aaggaa 04.10.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Kasiu choć raz w tygodniu mogłabyś przetrzeć u mnie To wszystko dla ochrony Twego sprzetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.10.2009 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Myślę, że to ma sens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 05.10.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Witam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.10.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 a ja głupia monitor i TV scieram 2 x w tygodniu to prawie jak i ja.. a czasem nawet mi sie częściej zdarzy... i fakt.. literki sie zaczynają wycierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.10.2009 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 nie ma mnie do odwołania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.10.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 A co znowu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 05.10.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 nie ma mnie do odwołania cemuuuuu????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 05.10.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 no pięknie ja się reaktywuje a OK znika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.10.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Czy to ma związek ze zmianą regulaminu forum? Znaczy z projektem tej zmiany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.10.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 nie ma mnie do odwołania Olga!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.10.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Czy to ma związek ze zmianą regulaminu forum? Znaczy z projektem tej zmiany? A gdzie ten projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.10.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Czy to ma związek ze zmianą regulaminu forum? Znaczy z projektem tej zmiany? A gdzie ten projekt? Nie ma chyba jeszcze, na razie coś kombinują po tej sprawie z Nitusią, np taki post coś sugeruje: Zdjęliśmy blokadę IP nicków pod którymi pisze nitubaga. Całą tę sprawę konsultujemy z prawnikami. Naszym zdaniem trzeba będzie zmienić formułę działu "Wykonawca doskonały i... mniej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.10.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Czy to ma związek ze zmianą regulaminu forum? Znaczy z projektem tej zmiany? A gdzie ten projekt? Nie ma chyba jeszcze, na razie coś kombinują po tej sprawie z Nitusią, np taki post coś sugeruje: Zdjęliśmy blokadę IP nicków pod którymi pisze nitubaga. Całą tę sprawę konsultujemy z prawnikami. Naszym zdaniem trzeba będzie zmienić formułę działu "Wykonawca doskonały i... mniej" Kasia, ten dzial zostal wywalony calkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.10.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Czy to ma związek ze zmianą regulaminu forum? Znaczy z projektem tej zmiany? A gdzie ten projekt? Nie ma chyba jeszcze, na razie coś kombinują po tej sprawie z Nitusią, np taki post coś sugeruje: Zdjęliśmy blokadę IP nicków pod którymi pisze nitubaga. Całą tę sprawę konsultujemy z prawnikami. Naszym zdaniem trzeba będzie zmienić formułę działu "Wykonawca doskonały i... mniej" Kasia, ten dzial zostal wywalony calkiem. hej ...trochę to nie fair to co można tylko polecać a jak ktoś do d..py to pod kołderkę? eee spadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.10.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Czy to ma związek ze zmianą regulaminu forum? Znaczy z projektem tej zmiany? A gdzie ten projekt? Nie ma chyba jeszcze, na razie coś kombinują po tej sprawie z Nitusią, np taki post coś sugeruje: Zdjęliśmy blokadę IP nicków pod którymi pisze nitubaga. Całą tę sprawę konsultujemy z prawnikami. Naszym zdaniem trzeba będzie zmienić formułę działu "Wykonawca doskonały i... mniej" Kasia, ten dzial zostal wywalony calkiem. hej ...trochę to nie fair to co można tylko polecać a jak ktoś do d..py to pod kołderkę? eee spadam Na to wyglada. Forum zabrnelo w slepa uliczke. Ponury ma racje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.10.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 OK gdzie uciekłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 07.10.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 nie ma właścicielkii??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 07.10.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.10.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.10.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Pamiętacie jak kiedyś Olga znikała? i zawsze udawało nam się ją z powrotem skusić jakimś facetem Próbujemy? http://media4.mojageneracja.pl/ooqqttoepp/mediumju6k0j477fb4d360e10.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts