malgos2 23.12.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Wiola to Ty masz jak moja tesciowa. Myslala, ze dzisiaj jest poniedzialek. Masakre podobno ma, ciekawa jestem, jak ona chce te wigilie zrobic, oj ciekawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.12.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Nie, no ja mam wszystko namoczone na jutro: grzyby, groch, mak też moczę. Czli dzis jeszcze kapusniak z grzybami i grochem, śledzie kupiłam gotowe, zaraz mąż jedzie po rybę na jutro. Jutro rano robię tort makowy i spoko. Jestem w domku Własnie zjadłam kolejne pierniki do kawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.12.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Tylko, ze ten tort to musi ostygnac zanim zrobisz mase... Ja mam tort i pierniczki. Dzisiaj zrobie ciasto marchewkowe i sledzie, a reszta musi byc swieza. Ozesz w morde kolendry nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.12.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Tort moze stygnąć nawet do konca wigilii, bo my 1 dnia wyjeżdżamy, wiec nawet nie zjem go. No, w przypływie łaskawosci świątecznej, mogę go wziać do teściowej..kawałeczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.12.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Korzystając z okazji Świąt Bożego Narodzenia,pragnę złożyć najserdeczniejsze i szczere życzeniaszczęścia, wiary, nadziei i pomyślnościoraz każdego dnia Nowego Rokuwiele uśmiechu i radości!Maluszekhttp://www.birminghamsalvationarmy.org/images/tree.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 23.12.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Niech magia Świąt Bożego Narodzeniawypełnia ciepłem wszystkie mroźne dni,a blask gwiazd przypomina,że czasem wystarczy tylko wypowiedzieć życzenie! http://img452.imageshack.us/img452/9153/4682xk3.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.12.2009 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Maluszek, Magpie, dzięki Czesc, kawę jakąś masz? muszę sie kurczę posilić kolejna chyba. Ja byłam przekonana, ze jeszcze ze 2-3 dni do tej WIgilii i myśle sobie, eee zdążę. A to dziś sroda a jutro czwartek Wiola, to ja jeszcze lepsza Przeczytałam, co powyżej i się obśmiałam, tylko jakoś nie dotarło do mnie, że Wigilia w czwartek - cały czas byłam przekonana, że w piątek jest i jeszcze mam kupę czasu Dopiero mnie mama godzinę temu wyprowadziła z błędu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.12.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Ha! widzisz? Ale ja juz obrobiona. Mąż rybę sam zrobił, marynuje się w cytrynie. Groch sie gotuje a mak suszy i własnie gaz mi się skończył. A od rana oboje mówilismy ze trzeba na wszelki wypadek iść po butlę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.12.2009 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Szczęśliwie my tylko we dwie z mamą, więc tylko grzybową robię i jakieś pierogi - jutro wyskoczę, kupię Ale przynajmniej grzyby sobie namoczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.12.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 ooo widzisz, już inaczej gadasz. Znaczy ze zdążymy to spokojnie możemy sobie jeszcze poplotkować mąż sie wygadał, żebym nie otwierała szuflad w garderobie normalnie jak dziecko sie czuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.12.2009 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 A nie... spieszyć się i tak nie zamierzam Zupa się zrobi sama, pierogi też, sałatka mamą - to co ja mam do roboty? Piernik upiec? Też się prawie sam robi Najgorszy ten pierdolnik w chałupie - kiedy mam sprzątnąć, skoro na forum siedzę? Jeszcze muszę podjechać rudego nakarmić, ale to jak się korki skończą, czyli gdzieś tak za godzinkę najwcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.12.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Rudy to kot? Moje porządku jutro sie zrobią same- rękami męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.12.2009 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Rudy to kot koleżanki. Ona wyjeżdża na święta do domu, a ja mam etat Szczęśliwie ułatwiła mi życie i przeprowadziła się bliżej, teraz bryczką to jakieś 5 min, a nie 30, jak poprzednio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.12.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 nie smutno mu tak samemu? Moze weźmiesz rudzielca do siebie i Kota bedzie miała kolegę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.12.2009 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Pewnie mu trochę smutno Zastanawiałam się, czy go nie brać do siebie, ale to taka indywidualista jest, że wolę nie ryzykować Jak przyjeżdżam, to obowiązkowo 10 min miziania, ale nie więcej, bo się rzuca, po czym sobie idzie i się chowa Koleżanka mówiła, że przeprowadzkę przeżył z dużym trudem, ok. miesiąca się aklimatyzował - więc nie ma sensu go ciągać na 2-3 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.12.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Może i racja. W sumie mówią, ze koty mogą nawet tydzień same siedzieć, oby żreć mieli co. Mój Maniek dziś spagetti dojada nie wiedziałam, ze tak je lubi ale za każdym razem aż michę wylizuje aaa i ogladałam Norweskiego Leśnego, świetny kot. Podobno duży jak żbik i jeszcze poluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.12.2009 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Moje marzenie taki Norweg Właśnie mnie chyba Małgoś zaraziła i muszę sobie coś zorganizować Zresztą moja łajza już tak rozwydrzona, że przyda jej się wiadro zimnej wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.12.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Zawsze to bedzie miała towarzystwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.12.2009 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Towarzyski inaczej rudzielec http://lh3.ggpht.com/_tcq6CDR4oow/SzJ-1JQw1iI/AAAAAAAADtA/KjP1CAPCvZ0/s400/23122009082.jpg http://lh4.ggpht.com/_tcq6CDR4oow/SzJ-z4ym71I/AAAAAAAADs8/ADiTowrDXJA/s400/23122009080.jpg Dzisiaj nawet na głaskanie nie przylazł, tylko bawić się chciał w "kto-ma-ostrzejsze-pazurki" - odpadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.12.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 No cóż, rude to charakter a nie kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts