wiolasz 16.12.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Olga, nie chciałabym narzekać, ale u mnie jest identycznie Po zapłaceniu kredytu i rachunków zostaje mi jakieś 400-500 zł zależnie od miesiąca - Dlatego skonczyło sie kupowanie kotu sztucznego zarcia, pies też dostaje resztki z obiadu i jakoś to taniej wychodzi. Ciutkę. Tylko że nas jest do wykarmienia 3 osoby, o butach czy kurtce dla dziecka nie wspomne. I na szczęście mam tylko jeden kredyt, a dług mam tylko u brata bo przegrałam zakład ALe bedzie dobrze, musi być, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.12.2009 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Olga, nie chciałabym narzekać, ale u mnie jest identycznie Po zapłaceniu kredytu i rachunków zostaje mi jakieś 400-500 zł zależnie od miesiąca - Dlatego skonczyło sie kupowanie kotu sztucznego zarcia, pies też dostaje resztki z obiadu i jakoś to taniej wychodzi. Ciutkę. Tylko że nas jest do wykarmienia 3 osoby, o butach czy kurtce dla dziecka nie wspomne. I na szczęście mam tylko jeden kredyt, a dług mam tylko u brata bo przegrałam zakład ALe bedzie dobrze, musi być, nie? Jakbym nie kupowała kotu sztucznego, to nie miałaby co żreć No, może gdzieś tak raz na parę dni, coś by jej skapło - bo tak mniej więcej gotuję A lepiej być musi, łaski nie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.12.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Mój kot nie ma wyjścia. Czasem dostanie puchę z tesco, ale zauważyłam ze lubi zupy, więc gotuje wiecej i dostaje mi sie peeełna micha Są ludzie co mają 4 dzieci i tylko jakieś alimenty i też maja 500 zł na zycie i jakoś dają radę. WIęc nie płaczę i muszę przeczekać ten okres aż coś znajdę. I tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.12.2009 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Trzeba przeczekać Kombinuję, jak koń pod górę, ale jakoś pomału to idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.12.2009 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Mam prośbę, zajrzyjcie tutaj i powiedzcie mi, co myślicie? Co byście zrobiły? Warto się szarpać? Tylko szczerze, czy Wam by się chciało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.12.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Szczerze, to ja mam za duzo na glowie, ale jak masz czas i juz Ci sie chcialo to wszystko opisac, to teraz tylko pytanie gdzie z tym isc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.12.2009 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Jeśli już to do rzecznika i to chyba od razu o naruszenie zbiorowych interesów, tylko tam jakaś procedura obowiązuje zdaje się Też nie wiem, czy warto... dlatego wątek założyłam, jeśli mnie ktoś upewni, że to nie jest zgodne z prawem, to chyba sobie zrobię ten spacerek do rzecznika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.12.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Moze byc, ze jest zgodne, ale to zwykle chamstwo. Ktory to bank? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.12.2009 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Małgoś, ja tam jeszcze mam ten kredyt wbij w googlarkę "błędne blokowanie kwot na koncie", albo podwójne, pierwsze wylizie Wg mnie, to jakaś forma zawłaszczenia, może czasowego, czy jak to tam zwał prawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.12.2009 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 http://www.google.pl/search?source=ig&hl=pl&rlz=1G1GGLQ_PLPL293&q=b%C5%82%C4%99dne+blokowanie+kwot+na+koncie&meta=lr%3D&aq=f&oq= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.12.2009 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Aaa, jeszcze mogę bezpośrednio po znajomości uderzyć do Visa International, tylko jeszcze koleżanka nie ustaliła do kogo i z której instrukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.12.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 No wlasnie, bo to w nich uderza, ze ludzie sie zrazaja do ich kart... Moze trzeba do nich napisac, ze jak nie przestana to sobie wyrobisz Mastercard? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.12.2009 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Wiesz, bank wydaje obie karty i obsługuje je tym samym systemem Mnie dało po Visie, ale oni między sobą już się dogadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 17.12.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Olguś-jak ja się cieszę, ze ty na dobre juz do Nas wróciłaś kobieto!!!!!!repzenta swiatecznego mi tym zrobiłas http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/a010.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.12.2009 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Akuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.12.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 No i co tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.12.2009 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Pognali mnie po zakupy na jutrzejszą wigilię w robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.12.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 oj współczuję, w taki czas w najgorsze Cię wypchnęli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 17.12.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Pognali mnie po zakupy na jutrzejszą wigilię w robocie trza było zamówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.12.2009 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Pognali mnie po zakupy na jutrzejszą wigilię w robocie trza było zamówić Weź mnie nie denerwuj nawet Myślisz, że nie wpadłam na to? Niestety pewne rzeczy są w naszej firmie nie do przeskoczenia Można było i do knajpy iść - tak mnie wpieniają te imprezki w biurze, że nie masz pojęcia, chora ze złości chodzę już tydzień wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts