aka z Ina 25.09.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 u nas też zimno, mimo słońca..... miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.09.2009 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Witam wszystkich prawie weekendowo Zimno jest faktycznie, ale chociaż nie pada Melduję uprzejmie, że mi się humor właśnie poprawił Zadzwoniła moja była klientka, więc może jakieś chałturki znów się trafią (Swoją drogą, skąd ona wygrzebała mój nr po 5 latach? ) Kokosów z tego nie będzie, ale... moje finanse będą wdzięczne za każdy dodatkowy grosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 25.09.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Witam wszystkich prawie weekendowo Zimno jest faktycznie, ale chociaż nie pada Melduję uprzejmie, że mi się humor właśnie poprawił Zadzwoniła moja była klientka, więc może jakieś chałturki znów się trafią (Swoją drogą, skąd ona wygrzebała mój nr po 5 latach? ) Kokosów z tego nie będzie, ale... moje finanse będą wdzięczne za każdy dodatkowy grosz No to super Pozdrawiam weekendowo Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.09.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Witam wszystkich prawie weekendowo Zimno jest faktycznie, ale chociaż nie pada Melduję uprzejmie, że mi się humor właśnie poprawił Zadzwoniła moja była klientka, więc może jakieś chałturki znów się trafią (Swoją drogą, skąd ona wygrzebała mój nr po 5 latach? ) Kokosów z tego nie będzie, ale... moje finanse będą wdzięczne za każdy dodatkowy grosz Olga, nie wiem co robisz ale może w anonsach albo innych miejscach sie zacznij ogłaszać, moze coś po pracy sie uda zarobić w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.09.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Melduję uprzejmie, że mi się humor właśnie poprawił Zadzwoniła moja była klientka, więc może jakieś chałturki znów się trafią (Swoją drogą, skąd ona wygrzebała mój nr po 5 latach? ) Kokosów z tego nie będzie, ale... moje finanse będą wdzięczne za każdy dodatkowy grosz no to gites! może to nie pierwsza i nie ostatnia klientka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 25.09.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Witam wszystkich prawie weekendowo Zimno jest faktycznie, ale chociaż nie pada Melduję uprzejmie, że mi się humor właśnie poprawił Zadzwoniła moja była klientka, więc może jakieś chałturki znów się trafią (Swoją drogą, skąd ona wygrzebała mój nr po 5 latach? ) Kokosów z tego nie będzie, ale... moje finanse będą wdzięczne za każdy dodatkowy grosz u nas deszcz by się przydał, bo dobre 3 tygodnie bezdeszczowe juz u nas są!!! GRATULUJĘ juz tak pocichutku tej hałturki miłego wekendowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.09.2009 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Cześć Dziewczynki Z tą chałturką, to zobaczymy - kobitka na razie kontrolnie zadzwoniła. Ale humor i tak mi się poprawił Wiola, myślałam o tym, ale nie dysponuję czasem na tyle, żeby dać jakieś regularne ogłoszenia. Zajmowałam się głównie dtp, ale sporo też miałam zwykłego przepisywania. Na dtp już się nie będę porywać, bo nawet nie mam przyzwoitego kompa, że o necie nie wspomnę Klienci na samo przepisywanie, to najczęściej studenci z terminem "na wczoraj" - a zarywanie nocek przy etacie w grę nie wchodzi Co innego stary klient, co do którego wiem, czego się mogę spodziewać Ale szukam innych możliwości dorobienia i może, może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.09.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Ja mam nadzieję, że jednak jakieś źródła dodatkowe znajdziesz. Bo to aż serce boli, tak sie bez gotówki męczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.09.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Olga, Ty jesteś cwana bestia, poradzisz sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.09.2009 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Aniu, a jakie, do cholery, mam inne wyjście? Cześć, tak w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.09.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 no, takie podejście do sprawy mi sie podoba chcesz torta? bo zostało mi sporo i właśnie wcinam dzis juz drugą porcję do jednej kawy szkoda mi wyrzucić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 29.09.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Doberek Aniu ja też się dziś futruję słodkościami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.09.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 ja mam jeszcze tyyyle ciasta w lodówce.... chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.09.2009 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Oj, Dziewczyny, a ja na kwiatki nie mam Ale będę wracać do chałupy, to coś może po drodze zakoszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.09.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 a na jakie kwiatki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 29.09.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 ja mam jeszcze tyyyle ciasta w lodówce.... chcesz? Dawaj Chociaż już powoli zaczynam mieć dość słodkości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.09.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 ja po tej dwudniowej imprezie to ze dwa kilo przytyłam ciężko mi na brzuchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 29.09.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 ja po tej dwudniowej imprezie to ze dwa kilo przytyłam ciężko mi na brzuchu Mi ostatnio ciągle jest ciężko Apetyt mam jak wilk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 29.09.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 mi na szczęście @ przechodzi i wracam do "norma;nego" jedzenia..bojuż nie wiedziałam co wymyslać siedze i myślę- co tu zrobić????nic się nie chce, tylko spac brrrrrrr jak wstrętnie mam za oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.09.2009 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 No czeeee. 2 dni mnie nie bylo, a tu takie zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts