Nelli Sza 14.12.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Przyszłam Ci tak http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/f010.gif za te przepisy zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.12.2009 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.12.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Siemanko Olga, masz w końcu nowe zajecie na Fm jak już mieszkanko skończyłaś remontować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.12.2009 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Cześć Uwiązałam się, nie? A tak na serio Tytułem wyjaśnienia słów parę... Przyznam się, że miałam od pół roku niezłego stresa w robocie - zawaliłam przez własną głupotę jedną umowę, która mogła poskutkować stratą sporej kasy w firmie Nie były to kwoty, która mogłyby przyczynić się do upadłości, ale przy ogólnej fatalnej sytuacji firmy, czułam się z tym koszmarnie źle, dodatkowo nie było wiadomo, jak to się wszystko skończy - więc nawet po nocach śniły mi się koszmary Jako dodatek do ogólnej padaki, braku kasy itd., powodowało to moje ogólnie koszmarne samopoczucie, doła, kryzys moralny, czy jak chcecie to zwać Jednym słowem wszystko to spowodowało moją nadreaktywność na różne sytuacje i ogólny brak cierpliwości... Czułam się jak jeden wielki wrzód na dupie, taki wiecie... co to od byle tknięcia może wybuchnąć czymś brzydkim Wiem, że mogłam być momentami... hhhmmm.... trochę nieprzyjemna, więc chciałam przeprosić, jeśli kogoś uraziłam Szczęśliwie w ubiegłą środę feralną sprawę udało mi się rozwiązać przy minimalnych kosztach (nawet nie liczyłam, że da radę tak tanio się wykpić ), poszły aneksy, korekty itd., więc wszystko już przyklepane i można zapomnieć... Ufff.... Kamień z serca Znowu mi się chce No to wróciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.12.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Cieszę sie, ze wróciłaś. Jak widać wszystko da się odkręcić czy naprawić. Szkoda tylko, ze tyle musiałaś się nacierpieć..współczuje koszmarów ALe witaj!! http://sylwester.seoplus.eu/szampan_pyk.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.12.2009 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Aaaa, napiję się chętnie Flaszki nie postawię, bo brak mi cierpliwości do walki z moim netem, w zakresie grafiki zwłaszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.12.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Spoko, dla mnie flaszka może nie istnieć Bosszzze jaka stara jestem, kiedyś flaszka musiała być a teraz?.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.12.2009 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Nooo, ja się trochę inaczej starzeję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.12.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 U mnie wątroba na pierwszy ogień poszła.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.12.2009 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Ja chyba nie mam Święty spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.12.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 aaaaaaaaaaaaaaaa to pewnie dlatego tak mam, ze jeszcze wątroba jest to teraz na zdrowy rozum powinnam ją utopić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.12.2009 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Ja tak zrobiłam całe wieki temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 15.12.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Znowu mi się chce No to wróciłam hip hip hurra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 15.12.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Olga aleś robote odwaliła Super sprawa! Ja w ten łikend mam 3 wigilie do przygotowania więc na pewno coś podpatrzę. Co to ludziska nie zrobią, żeby się za sprzątanie nie brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 15.12.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Olga, jestem pod wrażeniem. Robię w tym roku Wigilię, więc dzięki! Ales odwaliła kawał roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 15.12.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Olga -no to w koncu spokojne swieta przed Tobą -naprawdę się cieszę, że Ci się sprawy wyprostowały ... teraz z kolei ja mam nerwówkę po 1-wsze umowa do 31.12 i jeszcze nie wiem co dalej.. po 2-gie -o ile bedzie to "dalej" to jednak prawdopodobnie i tak nie skończy się to korzystnie dla mnie.. w wyniku różnych działów, podziałów i perturbacji kadrowych -prawdopodobnie wyląduję w dziale do którego nie chciałam trafić tak więc akurat w moim przypadku Święta bedą raczej stresujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.12.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Witamy nowa forumowiczke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.12.2009 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Nic nie urodziłam A przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.12.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 A co? Mialam napisac - "stara"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.12.2009 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Olga -no to w koncu spokojne swieta przed Tobą -naprawdę się cieszę, że Ci się sprawy wyprostowały ... teraz z kolei ja mam nerwówkę po 1-wsze umowa do 31.12 i jeszcze nie wiem co dalej.. po 2-gie -o ile bedzie to "dalej" to jednak prawdopodobnie i tak nie skończy się to korzystnie dla mnie.. w wyniku różnych działów, podziałów i perturbacji kadrowych -prawdopodobnie wyląduję w dziale do którego nie chciałam trafić tak więc akurat w moim przypadku Święta bedą raczej stresujące Kachna, u mnie to będzie, jak w tym starym kawale o kozie Bo firma dalej na krawędzi, wciąż nie wiadomo, co będzie jutro, kasy mi starcza do piątego mniej-więcej Ale taki kamień z serca i od razu lżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts