aka z Ina 18.09.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 o wiele gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.09.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 A ja sobie pozwalam zadziendoberkowac, bo nie mam weny dzisiaj. Ty i brak weny? Nie wierzę Powzielam wczoraj mocne postanowienie posprzatania w mieszkanku, stad ten brak entuzjazmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 18.09.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 małgos2-ja sobie codziennie to obiecuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.09.2009 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Teraz jest tak: kredyt trzeba spłacać, na życie nie styka, to co dopiero mówić o zakupach poprawiających humor, a na dodatek dalej kupa pierdół do skończenia/uzupełnienia/kupienia/poprawienia itd... Konkludując - Drogie Koleżanki w Trakcie Budowy lub Wykończeniówki, korzystajcie póki czas i na maksa z tego jakżesz miłego okresu w życiu kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.09.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Ale chociaz raz by wypadalo... Na rok. Olga, ale ja jestem na tym etapie, a kredyt musze splacac i moge leciec tylko na debetach, wiec zupelnie nie ma z czego korzystac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.09.2009 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Nie przeginaj, Małgoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.09.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Wiedzialam, ze mnie do pionu ustawisz. Juz jestem blisko decyzji, zeby dzisiaj kupic miotle i takie tam, a posprzatac innym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.09.2009 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Wiedzialam, ze mnie do pionu ustawisz. Juz jestem blisko decyzji, zeby dzisiaj kupic miotle i takie tam, a posprzatac innym razem. Po co miotła? Gdzieś się wybierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.09.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Wiedzialam, ze mnie do pionu ustawisz. Juz jestem blisko decyzji, zeby dzisiaj kupic miotle i takie tam, a posprzatac innym razem. Po co miotła? Gdzieś się wybierasz? Do samoobrony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.09.2009 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Wiedzialam, ze mnie do pionu ustawisz. Juz jestem blisko decyzji, zeby dzisiaj kupic miotle i takie tam, a posprzatac innym razem. Po co miotła? Gdzieś się wybierasz? Do samoobrony. Aaaa, wiedziałam, że musi być jakiś cel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.09.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Wiedzialam, ze mnie do pionu ustawisz. Juz jestem blisko decyzji, zeby dzisiaj kupic miotle i takie tam, a posprzatac innym razem. Po co miotła? Gdzieś się wybierasz? Do samoobrony. Aaaa, wiedziałam, że musi być jakiś cel Dobra, ide. Miotla sie przyda, bo wlasnie przed chwila pod moim blokiem jakis bandzior napadl na kobite i rozwalil jej glowe. Na parkingu, w bialy dzien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.09.2009 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Wiedzialam, ze mnie do pionu ustawisz. Juz jestem blisko decyzji, zeby dzisiaj kupic miotle i takie tam, a posprzatac innym razem. Po co miotła? Gdzieś się wybierasz? Do samoobrony. Aaaa, wiedziałam, że musi być jakiś cel Dobra, ide. Miotla sie przyda, bo wlasnie przed chwila pod moim blokiem jakis bandzior napadl na kobite i rozwalil jej glowe. Na parkingu, w bialy dzien. Najwyższy czas się wyprowadzić Koszmar jakiś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.09.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Wiedzialam, ze mnie do pionu ustawisz. Juz jestem blisko decyzji, zeby dzisiaj kupic miotle i takie tam, a posprzatac innym razem. Po co miotła? Gdzieś się wybierasz? Do samoobrony. Aaaa, wiedziałam, że musi być jakiś cel Dobra, ide. Miotla sie przyda, bo wlasnie przed chwila pod moim blokiem jakis bandzior napadl na kobite i rozwalil jej glowe. Na parkingu, w bialy dzien. Najwyższy czas się wyprowadzić Koszmar jakiś Jak na Bronxie... Siem pomalowalam. Lete po miotle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.09.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.09.2009 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Wiedzialam, ze mnie do pionu ustawisz. Juz jestem blisko decyzji, zeby dzisiaj kupic miotle i takie tam, a posprzatac innym razem. Po co miotła? Gdzieś się wybierasz? Do samoobrony. Aaaa, wiedziałam, że musi być jakiś cel Dobra, ide. Miotla sie przyda, bo wlasnie przed chwila pod moim blokiem jakis bandzior napadl na kobite i rozwalil jej glowe. Na parkingu, w bialy dzien. Najwyższy czas się wyprowadzić Koszmar jakiś Jak na Bronxie... Siem pomalowalam. Lete po miotle. I poszłaaaaaa..... Mistrzyni Miotły http://kresy24.pl/img/news/czarownica.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 18.09.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Dzień dobry -a gospodyni łer is? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 18.09.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 No tak, wszyscy odlecieli. A ja miotly wcale w domu nei posiadam. Trzeba to nadrobić, bo nie będzie czym zamieść budowy, jak skończa robotę rozgrzebywać...chyba się strasznie będę nudzić, kiedy skończę to budowanie, wszystko bedzie takie pzrewidywalne i jednostajne... a tu dylemat za dylematem, dobrze, jesli jest typu "co kupić", ale np. jaki rodzaj spłat kredytu mam wybrać, to nie mam bladego pojęcia!(na razie zaproponowali mi bezpośrenio w owej walucie lub po przeliczeniu po kursie nbp - ktoś się zna, co jest korzystniej?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.09.2009 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Szkoda, ze mojej pieknej miotly nie zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.09.2009 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Czesć przyszłam powiedzieć i lecę czytać dalej, bo mam tyle powiadomień że sie nie wyrobię chyba.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.09.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Dlatego ja juz od dawna nie sprawdzam powiadomien. Co tam nowego? Kacyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts