malgos2 18.12.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 A moja szczesliwa paczka chyba przyjedzie we wtorek lub w srode. Ale ciiiiii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.12.2009 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Ja nic nie mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.12.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 A ja wole nie zapeszac, bo juz kilka razy miala przyjechac i nie wyszlo... Moja sasiadka od piankowacza caly dzien drze ryja na syna. Ten to bedzie mial swieta dopiero. Kupili se jacuzzi a ich stara wanna stoi kolo moich drzwi. Jakies pomysly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.12.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Kupili se jacuzzi a to ich jacuzzi nie spowoduje zbytnich wibracji przy tych scianach działowych z k-g? poza tym podobno przy jacuzzi strasznie głośno "buczy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.12.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Kupili se jacuzzi a to ich jacuzzi nie spowoduje zbytnich wibracji przy tych scianach działowych z k-g? poza tym podobno przy jacuzzi strasznie głośno "buczy" Na razie to wczoraj w nocy slyszalam jak sasiad glosno chrapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.12.2009 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Ratunku..... Kac Bry Mi tylko dziecko tupie nad głową, idzie wytrzymać, bo akurat teraz nie tupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.12.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Na razie to wczoraj w nocy slyszalam jak sasiad glosno chrapie. nie wyobrażam sobie, jak można seks w takim mieszkaniu uprawiać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.12.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Na razie to wczoraj w nocy slyszalam jak sasiad glosno chrapie. nie wyobrażam sobie, jak można seks w takim mieszkaniu uprawiać ... Kasia, ja sie specjalnie nie hamuje, sasiad moze nie sluchac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.12.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Na razie to wczoraj w nocy slyszalam jak sasiad glosno chrapie. nie wyobrażam sobie, jak można seks w takim mieszkaniu uprawiać ... Kasia, ja sie specjalnie nie hamuje, sasiad moze nie sluchac. ale mam nadzieję, że sąsiad nie odwzajemnia się tym samym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.12.2009 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Problem Muszę wreszcie zrobić szafę w przedpokoju, bo już mnie nosi Wszystko mam policzone, technologia opracowana, lista zakupów zrobiona... nawet kaska na to jest Problem polega na tym, że potrzebuję do niej jedną płytę w wymiarach 200x70 cm i nie mam jej jak przewieźć Do yariski nie wlizie, couriera od ojca nie pożyczę, bo przy tych mrozach na bank gdzieś utkwię (bydle na gaz jeździ i nie umiem się z nim dogadać ), a jakikolwiek transport płatny to koszt większy niż wszystko inne razem wzięte niezbędne do zrobienia szafy Śmiesznie, nie? Pomału zaczynam rozważać przytachanie tej płyty na pleckach... w końcu to tylko 3 przystanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.12.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 A nie możesz spod sklepu zamówić taksówki combi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.12.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Na razie to wczoraj w nocy slyszalam jak sasiad glosno chrapie. nie wyobrażam sobie, jak można seks w takim mieszkaniu uprawiać ... Kasia, ja sie specjalnie nie hamuje, sasiad moze nie sluchac. ale mam nadzieję, że sąsiad nie odwzajemnia się tym samym? Jakos nie... Olga, taksowka kombi albo bagazowka. W KRK 61 za godzine i facet za tipa pomoze Ci wniesc... Banie nie maja wiekszych samochodow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.12.2009 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Małgoś, banie nie jeżdżą w godzinach pracy marketów A te 6 dyszek to właśnie tyle, co dam za materiał cały - nooo, nóż mi się w kieszeni otwiera, bo to kawał kasy jest Dołożę jeszcze grosik i mam za to drzwi do garderoby - następna rzecz w kolejności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.12.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 No u nas jezdza wlasnie... Sa tanie taksowki "przewoz osob" i jezdza caly dzien a cene znasz zanim przyjedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.12.2009 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Bania to nie przewóz osób - to przewóz zwłok wraz z pojazdem - jeżdżą tylko w nocy A "przewóz osób" i owszem jeżdżą Tylko mi jakoś właśnie tej kasy szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.12.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 a markety budowlane nie wożą? u nas nawet "podwórkowe" sklepy z płytakami czy panelami Ci wszystko pod chałupę przywiozą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.12.2009 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 No, wożą, wożą... tylko jakoś za darmo nie chcą Dobra, tak naprawdę, to musiałam sobie ponarzekać Co za życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.12.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 nooo przesrane normalnie. A ja mam włąsnie roletę w kuchni założoną tę co mi się nie podoba.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.12.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 a nie masz w pracy jakiegoś przystojnego kolegi z duuużym samochodem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.12.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 a nie masz w pracy jakiegoś przystojnego kolegi z duuużym samochodem? ooooo to jest myśl, Olga bluzkę z dekoldem nałóz i ładne oczka zrób. Za piwo przywiezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts