OK 30.12.2009 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Oj, Zochna, faktycznie Cię naszło Wolę się nawet nie zastanawiać, nad wiekiem, bo w przyszłym roku to się powaaaażnie starzeję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.12.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Zastanawiam sie, czy kupic taka powloke anticalc na parawan, ktora niby zabezpiecza przed osadem z wody. Myslisz, ze warto? A co to jest? Takie cus. http://allegro.pl/item866344357_ravak_anticalc_conditioner_czysta_kabina_123.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 30.12.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Dobry wieczor. Tez mam nadzieje, ze nadchodzacy Nowy Rok nie moze byc bardziej przesrany od wlasnie mijajacego. Po swietach w spodnie sie nie mieszcze i u lekarza dzisiaj okazalo sie ze cisnienie mi skoczylo ( 150/100) No to tak se przyszlam ponarzekac ja chodzę w spódnicy AnSi - 150/100 to nie jest takie bardzo wysokie chyba Może w stresie byłaś chwilowo - czy cóś Ja też jak OK - raczej horyzontalne . Ale mam teorie - że u mnie musi się wyżej tłoczyć - dlatego trudniej idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.12.2009 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Dobry wieczor. Tez mam nadzieje, ze nadchodzacy Nowy Rok nie moze byc bardziej przesrany od wlasnie mijajacego. Po swietach w spodnie sie nie mieszcze i u lekarza dzisiaj okazalo sie ze cisnienie mi skoczylo ( 150/100) No to tak se przyszlam ponarzekac ja chodzę w spódnicy AnSi - 150/100 to nie jest takie bardzo wysokie chyba Może w stresie byłaś chwilowo - czy cóś Ja też jak OK - raczej horyzontalne . Ale mam teorie - że u mnie musi się wyżej tłoczyć - dlatego trudniej idzie Jest to możliwe, bo u mnie też wysoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 30.12.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 .. Zastanawiam sie, czy kupic taka powloke anticalc na parawan, ktora niby zabezpiecza przed osadem z wody. Myslisz, ze warto? malgos2 - mam taka powloke w kabinie ( gorna lazienka) ale nie mam na parawanie (dolna lazienka) - wiekszej roznicy jezeli chodzi o osad wodny nie widze. Ale moze dlatego, ze ja mam kabine z dolnej raczej polki cenowej. Moze powloki na tych z gornej sa lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.12.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Małgos, pierwsze widzę ale to nie nowość dla mnie. Nie mam nic na szybę,mam powłokę jakąś tam podobno a oprócz tego mąż wyjmuje drzwi raz na jakis czas i porządnie szoruje płynem do szyb. I tyle. Ja też jak OK - raczej horyzontalne . Ale mam teorie - że u mnie musi się wyżej tłoczyć - dlatego trudniej idzie Ja też horyzontalne ale u mnie aż tak wysoko nie musi tłoczyć, bo ja z tych mniejszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 30.12.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Wolę się nawet nie zastanawiać, nad wiekiem, bo w przyszłym roku to się powaaaażnie starzeję Jeżeli to jest to o czym myślę - to nie ma się czym stresować OK Mam to za sobą - i fajowo było Dodatkowo - Tobie w berecie jest tak ładnie Ale rok później - no to jest dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.12.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 .. Zastanawiam sie, czy kupic taka powloke anticalc na parawan, ktora niby zabezpiecza przed osadem z wody. Myslisz, ze warto? malgos2 - mam taka powloke w kabinie ( gorna lazienka) ale nie mam na parawanie (dolna lazienka) - wiekszej roznicy jezeli chodzi o osad wodny nie widze. Ale moze dlatego, ze ja mam kabine z dolnej raczej polki cenowej. Moze powloki na tych z gornej sa lepsze Moze sa lepsze, ale ja tez nie mam z gornej. Czyli olac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 30.12.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 AnSi, pożyczyłabym tego ciśnienia troszeczkę, bo moje mi starcza tylko na pozycję horyzontalną Do tej pory tez tak mialam. Dolne stany stanow niskich. A teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.12.2009 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 .. Zastanawiam sie, czy kupic taka powloke anticalc na parawan, ktora niby zabezpiecza przed osadem z wody. Myslisz, ze warto? malgos2 - mam taka powloke w kabinie ( gorna lazienka) ale nie mam na parawanie (dolna lazienka) - wiekszej roznicy jezeli chodzi o osad wodny nie widze. Ale moze dlatego, ze ja mam kabine z dolnej raczej polki cenowej. Moze powloki na tych z gornej sa lepsze Moze sa lepsze, ale ja tez nie mam z gornej. Czyli olac? Hhhmm, o ile dobrze rozumiem, to anSi ma firmową tę powłokę? Może właśnie bardziej się opłaca tym psikaczem raz na jakiś czas (bo powtarzać trzeba na pewno) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.12.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 .. Zastanawiam sie, czy kupic taka powloke anticalc na parawan, ktora niby zabezpiecza przed osadem z wody. Myslisz, ze warto? malgos2 - mam taka powloke w kabinie ( gorna lazienka) ale nie mam na parawanie (dolna lazienka) - wiekszej roznicy jezeli chodzi o osad wodny nie widze. Ale moze dlatego, ze ja mam kabine z dolnej raczej polki cenowej. Moze powloki na tych z gornej sa lepsze Moze sa lepsze, ale ja tez nie mam z gornej. Czyli olac? Hhhmm, o ile dobrze rozumiem, to anSi ma firmową tę powłokę? Może właśnie bardziej się opłaca tym psikaczem raz na jakiś czas (bo powtarzać trzeba na pewno) No trzeba, trzeba... Ale skoro nie ma roznicy to pewnie z psikaczem tez nie bedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 30.12.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 ... Moze sa lepsze, ale ja tez nie mam z gornej. Czyli olac? Jakby Cie mial dreczyc "grzech" zaniechania to nie olewaj. Ale mysle, ze ten srodek z 40 dyszki swoje zadanie wypelni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 30.12.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Małgoś - ja czyszczę kabinę takim czymś z Lidl'a : http://www.opinie.senior.pl/Lidl-W5-Dusch-Reiniger-Plyn-do-kabin-prysznicowych,34560.html i jest w porządku - bez żadnych powłok. widziałyście - ta strona ma w nazwie senior.. jakiś nomen -omen czy coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.12.2009 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 AnSi, pożyczyłabym tego ciśnienia troszeczkę, bo moje mi starcza tylko na pozycję horyzontalną Do tej pory tez tak mialam. Dolne stany stanow niskich. A teraz Może tylko chwilowo tak? Zdarza się (szkoda, że nie mi) Małgoś, spróbuj - inaczej się nie dowiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 30.12.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 AnSi - a może Ci skoczyło pod wpływem jakiegoś chwilowego impulsu ? To pan czy pani doktor ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.12.2009 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Małgoś - ja czyszczę kabinę takim czymś z Lidl'a : http://www.opinie.senior.pl/Lidl-W5-Dusch-Reiniger-Plyn-do-kabin-prysznicowych,34560.html i jest w porządku - bez żadnych powłok. widziałyście - ta strona ma w nazwie senior.. jakiś nomen -omen czy coś Jakaś fobia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 30.12.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 ale w sprawie sprzątania ? zdecydowanie nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 30.12.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Pan, pan, ale bezplciowy jakis taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.12.2009 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 ale w sprawie sprzątania ? zdecydowanie nie Ufff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 30.12.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 To i ja do klubu niemajacychfobiinatlesprzatania zapisuje sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts