wiolasz 21.12.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 http://magia-swiat.web21.pl/wp-content/uploads/2009/08/kerstbal3208.gif Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zabłyśnieniech Cię aniołek ode mnie uściśnie i złoży Ci najserdeczniejsze życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia. Wesołych Świąt ! ! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.12.2009 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Nie znam patentu? Moniu, dzięki za życzenia Chodzi o to, ze temperatura wody jest ok. 80 stopni i herbata jest podgrzewana caly czas jak w kawiarce... To właśnie ten czajniczek zelmera ma opcję podtrzymywania temperatury, tylko temperaturę ustawiasz żądaną - przy zielonej i białej temp. wody powinna być jeszcze niższa Szukałam tego parę lat temu i nie było Hehe, pierwowzór mojego wieszaczka podrożał http://www.allegro.pl/show_item.php?item=860667066 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.12.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Olga, Ty też wystaw ino po świetach jak zrobisz Przespałam sie z moim ekspresem do kawy (znaczy z pomysłem) i muszę cholercia poczekać... chyba wolę aparat najpierw.. Mój brat ma zwykły de longi czy jakoś tak, tylko że ma końcówkę do mleka plastikową i już mu pękła.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.12.2009 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Zastanowię się Wrrr, znów mi dziś forum chodzi, jakby miało paść za moment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.12.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Olga, Ty też wystaw ino po świetach jak zrobisz Przespałam sie z moim ekspresem do kawy (znaczy z pomysłem) i muszę cholercia poczekać... chyba wolę aparat najpierw.. Mój brat ma zwykły de longi czy jakoś tak, tylko że ma końcówkę do mleka plastikową i już mu pękła.. Moze jej przywalil za bardzo. Moja nie pekla, ale ja i tak pije czarna, mleko tylko dla gosci... Cholera, ten ekspres do herbaty byl w tchibo, ale przegapilam, a teraz znalazlam na allegro i jest ok, ale okropnie wyglada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.12.2009 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 podrzuć linka, bo jakoś znaleźć nie mogłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.12.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 podrzuć linka, bo jakoś znaleźć nie mogłam http://www.tchibo.pl/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/pl/-/PLN/TdPlBrowseCatalog-Start;sid=E-U_p9X1RR8_r57adOI1w9Zr2D23HGLChH8=?CategoryName=phase_6&kw=4609 http://allegro.pl/item854408240_ekspres_do_herbaty_czajnik_bezprzewodowy_2l_gwar.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.12.2009 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Dzięki, paniała To ja mam w ramach ekspresu do herbaty ekologiczny stojaczek do tea-lightów I parzę sobie w nim esencję herbacianą, a czajnik ma mi trzymać temperaturę wody właśnie do zielonej czy białej herbatki, do esencji zresztą też W weekend gotuję wodę kilkadziesiąt razy, z czego jakieś 30% po raz któryś, bo zapomniałam Więc mi się czajnik z opcją trzymania temp. przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.12.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 No wlasnie mam to samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.12.2009 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Małgoś, ja te czajniki wypróbowałam w Chinach - w każdym hotelu były właśnie takie z termostatem Genialny wynalazek, cały czas masz wodę o odp. temp. Po powrocie szukałam długo w necie i po sklepach, ale nawet nikt nie wiedział, o co mi biega A teraz zelmer to robi - mi wystarczy coś takiego. A pora odpowiednia, tym bardziej, że mój stary czajnik się sypie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.12.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Ja juz czajnik wypasiony mam... Czy to mozliwe, ze omlet zaplesnial od wczoraj w nocy? Zostawilam sobie wczoraj na rano, byl w lodowce a dzisiaj jakies podejrzane zielone plamy na nim widze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.12.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Jeśli w lodówce masz Afrykę to mozliwe A może ten omlet był z warzywami w srodku? I teraz to zielone prześwituje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.12.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Jeśli w lodówce masz Afrykę to mozliwe A może ten omlet był z warzywami w srodku? I teraz to zielone prześwituje? Nie bylo zadnych warzyw... A w lodowce mam +5. Smiej sie smiej, a ja nie mam co jesc, boje sie tych plam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.12.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 COś musiało mu zaszkodzić, ze zzieleniał. Nie śmieję sie. Wyciągaj barszcz wigilijny czy cos co tam masz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.12.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 COś musiało mu zaszkodzić, ze zzieleniał. Nie śmieję sie. Wyciągaj barszcz wigilijny czy cos co tam masz.. Prawie nic tam nie mam... Troche chleba w chlebaku, kawa w puszce, dzem w sloiku i musztarda... Aaaa i troche ciastek w puszce i ptasie mleczko. Jaja, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.12.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 kanapka z dżemem, kanapka z musztardą, na deser ciastka albo ptasie mleczko i gites Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.12.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 OK zapomniałam Ci napisać, że śliczny masz ten avatarek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.12.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 ZDROWYCH, POGODNYCH ŚWIĄT, WIELE CIEPŁA, MIŁOŚCI I SZCZĘŚCIA W NADCHODZĄCYM ROKU! http://img690.imageshack.us/img690/486/swieta.gif' alt='swieta.gif'>[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.12.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Niechaj ziemię rozśpiewa kolęda, Każdy dom i każdego z nas, Niechaj piękne Bożonarodzeniowe Święta Niosą wszystkim betlejemski blask http://kartki.net.pl/kartki/4/122.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 22.12.2009 00:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 http://download1.klimacik.pl/e-gify.com/261.gif Wesołych Świąt życzą an-budy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts