aaggaa 13.12.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 hej koteczku co tam słychać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.12.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Poczytalam dokladnie i sie pochwale, ze ja mam termostat taki za 250 zl... Calosc na te marne 3,5 m2 kosztowala mnie jakies 8 stow. Jeszcze sie musze doksztalcic w instrukcji tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.12.2009 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Cześć Dżemplu Widać, co słychać Raz lepiej, raz gorzej, ogólnie i tak żyć trzeba, bo co innego zostaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.12.2009 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Poczytalam dokladnie i sie pochwale, ze ja mam termostat taki za 250 zl... Calosc na te marne 3,5 m2 kosztowala mnie jakies 8 stow. Jeszcze sie musze doksztalcic w instrukcji tylko. Wiem, że masz te droższe - ja je właśnie po 160 znalazłam Ale w życiu nie przyszłoby mi do głowy, że handlowiec będzie mi odradzać droższe i lepsze - dziwisz się, że się skusiłam? Ale już widzę, że naprawdę warto - dobrze, że są inne firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.12.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Poczytalam dokladnie i sie pochwale, ze ja mam termostat taki za 250 zl... Calosc na te marne 3,5 m2 kosztowala mnie jakies 8 stow. Jeszcze sie musze doksztalcic w instrukcji tylko. Wiem, że masz te droższe - ja je właśnie po 160 znalazłam Ale w życiu nie przyszłoby mi do głowy, że handlowiec będzie mi odradzać droższe i lepsze - dziwisz się, że się skusiłam? Ale już widzę, że naprawdę warto - dobrze, że są inne firmy Na szczescie mozna to sobie wymienic... A gdzie masz zamontowany ten termostat? Bo ja niby kupilam taki, ktory mozna miec w lazience, ale w instrukcji jest napisane, zeby montowac na zewnatrz i elektryk tez tak radzil, wiec tak zrobilismy, wiec mam tylko czujnik podlogowy mimo, ze mozna by miec i podlogowy i powietrza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 13.12.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Wyglądasz kwitnąco głowa pełna pomysłów ,ręce sprawne robią co wymyśli głowa tyle podpatrzyłam resztę przewertowałam pobierznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.12.2009 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Poczytalam dokladnie i sie pochwale, ze ja mam termostat taki za 250 zl... Calosc na te marne 3,5 m2 kosztowala mnie jakies 8 stow. Jeszcze sie musze doksztalcic w instrukcji tylko. Wiem, że masz te droższe - ja je właśnie po 160 znalazłam Ale w życiu nie przyszłoby mi do głowy, że handlowiec będzie mi odradzać droższe i lepsze - dziwisz się, że się skusiłam? Ale już widzę, że naprawdę warto - dobrze, że są inne firmy Na szczescie mozna to sobie wymienic... A gdzie masz zamontowany ten termostat? Bo ja niby kupilam taki, ktory mozna miec w lazience, ale w instrukcji jest napisane, zeby montowac na zewnatrz i elektryk tez tak radzil, wiec tak zrobilismy, wiec mam tylko czujnik podlogowy mimo, ze mozna by miec i podlogowy i powietrza... Małgoś, mam do czujnika podłogowego, teraz kupię taki podłogówka/powietrze ale w pokoju. Do powietrza na zewnątrz (dobrze rozumiem - zewnątrz-zewnątrz?) u mnie raczej nie miałby racji bytu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.12.2009 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Wyglądasz kwitnąco głowa pełna pomysłów ,ręce sprawne robią co wymyśli głowa tyle podpatrzyłam resztę przewertowałam pobierznie I tak dobrze - mi się nawet tyle by nie chciało I dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.12.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Poczytalam dokladnie i sie pochwale, ze ja mam termostat taki za 250 zl... Calosc na te marne 3,5 m2 kosztowala mnie jakies 8 stow. Jeszcze sie musze doksztalcic w instrukcji tylko. Wiem, że masz te droższe - ja je właśnie po 160 znalazłam Ale w życiu nie przyszłoby mi do głowy, że handlowiec będzie mi odradzać droższe i lepsze - dziwisz się, że się skusiłam? Ale już widzę, że naprawdę warto - dobrze, że są inne firmy Na szczescie mozna to sobie wymienic... A gdzie masz zamontowany ten termostat? Bo ja niby kupilam taki, ktory mozna miec w lazience, ale w instrukcji jest napisane, zeby montowac na zewnatrz i elektryk tez tak radzil, wiec tak zrobilismy, wiec mam tylko czujnik podlogowy mimo, ze mozna by miec i podlogowy i powietrza... Małgoś, mam do czujnika podłogowego, teraz kupię taki podłogówka/powietrze ale w pokoju. Do powietrza na zewnątrz (dobrze rozumiem - zewnątrz-zewnątrz?) u mnie raczej nie miałby racji bytu... Na zewnatrz lazienki, nie na zewnatrz budynku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.12.2009 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Poczytalam dokladnie i sie pochwale, ze ja mam termostat taki za 250 zl... Calosc na te marne 3,5 m2 kosztowala mnie jakies 8 stow. Jeszcze sie musze doksztalcic w instrukcji tylko. Wiem, że masz te droższe - ja je właśnie po 160 znalazłam Ale w życiu nie przyszłoby mi do głowy, że handlowiec będzie mi odradzać droższe i lepsze - dziwisz się, że się skusiłam? Ale już widzę, że naprawdę warto - dobrze, że są inne firmy Na szczescie mozna to sobie wymienic... A gdzie masz zamontowany ten termostat? Bo ja niby kupilam taki, ktory mozna miec w lazience, ale w instrukcji jest napisane, zeby montowac na zewnatrz i elektryk tez tak radzil, wiec tak zrobilismy, wiec mam tylko czujnik podlogowy mimo, ze mozna by miec i podlogowy i powietrza... Małgoś, mam do czujnika podłogowego, teraz kupię taki podłogówka/powietrze ale w pokoju. Do powietrza na zewnątrz (dobrze rozumiem - zewnątrz-zewnątrz?) u mnie raczej nie miałby racji bytu... Na zewnatrz lazienki, nie na zewnatrz budynku... No, dobra, jaki to ma sens? Bo jak dla mnie żadnego - w łazience to rozumiem, ale na zewnątrz łazienki? To faktycznie równie dobrze można za oknem Rozumiem, że czujnik powietrzny można zamontować nie przy samym termostacie, tylko gdzieś dalej, bo termostat może jest zbyt blisko źródła ciepła, ale na zewnątrz pomieszczenia? Co ma temp. w łazience, do temp. w dużym pokoju czy na korytarzu? No chyba, że podłogówka w łazience to jedyne źródło ciepła w całej chałupie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.12.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Cześć Olga, piękny wieszaczek zrobiłaś, brawo powinnaś faktycznie wystawić takie na allegro, będziesz miała zarobek jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.12.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Poczytalam dokladnie i sie pochwale, ze ja mam termostat taki za 250 zl... Calosc na te marne 3,5 m2 kosztowala mnie jakies 8 stow. Jeszcze sie musze doksztalcic w instrukcji tylko. Wiem, że masz te droższe - ja je właśnie po 160 znalazłam Ale w życiu nie przyszłoby mi do głowy, że handlowiec będzie mi odradzać droższe i lepsze - dziwisz się, że się skusiłam? Ale już widzę, że naprawdę warto - dobrze, że są inne firmy Na szczescie mozna to sobie wymienic... A gdzie masz zamontowany ten termostat? Bo ja niby kupilam taki, ktory mozna miec w lazience, ale w instrukcji jest napisane, zeby montowac na zewnatrz i elektryk tez tak radzil, wiec tak zrobilismy, wiec mam tylko czujnik podlogowy mimo, ze mozna by miec i podlogowy i powietrza... Małgoś, mam do czujnika podłogowego, teraz kupię taki podłogówka/powietrze ale w pokoju. Do powietrza na zewnątrz (dobrze rozumiem - zewnątrz-zewnątrz?) u mnie raczej nie miałby racji bytu... Na zewnatrz lazienki, nie na zewnatrz budynku... No, dobra, jaki to ma sens? Bo jak dla mnie żadnego - w łazience to rozumiem, ale na zewnątrz łazienki? To faktycznie równie dobrze można za oknem Rozumiem, że czujnik powietrzny można zamontować nie przy samym termostacie, tylko gdzieś dalej, bo termostat może jest zbyt blisko źródła ciepła, ale na zewnątrz pomieszczenia? Co ma temp. w łazience, do temp. w dużym pokoju czy na korytarzu? No chyba, że podłogówka w łazience to jedyne źródło ciepła w całej chałupie? Moment, moment... Powoli... Czujnik powietrza jest w obudowie termostatu, a termostatu nie powinno sie montowac w lazience, gdyz pod wplywem wilgoci moze sie spieprzyc - tak jest w instrukcji. Dlatego czujnik powietrza mam wylaczony i dziala tylko czujnik podlogowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.12.2009 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Moment, moment... Powoli... Czujnik powietrza jest w obudowie termostatu, a termostatu nie powinno sie montowac w lazience, gdyz pod wplywem wilgoci moze sie spieprzyc - tak jest w instrukcji. Dlatego czujnik powietrza mam wylaczony i dziala tylko czujnik podlogowy. U mnie nic nie było, że nie można w łazience, więc mam w łazience, ale jeśli trzeba poza, to właśnie czujnik temperatury powinien być chyba montowany w łazience? Zresztą masz jakiejś innej firmy, więc to pewnie i tak nie ma znaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.12.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Moment, moment... Powoli... Czujnik powietrza jest w obudowie termostatu, a termostatu nie powinno sie montowac w lazience, gdyz pod wplywem wilgoci moze sie spieprzyc - tak jest w instrukcji. Dlatego czujnik powietrza mam wylaczony i dziala tylko czujnik podlogowy. U mnie nic nie było, że nie można w łazience, więc mam w łazience, ale jeśli trzeba poza, to właśnie czujnik temperatury powinien być chyba montowany w łazience? Zresztą masz jakiejś innej firmy, więc to pewnie i tak nie ma znaczenia U mnie to w ogole jest spieprzone, bo powiedzialam facetom, zeby zamontowali w innym miejscu, a zrobili za kaloryferem. Peszel byl za krotki, juz nie bylo tego jak przesunac, wiec jedyne co nam zostalo to posluchac instrukcji i elektryka i zamontowac na zewnatrz. Lepsze to, niz miec 2 czujniki, z czego jeden kolo kaloryfera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.12.2009 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Moment, moment... Powoli... Czujnik powietrza jest w obudowie termostatu, a termostatu nie powinno sie montowac w lazience, gdyz pod wplywem wilgoci moze sie spieprzyc - tak jest w instrukcji. Dlatego czujnik powietrza mam wylaczony i dziala tylko czujnik podlogowy. U mnie nic nie było, że nie można w łazience, więc mam w łazience, ale jeśli trzeba poza, to właśnie czujnik temperatury powinien być chyba montowany w łazience? Zresztą masz jakiejś innej firmy, więc to pewnie i tak nie ma znaczenia U mnie to w ogole jest spieprzone, bo powiedzialam facetom, zeby zamontowali w innym miejscu, a zrobili za kaloryferem. Peszel byl za krotki, juz nie bylo tego jak przesunac, wiec jedyne co nam zostalo to posluchac instrukcji i elektryka i zamontowac na zewnatrz. Lepsze to, niz miec 2 czujniki, z czego jeden kolo kaloryfera. Wyjątkowo bystre osobniki Ja się właśnie zastanawiam, czy brać ten na samą podłogówkę, czy ten łączony - cena ta sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.12.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Czesc Weekend minął, ciekawe czy Olga się pojawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.12.2009 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Noooo, faktycznie.... ciekawe... Olga jest na forum codziennie, tylko nie zawsze we własnym wątku Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.12.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 ooooooooooo wyjasniło się Bardziej przekonana byłam, ze Ty tylko w weekendy pojawiasz sie, gdy czas pozwala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.12.2009 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Nieee, właśnie w weekendy ostatnio najrzadziej, prędzej z roboty śledzę, jak mam luzy Dziś mam wolneeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.12.2009 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Ludziska Popełniłam wczoraj straszną rzecz Postanowiłam pozbierać do kupki wszystkie przepisy świąteczne, na razie z 2 wątków Wiem, że macie powklejane po dziennikach i komentach różniste receptury na pyszności, więc taka prośba - podrzućcie mi linki (same, nie przepisy), do tego wątku, to pouzupełniam. Kojarzę np. przepis Lumpa na karpia, ale nie wiem, gdzie on? Myślę, że się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts