OK 13.12.2009 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Nie mam lenia, wczoraj okna myłam na kacu i chyba mnie zawiało Wolę dziś poleżeć, żeby się nic poważniejszego nie wykluło A za herbatkę dziękuję, ale ja na czczo nie mogę, więc dopiero koło 18tej łyknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.12.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 okna na kacu myła wariatka! na kacu to ja zawsze plackiem leżę a okien jeszcze nie umyłam .. ale jeszcze cos przez nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.12.2009 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 No dobra, jedno umyłam, w kuchni Ale widać, wystarczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.12.2009 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Q Wyskoczyłam po fajki i zajrzałam do skrzynki... to był błąd - znowu, qrwa, prąd drożeje Jak wreszcie doprowadziłam zużycie do przyzwoitego poziomu, to i tak dostanę po dupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.12.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 no niestety -na pewne rzeczy nie mamy wpływu.. jedyna rada wyłączać co się da i żarówki energooszczędne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.12.2009 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Wyłączam, już naprawdę doszłam ze zużyciem do przyzwoitego poziomu, ale jak będzie drożeć w takim tempie, to się uwieszę chyba Albo przerzucę na świeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.12.2009 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Ja chyba też sie przerzucę na świeczki. A juz na pewno zamknę kurek sąsiadowi budowniczemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.12.2009 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Dajesz mu prąd i się nie rozlicza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.12.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 No bierze prad od wiosny i wodę też i jakoś sie nie poczuwa. Co prawda on to robi wolno i systemem własnych rąk, ale wiesz, miło byłoby gdyby chociaz napomnknął. Mysmy co 2 miesiące jak przychodziły rachunku, to rozliczaliśmy sie z sąsiadem który nam użyczał, dokładaliśmy 100 zł do rachunku. No cóż, nie upomnę sie teraz bo nie umiem. Poczekam do zakończenia budowy, co bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.12.2009 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 W razie co, to mnie zaproś - ja ostatnio taka wściekła chodzę i o wszystko się awanturuję, to może wreszcie o jakąś słuszną sprawę powalczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.12.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 No właśnie odnośnie zaproszenia. Gdyby chciało Ci się przyjechać do mnie w okocach 31 grudnia, to bardzo zapraszam Oczywiscie gdyby Ci plany sylwestrowe domowe nie wypaliły, to u mnie też można wypalić sylwestrowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.12.2009 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 A dzięki, ale na Sylwestra to na pewno nie dam rady Zresztą głupio by było tak napadać na człowieka z Nowym Rokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.12.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Ja nie na napadanie Cie zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.12.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Q Wyskoczyłam po fajki i zajrzałam do skrzynki... to był błąd - znowu, qrwa, prąd drożeje Jak wreszcie doprowadziłam zużycie do przyzwoitego poziomu, to i tak dostanę po dupie Jessssu, ja mialam caly czas zwroty, a teraz jak mi za pol roku przyp... to sie nogami nakryje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.12.2009 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Q Wyskoczyłam po fajki i zajrzałam do skrzynki... to był błąd - znowu, qrwa, prąd drożeje Jak wreszcie doprowadziłam zużycie do przyzwoitego poziomu, to i tak dostanę po dupie Jessssu, ja mialam caly czas zwroty, a teraz jak mi za pol roku przyp... to sie nogami nakryje. No właśnie ja też tak miałam na początku, więc później bardzo niskie prognozy, to jak walnęło w końcu rozliczeniem, to już tylko patrzyłam, gdzie tu jakiś mocny hak mam Wyślę Ci na priva 2 część wypocin dla Brazy, bo tam o moich rachunkach było - może Ci ulży trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.12.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Wiolasz -ja to się do Ciebie wybiorę maj-czerwiec zapewne -jak bedzie słonko i krzesełka w ogródku, jakiś grillik... mmm... zima to mnie zupełnie wizytowo nie nastraja a zresztą, co ja się odzywam, Ty w końcu Olgę zapraszałaś a nie mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.12.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Kachan, Ciebie na zimę nie zapraszam, bo Ty na sylwka masz imprezę jak ta lala. Ja zrzeszam sie w innym gronie w sylwestra. A o wiośnie czy lecie to wiem i liczę na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 13.12.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Q Wyskoczyłam po fajki i zajrzałam do skrzynki... to był błąd - znowu, qrwa, prąd drożeje a było skakać ? dawno już czytałam , że palenie szkodzi a Ty się grzejesz prądem OK ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.12.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Q Wyskoczyłam po fajki i zajrzałam do skrzynki... to był błąd - znowu, qrwa, prąd drożeje Jak wreszcie doprowadziłam zużycie do przyzwoitego poziomu, to i tak dostanę po dupie Jessssu, ja mialam caly czas zwroty, a teraz jak mi za pol roku przyp... to sie nogami nakryje. No właśnie ja też tak miałam na początku, więc później bardzo niskie prognozy, to jak walnęło w końcu rozliczeniem, to już tylko patrzyłam, gdzie tu jakiś mocny hak mam Wyślę Ci na priva 2 część wypocin dla Brazy, bo tam o moich rachunkach było - może Ci ulży trochę Dzieki za wypociny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.12.2009 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Q Wyskoczyłam po fajki i zajrzałam do skrzynki... to był błąd - znowu, qrwa, prąd drożeje a było skakać ? dawno już czytałam , że palenie szkodzi a Ty się grzejesz prądem OK ? Dogrzewam się poza sezonem grzewczym Małgoś, nie ma za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts