym oczywiście nas skutecznie uziemił do 17tej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 18.09.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 pozwoliłam sobie ukraść fotki Powtórzę, kradnij do woli wspaniałe te wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.09.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 sympatyczny gosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.09.2009 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 pozwoliłam sobie ukraść fotki Powtórzę, kradnij do woli wspaniałe te wnętrza Niooo, przy okazji rozwiązał mi się problem powieszenia ciężkich zasłon na szynie, nad którym się strasznie głowiłam Ale podpatrzyłam i zrobię tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 18.09.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Co do reszty, powiem tak: chciałabym znów być na etapie wykończeniówki Kredyt jeszcze na koncie, roboty od groma, problem goni problem w takim tempie, że nawet nie ma kiedy się nimi przejąć za bardzo, na dodatek duuuużo zakupów, czyli to, co kobitom najbardziej humor poprawia o tym samym dzisiaj rano pomyslałam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.09.2009 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 sympatyczny gosc Bardzo Z drugiej strony, dobrze, że chociaż uprzedził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.09.2009 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Co do reszty, powiem tak: chciałabym znów być na etapie wykończeniówki Kredyt jeszcze na koncie, roboty od groma, problem goni problem w takim tempie, że nawet nie ma kiedy się nimi przejąć za bardzo, na dodatek duuuużo zakupów, czyli to, co kobitom najbardziej humor poprawia o tym samym dzisiaj rano pomyslałam!!! Bo teraz to już gorzej, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts