wiolasz 28.12.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Dzień dobry Złociutka śnieg masz? w pracy jesteś? siedzę w domu to zapominam że inni pracują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 28.12.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Dzień dobry Witam poświątecznie. Strasznie mi się dziś nie chciało przyjść do pracy, po tygodniu wolnego Święta minęły nie wiadomo kiedy. Wszystko się udało i było miło Dzieciaczki z prezentów zadowolone Szkoda tylko, że pogoda taka dupna była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.12.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 była, ale właśnie u nas sypie w ciągu godziy zrobiło się bialutko szkoda tylko, że o kilka dni za późno przyszła ta zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 28.12.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 była, ale właśnie u nas sypie w ciągu godziy zrobiło się bialutko szkoda tylko, że o kilka dni za późno przyszła ta zima no u nas też śnieżek dziś od rana sypie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.12.2009 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Witanko Jestem w pracy, śnieg mam, a nawet neta już włączyli Ale zaraz się ewakuuję i spadam do domku - mam wolne do końca roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 28.12.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Witanko Jestem w pracy, śnieg mam, a nawet neta już włączyli Ale zaraz się ewakuuję i spadam do domku - mam wolne do końca roku ale Ci dobrze ja miałam wolne przed świętami i jakoś mi mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.12.2009 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Witanko Jestem w pracy, śnieg mam, a nawet neta już włączyli Ale zaraz się ewakuuję i spadam do domku - mam wolne do końca roku ale Ci dobrze ja miałam wolne przed świętami i jakoś mi mało Przed świętami też miałam wolne Niestety jest też druga strona medalu Mam wolne, bo nie ma co robić, a jak nie ma co robić, to firma nie zarabia, a jak firma nie zarabia..... to.... ja też Ale huk tam Na razie się cieszę, że mam wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.12.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Czeee, jak tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 28.12.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Na razie się cieszę, że mam wolne mi dzisiaj powiedzili że mam 7 dni urlopu do wykorzystania do końca roku -ale u nas z kolei roboty huk i o wolnym mowy nie ma.. nawet w Sylwestra chyba zostanę po godzinach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.12.2009 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Na razie się cieszę, że mam wolne mi dzisiaj powiedzili że mam 7 dni urlopu do wykorzystania do końca roku -ale u nas z kolei roboty huk i o wolnym mowy nie ma.. nawet w Sylwestra chyba zostanę po godzinach ... Urlop trzeba wykorzystać do końca marca następnego roku, więc mają jeszcze czas Swoją drogą, to ja nawet nie wiem, czy już wykorzystałam cały za 2008, czy to właśnie końcówka jest Ale Ci jeszcze powiem, że mam w tym roku babskiego Sylwka u siebie, m.in. dlatego, że koleżanka ma zmianę do 22giej Może Ci będzie ciut raźniej Małgoś, a jak tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 28.12.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Ale Ci jeszcze powiem, że mam w tym roku babskiego Sylwka u siebie, m.in. dlatego, że koleżanka ma zmianę do 22giej Może Ci będzie ciut raźniej No co TY!? ja nie zamierzam Sylwestra spędzać w domu! nie po to wydałam 2 stówy na kieckę i 300 zł na imprezę "po godzinach" to dla mnie max 16-17 bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.12.2009 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Ale Ci jeszcze powiem, że mam w tym roku babskiego Sylwka u siebie, m.in. dlatego, że koleżanka ma zmianę do 22giej Może Ci będzie ciut raźniej No co TY!? ja nie zamierzam Sylwestra spędzać w domu! nie po to wydałam 2 stówy na kieckę i 300 zł na imprezę "po godzinach" to dla mnie max 16-17 bedzie Widzisz? Od razu lepiej Mi się i tak łazić nigdzie nie chce, nawet nie bardzo mam za co, więc i tak miałam siedzieć w domu Ale najpierw się zgłosiła jedna koleżanka, potem druga.... Będzie sylwestrowy sabat, jak nic Choć niewykluczone, że się jakiś kumpel czy dwóch przybłąka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 28.12.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Ale Ci jeszcze powiem, że mam w tym roku babskiego Sylwka u siebie, m.in. dlatego, że koleżanka ma zmianę do 22giej Może Ci będzie ciut raźniej No co TY!? ja nie zamierzam Sylwestra spędzać w domu! nie po to wydałam 2 stówy na kieckę i 300 zł na imprezę "po godzinach" to dla mnie max 16-17 bedzie Widzisz? Od razu lepiej Mi się i tak łazić nigdzie nie chce, nawet nie bardzo mam za co, więc i tak miałam siedzieć w domu Ale najpierw się zgłosiła jedna koleżanka, potem druga.... Będzie sylwestrowy sabat, jak nic Choć niewykluczone, że się jakiś kumpel czy dwóch przybłąka a ci kumple to samotni są, że tak się włóczą w Sylwestra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.12.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Olga, Ty sie przyznaj, ze imprezę robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.12.2009 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Ale Ci jeszcze powiem, że mam w tym roku babskiego Sylwka u siebie, m.in. dlatego, że koleżanka ma zmianę do 22giej Może Ci będzie ciut raźniej No co TY!? ja nie zamierzam Sylwestra spędzać w domu! nie po to wydałam 2 stówy na kieckę i 300 zł na imprezę "po godzinach" to dla mnie max 16-17 bedzie Widzisz? Od razu lepiej Mi się i tak łazić nigdzie nie chce, nawet nie bardzo mam za co, więc i tak miałam siedzieć w domu Ale najpierw się zgłosiła jedna koleżanka, potem druga.... Będzie sylwestrowy sabat, jak nic Choć niewykluczone, że się jakiś kumpel czy dwóch przybłąka a ci kumple to samotni są, że tak się włóczą w Sylwestra? Jakby nie byli samotni, to już by ich jaka baba przypilnowała, nie? Wiola, ja nie wykluczam, ale zbyt hucznie to na pewno nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 28.12.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Takie "nieplanowane" imprezy są zawsze najlepsze i najhuczniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.12.2009 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Wypluj to ostatnie słowo Zresztą, jakby było zbyt hucznie to ich na pl. Konstytucji pogonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 28.12.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Wypluj to ostatnie słowo Zresztą, jakby było zbyt hucznie to ich na pl. Konstytucji pogonię to może będzie "hucznie-cicho"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.12.2009 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Wypluj to ostatnie słowo Zresztą, jakby było zbyt hucznie to ich na pl. Konstytucji pogonię to może będzie "hucznie-cicho"? Wstępnie jest planowana solidna popijawa A wyjdzie, co wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 28.12.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 tylko fajerwerków nie kupuj -bo my z małżem sie raz poparzyliśmy i o mało nie spaliliśmy pensjonatu w krynicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts